200

Интересно

преди 5 години

На това нещо само като му погледне човек "красивата" мазна физиономия с бенката от дясно.... И няма смисъл да слуша "мъдрите" му обяснения! А колкото повече се обяснява, толкова повече затъва в л.на! Явно Иванчева е по-голям "престъпник" от това нещо щом не е окован с пранги в ареста!

199

МРАК

преди 5 години

Оставете ги *** мира !Нали разбрахте,че са много болни, с 95% нетрудоспособност.Инвалиди.

198

Анонимен

преди 5 години

в бг никой милионер не е видял проблем от страна на съд и държава,защото те им служат за по някоя подхвърлена пачка,нищо не подсказва,че ще има промяна и някой политик или милионер(най често две в едно) някога ще бъде осъден за нещо.Тук законите важат само за бедните,богатите явно са собственици на държавата и ние сме техните ратаи,ето защо терминала на летището никога не ще остане празен.Тази държава е толкова слаба,че всеки богаташ може да си я позволи

197

Борба с корупцията

преди 5 години

Първо - *** да върне милионите гепени при прекупуването на Техноимпекс 1998г.Второ Г.Гергов да върне Панаира и ЦУМ и курорта Слънчев ден- подарени му от БСП.Трето - Масларова да върне 8.5 млн заграбени от ремонта на Старозагорските бани.Четвърто - Дългият инкасатор(Р.Овч.) да върне 250 млн от аферата с Белене.Пето- агент Гоце Първанов да върне 20 млн. от тройния шлем с руските проекти.Шесто- В.Лечева да върне милионите, с които с мъжа си закупиха земи и хотели в Гърция.Седмо,,, - Маджуков, Бр,Аспарухов, Гуцанов, Гущеров .. и стотици. други червени номенклатурщици да вър

196

Дори и Оттатък

преди 5 години

Страстването на властта с престъпният свят,по светът се нарича Мафия Големият бой в случаят,както се подразбира е за погребалният бизнес.Преди да се приеме закон от местната власт,за забрана на гробищни погребения,мафията вече е построила крематориумите,и с широко отворени врати ни чака.Това е един много апетитен бизнес,при който конкуренция не се търпи.то по морето какво ли се и търпи? Просто общинарите трябва да насочат матрияла към печките в крематориумите,и хилядарките потичат,към властта.

195

Анонимен

преди 5 години

До 207. Ако така е казал Бенчо.Направо го " разстрелял" с думи приятеля си Очите.

194

Анонимен

преди 5 години

Хващат Очете с газов пистолет преправен на боен. След куп експертизи от подчинените на главния секретар най-накрая съдът се оказа с вързани ръце, защото МВРекспертизите казаха че бойният пистолет е газов. Прогнозата ми е че докато има суджуци по магазините Очете все няма да го естрах да се яви пред българското правосъдие и пред мвр експертизите. Ще си отиде на дълбока старост ... Нерон го изтърва навремето.

193

друга панелка

преди 5 години

Бенчо е добър човек. Много добре използва чужда собственост и много дарява.В Войводина с 50декара земеделец живее като Бенчо от България , ама не ходят с толкова пищова. И нямат партиен чадър.

192

Анонимен

преди 5 години

Очите е в запръжката без изключение - от края на миналия век та до днес. Бойко нищо не знае.

191

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ приеха толкова отпа дък от БСП, сега ще почакат да им утихне цирка който му спретнаха и си го вземат. БСП така се пречисти като се отърва от бояджиите. Гергов сигурно като лека му пръст Божо в следващия парламент ще цъфне като герберче ала колониалните *** ще започнат да го хвалят по методите описани в Шайка.

190

Жиб.

преди 5 години

Според Пенчев Митьо има измежду честните хора такива верни,наивни и глупави приятели,които бъкел не знаят за неговите престъпления!

189

Анонимен

преди 5 години

,,...Бенчев за Очите: Като говоря с престъпник, ставам ли престъпник?..'' Не Бенчев,не ставаш престъпник. И имайки в предвид какво казваш,Очите да бъде пуснат,а ти прибран.

188

Жиб.

преди 5 години

Всички престъпници говорят като тебе Пенчо,знаем ги тия.

187

kkk

преди 5 години

мисля че един от двамата ще бъде ритуално отстрелян след 3,4 г.

186

Анонимен

преди 5 години

кажи колко си дал на кака Клювния. Поне Бенчо, който е нещо като работодател, съдружник или както искате го наречете на Очите признава, че последният е престъпник. А хуманият ни съд ще го оправдае по всички обвинения, дори и тези, които не са му повдигнати.

185

анонимен

преди 5 години

Ето такива "достойни"народни представители коват законите ни.Депутати и мафиоти са заедно,до кога ще търпим?Крайно време е да дойде тук северно корейското момченце да ни оправи.инак ние не можем.сами.

184

БСП ДПС и мафията

преди 5 години

Задружно продават дрога на децата виА вие си траете100 % *** сте

183

Анонимен

преди 5 години

Значи ако подържаш връзки с престъпници и говориш с тях не ставаш такъв!!? Калко морално извисени личности управляват бизнеса и държавата!Ако има държава и прокуратура, отдавна тези да са в затвора!

182

Анонимен

преди 5 години

Като говориш - не, но като му переш парите от дрогата -ДА

181

киро

преди 5 години

Политиката и проституцията са от най-древните професии и вървят винаги ръка за ръка.При всяка възможност "колегите" се удрят по кокалчетата - БСП, ДПС, ГЕРБ, патриоти и квото там е изпълзяло.В случая отстраняват г-н Очите от наркопазара в БГ. Отстранява го властта. Но там вакуум няма, както няма и случайни хора. Новия собственик е обявен на играчите в тази сфера.Г-н Бенчев и г-н Узун не могат да имат нищо общо с този арест.Ако мислите че премиерО не познава Очите, лъжете се! Да знаете. :-)