10

ФАНДЪЧЕ ВЪНКААААААА

преди 5 години

АКО ТРЪГНАТ ГЕРБ ДА РАЗСЛЕДВАТ ЩЕ Е ?????

9

Анонимен

преди 5 години

С 10 милиона долара може си купи виза и за луната, ама си е мислил, че няма го разкрият след като е излъгал десетки и са минали повече от 6 месеца и никой не го е надушил, там не е като България да те прочуват две години преди да те хванат, за месец си надушен, но е минало време и си е повярвал много за това е останал там !

8

Анонимен

преди 5 години

А български турчин се изхитрил да завлича чрез туристически агенции, на които само сменява имената. Колко самолета не излетяха, колко милиона светна...

7

we

преди 5 години

В България един общински съветник стана МИЛИОНЕР за няколко часа ,а вие за турчина сте се хванали...

6

привет от Германия

преди 5 години

Мошеникът е действал в южната провинция Хатай, където работил като учител.......................Щом някакъв си ходжа успя да излъже турците да гласуват за него , защо пък учител да не може да ги излъже да купят коли ?! Турците са много наивни хора !

5

Анонимен

преди 5 години

Човекът ровил из нет-а и се натъкнал на статия как строителни предприемачи ни лъжат от 20 години насам и решил че щом българите са способни да продадат един запориран апартамент на 5-10 човека едновременно- що пък той да не продаде някоя кола няколко пъти.

4

КАПАРО ЗА КЛИМАТИЦИ

преди 5 години

АЛО ИСКАТЕ ЛИ ДА КУПИТЕ ИЗГОДНО 50 КОЛИ ! САМО МИ ПРЕВЕДЕТЕ 300 ХИЛЯДИ!! :DТАКА ЛИ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПАРИ БЕЗ ДОГОВОР БЕЗ ОПИСАНИ КОЛИ БЕЗ НИЩО!!!ТЕЗИ КОИТО СА МУ ПРЕВЕЛИ ПАРИТЕ СА НА СЪЩОТО УМСТВЕНО НИВО КАТО ХВЪРЛЯЩИТЕ ЦЕННОСТИТЕ СИ ПРЕЗ БАЛКОНА НА АЛО АПАШИТЕ :D

3

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияMnogo si tъп. На твоя прЕвИт, един по-здрав от Анадола. :)

2

привет от Германия

преди 5 години

Ами няма къде да избяга ! Навсякъде за турски граждани се иска виза ! Добре поне ,че са го арестували ! А щом са го арестували това означава ,че не е човек от близкото обкръжение на султана !

1

Анонимен

преди 5 години

Събрал 10 млн. и останал в коптора турция. Бетер турска работа...