50

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7Не съм русофил, но бих участвал в такава бригада...пак ша та порят в Сараите ли?

49

Членска карта №7

преди 5 години

До 35Явно за милиардите си се усетил и веднага в нападение.... Санким, комунисти, 50 години разруха, ши ва бесим... ***, комунист ще викаш на баща си, щото вие с бащи *** станахте най-върлите атлантици... Вече 30 годни не сте комунисти, ха постройте нещо(освен хотели и бетонирани плажове)!

48

Анонимен

преди 5 години

До АвиценаЗащо не се погрижи след Орешарски за това? Защото е послушното пуделче, което чака"да се разберат началниците".Сега вече трябваше да тече газ, през Южен поток, ако мислеше за страната си, а не беше послушно страхливо пуделче, което го е страх, че ще му спрат кокалчетата, ако не изпълнява номерата, които се очакват от него. Цирково пуделче....

47

Авицена

преди 5 години

Браво на Б.Борисов !Най после нещо ще се направи в тази страна,но както се досещаме трябва да сме благодарни и на Русия.Това е човека който се грижи за България.Дано черна котка не му мине път.

46

Анонимен

преди 5 години

Днес БГ не цитира нищо друго от Русия, освен изданията, финансирани от Сорос и дирижирани от САЩ.И сега ни пускат мухата от "Низависимая газета".Но май е въздух под налягане цялата бомбастична статийка, защото това издание не отразява намеренията на реалната власт в Русия.Тоест, ха дано, ама на дали...

45

Н.танев

преди 5 години

Русия като Саудитска Арабия имат петрол оръжие техника придават хората

44

чичо Гошо

преди 5 години

До Анонимен За какви подаръци ми говориш?Да не би руския газ който ще ни доставя Турция ще е без пари?Истината е ,че ГЕРБ се оср......и някой трябва да забърши *** след тях.

43

haha

преди 5 години

ние сме европейци и искаме европейска газ-------------------------------------------------------------Няма проблем, Германия може и да продаде некой кубик 100% германска газ. hahahhahhahahhahahhhahahhahahahah

42

Znae6t

преди 5 години

Русофобските мнения преобладават рано сутринта*********************************************това са старите политически "бегълци" от Републиката. Само те са толкова надъхани политически - защото живота им отиде зян за нищо особено като падна системата. Свършиха им привилегиите и затова сега го раздават ербап. Нема вече пари на калпак само за едната пропаганда... Свърши се и техното царство.

41

Анонимен

преди 5 години

Знаеме ги тия руски подаръци без пари, после излизат златни. 25 години изплащаме руските подаръци от светлия социализъм. Да продават на азиатските си приятели, нали и без това са близки, ние сме европейци и искаме европейска газ.

40

Анонимен

преди 5 години

Би било добре, но връзката с Турция вече е изградена. Никой няма да се запретне да гради нова връзка през Черно море. Изпуснахме си златен шанс. А тия русофобки истерии са смешни и противни. Всяка държава първо трябва да гледа интереса си. И това не е з пръв път. Затова ще си стоим бедни и гладни. Сигурно сме единствената държава, на която и предлагат да и изградят безплатно връзка през море, която ако трябваше сами да платим, сигурно щеше да не е по силите ни

39

Анонимен

преди 5 години

На пръв поглед изглежда като добра новина.Но дали е такава зависи...Като знам управляващите, приходите от транзитните такси ще бъдат заграбени, а по-евтиния внос на гориво ще отиде за по-големи печалби при същата потребителска цена.А и не е като държавата да притежава инфраструктура за газификация както в "белите" държави.

38

ognyanz

преди 5 години

Хайде стига сте се замервали с русофилство и русофобство. Меркел ви го каза ясно: Северен поток е икономически, а не политически проект. А нашите проекти - все политически, към кого да си обърнем задните части. Поумнейте.

37

Анонимен

преди 5 години

До 34Сега Путин и Ердоган го дават аркадаши, но като се смени конюнктурата след някоя и друга година (след Путин) и набързо турски поток ще се отклони още в морето, и ще стане Български поток...както каза Радев !

36

DEAD Inc.

преди 5 години

Преди Русия ни продаваха най-скъпия газ...

35

Анонимен

преди 5 години

Русофилите на товарни вагони и в Сибир. Да се греят там руската газ.

34

Анонимен

преди 5 години

Членска карта прав си шегаджии сме, че още не сме ви окичили на дърветаа. Банда смешници , които унищожихаа България за 50 години и с цялата наглост говорите напред и назад се едно сте фактор. Докато вашите политичетаа се разхождат и плащат на Очите ...другите се опитват да извадят България от калното ви наследство.

33

ognyanz

преди 5 години

От Русия казват ясно:"България ще получава газ от Турция - директно отклонение от Турски поток за нас няма да има"."България е най-слабата брънка - точно заради политическите рискове"."ЕС може да жертват интересите на България в името на европейските".Това ни е резултата и това е мнението за нас от дългогодишното шикалкавене за да угодим на чужди интереси.

32

Членска карта №7

преди 5 години

Само милиардите които ни дадоха за хъбоветее щяхме 10 гпдини да ги печелим от ЮП понеИ колко са тези милиарди... И къде са тези хъбове :-)Голям си шегаджия!

31

Анонимен

преди 5 години

стига лаехте бе русофили.