39

Анонимен

преди 5 години

Че те не са си тръгвали тези времена

38

Циник

преди 5 години

"По -точно ''ганьовизмът'' на българите е виновен за дереджето ни независимо от цвета му - син, червен, жълт, зелен!"----------------Много точен синтез колега!Браво!+ 10

37

Ж

преди 5 години

Да се освободи на мига !!!! Щом толкова години ужким спахте....

36

Анонимен

преди 5 години

Както един познат сподели, "Митьо Очите" е длъжност.

35

Бате Гойко

преди 5 години

Желязков не е толкова значим, колкото ни го представят медиите. Това е просто театър за плебса-хляб и зрелища(хляб няма, затова ще компенсираме със сеир). Не, че не е за затвора, че даже и за едно друго място. Проблемът е някъде по-високо в пирамидата. При така работеща система, ако не е Очите, друг ще я върши тая работа, но нишата, която той заема, няма да изчезне.

34

Анонимен

преди 5 години

За да забравим по-скоро хилядите избити здрави животни, за да забравим родителите на болните деца, които седяха два месеца пред Парламента, за да забравим онкоболните, за които държавата реши, че няма да им отпуска пари за лекарства, за да забравим цените на тока и водата... няколко дена държавата ни занимава с един фарс. Хем забравяме, хем добре оплюваме един бесепар, който за ужас на управляващите нито членува в бандата на Митьо, нито притежава незаконно оръжие. Ми не е ли безобразие?

33

мутре

преди 5 години

За да се завърнат, първо трябва да си тръгнат...аз не съм забелязал да са си тръгвали :(

32

Берлин

преди 5 години

На най големите неудачници в Бг винаги БКП и БСП са им виновни

31

Анонимен

преди 5 години

Мутренските години се върнаха 2009 когато избрахте Боко-тиквата който е "партия" с Румен Николов-Пашата!!!!Как не го разбрахте това толкова години бе ГЛАВАНАЦИ.По-добре да бяте докарали на власт маргините.Не че има разлика.П.П. като питате за Бенчо който си е един пълен мухъл от прованса да бяте попитали за Пашата. Също така да бяхте попитали, срещал ли се е тайно Бойко Борисов с младен Михалев-Маджо през .......2018 година!!!!!!!!1Питайте де!!!!!!!1

30

men

преди 5 години

баш мутрафонина е на кормилцето от има нема 20 години. на тато ушагите ли не разтриваше, комунистическата книжка ли си върна, един пожар ли загаси, кмет на клоаката на държавата ли не беше, главно шенге ли не беше, премиер ли не беше три пъти без да добута до край? свитна другите мутряци докато беше шеф на мвр и сега въртят циркове с бсп и се дупиат на всеки който им сложи 20 кинта на масата.

29

Анонимен

преди 5 години

Как така се връщат? Ми те никога не са си тръгвали!

28

Осман

преди 5 години

Очите първо е бил в Гърция. След като излиза заповедта на Интерпол за залавянето му той веднага напуска Гърция и бяга в Турция. Явно той знае, че като избяга там ще има протекция над него. Някой ще го закриля. Само Боко да се обади на Ердоган за "неговия човек" и Султана ще каже 'евала'. Ама Ципрас няма да слуша заповеди или молби по телефона. Даже няма да се занимава с една мутра.

27

Анонимен

преди 5 години

А те кога са си отивали, че не се сещам?Най-голямата мутра, със открити съдебни дела в чужбина сега го играе Премиер.

26

Бсп са гадове

преди 5 години

До 14 червен анонимник. Глуппак, мутрите са рожба на БКП и ДС. И в прехода основно играят с БСП, така че не ми се прави на интересен да прехвърлят вината на други.

25

Анонимен

преди 5 години

В нормалните държави, когато видиш някой да слиза от ролс ройс, направо ти става кеф. Визия, маниер, излъчване и какво ли още не. А като видя наш бенчу, с копанарската номенклатуроченгесарска мусура и те напушва смях и то голям.

24

Осман

преди 5 години

Лисицата рано или късно ще посети магазина за кожуси. Това е турска поговорка. Така и с Очите. Сложиха му пластмасова пишкa в Турция. Излекуваха го. Преди това му вляха 80% от кръвните банки на Бг. Накрая пак го заловиха в Турция. Трябва там да го съдят. Не трябваше да предават и останалите а да ги пратят в Диарбекир при братята кюрди.

23

Анонимен

преди 5 години

Алтернативата на тиква е още по едра тиква!

22

Анонимен

преди 5 години

Дали се връщат мутренските времена?Че те никъде не са ходили.

21

Анонимен

преди 5 години

Сега са в апогея си! Държавата е тяхна и вместо да поддържат разни борчета да плашат хората, сега разполагат с полиция, ДАНС, прокурора и новият орган за корупция, който се превръща в бухалка за иванчева и подобни случайни неприятели!

20

Осман

преди 5 години

"шефа" на Държавата е мутра какво остава за другите? Иначе медиите са свободни. Има журналистки които "питат" и му правят фeлацио на "шефа". Журналистки лъскащи бастуна Му. Но пък алтернатива има ли мутрата. Няма. Кой ще бъде? Янев, Сидеров, Балевски или ***?