208

Анонимен

преди 5 години

И вие Г-жо Нинова сте ярък пример за модела на прехода.Заедно със Суджука и многоооооооо..... други.

207

Изнервен

преди 5 години

До 219. Откъде ви идват на ум такива глуппости, бе да ва *** в червените галлоши? А, сетих се, щото нямате ум.

206

До Престъпен тандем

преди 5 години

България вече е фалирала..................не то казват хора като Цецо с 6-те апартамента!!!40-50 милиарда дълг................= фалит!!!!

205

Анонимен

преди 5 години

Министрите в Швейцария и Германия ходят с колелета на работа а тука общинските съветници се возят в Ролс Ройс.И викат че България е бедна ! - бедна е наистина но умственно.

204

Престъпен тандем

преди 5 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

203

ЛАЗО

преди 5 години

***,*** ТО Е ВСЕ ЕДНО ТИ ДА НЕ ЗНАЕШ,КОЙ с теб е дупе,*** и трите букви отзад или отпред.Политически смешници от ранно детство.Лидери!

202

Анонимен

преди 5 години

.Га лапаха престъпните кифтета червените не ривяха. Бива ли след всичкия финансов келепир, който този човек е осигурил за местните червени, Корнелия така подло да се разграничава от него. Ами, че то без такива като него нямаше да има Бясепе в половината окръжни градове. Омешването на Партията с Престъпния свят си е традиция от преди Червената Армия да ги сложи на власт. Те престъпниците отлично млатиха народа и направиаха колективизацията и експроприацията. Традиции в Партията.

201

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 213ако си мерят банковите сметки -ДА!!

200

Анонимен

преди 5 години

Забавно!И с шут!В .ъзъ!:-)

199

Bad Company

преди 5 години

Комедия пълна!!!! Ама тя, другарката Нинова изооооооооооообщо не е знаела, че др. Бенчев е съдружник с Митьо!!! Не бре, как да е знаела , милата!! Даже не е и предполагала!! Даже и кога Бенчо и спонсорираше изборната кампания в бургаско пак нищо не знаеше!! Е, идваха там едни пари големи ама кой, как, що................ не знае!!Тая за балъци ли ни взе???? А????

198

Bad Company

преди 5 години

А каква всъщност е разликата между Бенчев и Нинова?? Единия си афишира криминалните пари а другата крадла се прави на "честна".

197

Анонимен

преди 5 години

Сигурно БСП са решили да спрат да го защитават, махнали са чадъра и сега се преструват, че не знаят за какво става дума :) Политическата класа е свръх-корумпирана.

196

Комунисти ни съсипах

преди 5 години

БСП управлява 19 години от 28 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот. Очевидно е , че комунистите имат основна заслуга за голямата бедност в България.Не знам как може да обяснят тези ФАКТИ Станишев, Нинова и овцете гласуващи за тях. Вероятно с "международното положение", "американския империализъм", световното затопляне...

195

Курнелия– джендърка?

преди 5 години

Май и *** ще излезе прикрита джендърка... Нали доскоро се правеше на жената мъж...

194

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

193

Анонимен

преди 5 години

До ОГНЯНЗ-ДРУГАРЮ НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ДРУГАРКАТА КОРНЕЛА Е БИЛА СЕ--ДЕ-СА-Р-КА като говориш как Иван Костов бил рзграбил България,КОРНЕЛА Е БИЛА ПРИ НЕГО.СЕГА НЕ ГО ИСКА ЗАЩОТО Е НИЗВЕРГНАТ,АМА СЪЩО ТАКА ЗАБРАВЯШ КОГА И КАК КОСТОВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И УСПЯ ДА СИ ДОВЪРШИ МАНДАТА КОЕТО ДОРИ НА ВАС КОМУНИСТИТЕ НЕ ВИ УДАДЕ ТА ВСЕ С ДПС БЯХТЕ ЗАЕДНО И СЕ ЦЕЛУВАХТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И ТО МЪЖ С МЪЖ!БЪЛГАРИЯ Я РАЗГРАБИХА КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДНИ,НО КОТИЛОТО Е ЕДНО-БЕ=КА=***!ПРОКЛЕТНИЦАТА!

192

ognyanz

преди 5 години

До 5: По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш.

191

5

преди 5 години

Най гнусната жена раждала България

190

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРЕ ЗАКРИВАЙТЕ ПАРТИЗАНСКИТЕ БОРБИ И ОТРЯДИ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ВИ ЗАВРЕ БОЙНИТЕ ЕДИНИЦИ В ОТХОДИТЕ- УНИЩОЖИХТЕ СИ НАРОДА.

189

ognyanz

преди 5 години

До Червените милионери: Това си го публикувал вече сто пъти, но от това не става по-вярно. Разграбиха България с бандитската приватизация тези, които можеха, и съвсем не са от една партия. Иван Костов, Евгени Бакърджиев, Ал Божков - малко ли бяха. Иска ти се да ги изкараш всички, че са от БСП, но няма как да стане. И докато п'литкоумници като теб си вдигаха двата пръста по митингите и викаха "СДС, СДС" те същите разпродаваха под масата и прибираха рушвета.