41

Анонимен_777

преди 5 години

Алекс Джоунс не е никакъв конспиратор, просто е един от най-популярните и ярки поддръжници на консервативната, традиционалистичната политика в you_tube...! Той допринесе много за избирането на Тръмп и разрастването на 'популизма' ! Гледах стриймовете му и макар че рязкият му стил не ми допадаше толкова много колкото тези на Paul Joseph Watson или Mark Dice, беше прав за всичко ! Абсолют. невярно е че е 'конспиратор' , глобал._плутократи искат да заличат наследството му !

40

Куха И плоска Земя!

преди 5 години

До 38,За рептилите и аз съм "спорила". Реших да обясня, че терминът идва от "рептилски мозък"- или частта от мозъка, която е отговорна само за оцеляването и инстинктите, без чувства, състрадание или друга мисъл. Когато наричат хора рептили се има предвид, че при тях всички други части на мозъка са слабо развити и са психопати, жадни за пари и без съчувствие към другите хора. Но уви, човекът отсреща отговори, че рептилите не са човеци и живеят под Земята, която е куха. А за други тя е плоска...

39

Анонимен

преди 5 години

Страхуват се явно от Алекс Джоунс след като го спират така диктаторски. Явно не пуска само луди терории и конспирации.

38

Иван

преди 5 години

Този човек си беше страхотен актьор, на гърба на човешките страхове направи луди пари. Вижте му нещата преди 20 години, все едно друг човек гледате. Същият е като Волен Сидеров - мошеник.

37

До 35

преди 5 години

Дааа повечето българи обожават да обвиняват другите за проблемите ни.Това е национален спорт. А колко сме доверчиви и как се информираме нямам думи просто.Имам колеги, които лапват въдицата на всяка "сензация", а се имат за интелигентни. Преди време един познат ме убеждаваше в съществуването на рептили и че са сред нас.Как да спориш с такъв индивид???Гледам в магазина всеки купува яко Уикенд, Шок... възръстни мъже в костюми преди да идат на работа...Много *** народ. И всеки всичко знае

36

Анонимен

преди 5 години

Джоунс пискаше за всичко от кемтрейл до дупката в царичина.Беше време да млъкне еб*ти, то бива конспирации и заговори, ама неговото си беше откровено спамене с глупости.

35

Анонимен

преди 5 години

Това е то свободата на словото в (псевдо)демократичните САЩ.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33,имаме сходна история! Но е трудно да обясниш това на хора, които никога не са излизали от България и се информират само от сайт като този, вестник Шок и брадва. бг. Да не споменаваме, че и вината никога не е в нас, че нещо не върви както трябва. Трябва да има конспирация, за да има причина да не сме добре.

33

Анонимен

преди 5 години

Бетер Северна Корея станаха джумериканците.

32

Анонимен

преди 5 години

Когато бях на 14 ми беше много интересна темата за илюминати, ротшилд, рокфелер, властелините на света, убийците на кенеди, кой дърпа конците и т.н.Вярвах, че знам всичко и че всичко се дирижира от скритата ръка на избран елит, който стои зад решенията, които дирижират политиката на САЩ срещу онеправданите и добри народи по света.Мина време и обиколих половината свят, изучих се и осъзнах, че съм бил глуповато хлапе, жадно за конспирации и интересни истории досущ като форумците пишещи тук.

31

Анонимен

преди 5 години

Какво крият в Зона-51 само престъпници се крият и после се чудят що има конспирации.

30

Анонимен

преди 5 години

Здраво го мачкат Джоунс първо го обвиняваха, че разпространява конспиративни теории не сработи после демонетизираха клиповете му в ютюб и му забраниха рекламите в гугъл пак не го спряха, а сега директно го изтриха заедно с хилядите му клипове, което си е като модерно горене на неудобни книги както са го правили в средновековието.

29

...

преди 5 години

Мога да ви кажа че човека си е със акъла, но има много врагове в САЩ. Той дори прави предаване за българияи нашата мизерна картинка тука. Просто не е удобен защото всяко нещо което твърдят демократите той го опровергава. И междо другото бизнеса му се разрастна изключително много в последната година и решиха да му дръпнат шалтера.

28

Циник

преди 5 години

Интернет - уж щеше да е място - където всеки.. без страх от преследване да споделя...идеи , виждания , мисли.... да казва истината - както той я вижда...НЦЪ! Интернет е подложен на луд политкоректен вече и полицейски контрол!Не говоря за терористи и педофили...но покрай сухото - и суровото.КОЙ МЕ КАРА ... ТРИЕ...БАНВА...затова, че наричам нещата със собствените им имена?? Откога ци .т.. те станаха роми...а *** и лезбийки - отделен пол? Откога - съм длъжен да мисля - на властимащите за удоб

27

Дидо

преди 5 години

Ми тя оная еврейка-шефката на youtube,си прави интервюта с "младите турци" и техния канал не го пипат,а там колко са нагли и самодоволни....Ама нали,щото са от наште и за тях може.

26

Пян_Гъ

преди 5 години

Слушам го почти всеки ден - Алекс Джоунс не разкрива НИКАКВИ КОНСПИРАЦИИ. Говори с дрезгав глас от позиция, к. с малко въображение минава за дясна. Илюминатите го тикат напред, за да обира недоволствотон а хората, без реално да повдига завесата на конспирацията. С нищо - в това е "талантът" му. Мога да ви кажа поне 5-6 теми, к. "демократичните" US медии не биха допуснали в ефир и които Алекс Джоунс НИКОГА НЕ ПОВДИГА. НИКОГА. Защото е назначен и удобен.

25

Анонимен

преди 5 години

Ама не им е лесно и на американците. То държавата да крие толкова неща от теб и да имаш зони, до които не можеш да минаваш даже... започваш да развиваш параноя, че вече всичко е конспирация. От друга страна, когато и интелигентността и образованието ти не са високи си по-склонен да вярваш, че си направил откритие. Все пак- друг шанс да постигнеш нещо интелектуално нямаш.

24

Анонимен

преди 5 години

Абе, що не го лекуват тоя човечец?!

23

Анонимен

преди 5 години

При всеки терористичен акт или самолетна катастрофа има няколко американски влогъри, за които това не се е случило и всички са актьори... Когато самолетът на Germanwings се разби в Алпите казаха, че през нощта са насипали метални отломки по планината и такъв самолет въобще не е съществувал. Предвид, че познавам приятелка на загинала в тази катастрофа дали е приятно за нея или пък роднините на другите жертви да слушат за конспиративните теории на *** американци?

22

Додо

преди 5 години

"Тия са по-зле и от комунистически СССР. Дори Джугашвили не налагаше такива репресии срещу свободата на словотo."==============================Бъркаш. "Америка е пълен майнд контрол и диктатура на корпорациите и новия световен ред."==============================Отново бъркаш. Точно Америка, с хора като Доналд Тръмп и Алекс Джонс и техните действия е надеждата на нормалните хора срещу Новия Световен Ред.