7

Само за справка.

преди 5 години

Максимално разрешената скорост на магистрала през 2018 г е 130 км/ч.

6

Анонимен

преди 5 години

Изпреварвам си аз със 130 (това все пак е максимално разрешената скорост на магистрала в Бг) на Тракия и ме застига някакъв, святка, святка, а акълът му не стига да види, че всъщност няма къде да отида, за да му освободя място, защото в бавната лента имаше колона от автомобили. Наложи му се да почака. Да беше единственият, с мед да го намажеш.

5

Поредният отворко

преди 5 години

Когато караш със 140(максимално разрешеното както знаете), винаги се появява комплексар "спец", който кара с повече и бърза за Орландовци(софийските гробища за незнаещите) и започва да притиска предната кола да му направи път. Явно сега "спеца" не е спазвал нужната дистанция и не е успял навреме да намали. Простащината на българина на пътя, липсата на колегиалност и неспазването на каквито и да било правила се разраства. Тя и Гърция вдигна ръце от нашите шофьори.

4

Анонимен

преди 5 години

мен ме задминават с поне 200, прелитат

3

Росен

преди 5 години

Докога българските шофьори ще карат като башибозук? Докога ще се избиваме и осакатяваме в мирно време? Толкова ли не може малко да се намали скоростта? Пътувал съм с кола по "Тракия". Движехме се със 120. Най-малко 4-5 коли ни задминаха, и то така, като че ли стоим на едно място. Шофьорът възкликна: Тия карат най-малко със 180. Кому е нужно такова каране и перчене? Дават ли си сметка тия *** какво могат да причинят на магистралата при такава скорост?

2

Иван

преди 5 години

Тя Анисия толкова си може....

1

nobi

преди 5 години

как така я застига, с 20 ли е карала, че тоя отзад не може да спре ?