125

Анонимен

преди 5 години

БСП НЕ Е СТОЛЕТНИЦА,БСП Е МЛАД ЦЕПЕНЯК НА 28 ГОДИНИ,смениха си името от "срам"и с надеждата да не ги свързват с БКП от периода 1944-1989 година АМА ХОДЯТ ДА СЛАГАТ КИТКИ НА ГРОБА НА ТАТО ИМ и на оня ...Димитров Георги денационализатора.БСП са нагляри и шизофреници а гласувалите за тях тъ..панари.

124

Анонимен

преди 5 години

Този е най-малкия престъпник от криминалната структура БСП, също така и с много малък бизнес.

123

пецата

преди 5 години

гроб удариха някакви черни каси и сиви канали за пари на бсп, запасявам се с пуканки и очаквам война между елитите, колкото повече мутри толкова по малко мутри- стара китайска поговорка

122

s2

преди 5 години

Да бе... не бил член на БСП.Ся трябва премиера да обяви, че тая корумпирана гад Бенчев дори изобщо не е бил българин и да приключим въпроса щото трябва да се строи и краде. Нямат време да ги занимаваме с глупости.

121

Гошо

преди 5 години

На този мазник са му спрели почивката хранилката и бялото.До един престъпник десет политици в Турция ами в Гърция Хърватия Албания БЪЛГАРИЯ край нямат душманските изедници .Преди беше милиционер-роднина днес престъпник издирван с цветна,червена синя зелена оранжева и каква ли не още бюлетина.ами айдук до айдук НАРОДЕ!

120

Анонимен

преди 5 години

От БСП се разграничават от него ,бил избран от гражданската квота ...Еми тогава що ви е да се разграничавате от него и да искате да напусне общинския съвет ...?До оня ден карал Ролс роис за 200 хиляди евро ...и К.Нинова го навикала ..днеска няма ли нищо общо с него ....Нищо ново както ДПС и БСП направиха Пеевски шеф на ДАНС ,сега пак същотоБСП и ДПС на почивка с очите

119

Анонимен

преди 5 години

От София съм, но повече в София няма да работя и да правя бизнес. Най-противните от страната са тук, а местните, които са свестни бягат в чужбина. Тук повечето са ***. Намразих този град и ще търся работа само извън София или в чужбина.

118

sorry

преди 5 години

Каква столетница,какви пет лева-сто *** бургии го чакат в истанбулския затвор , кака ти *** се разграничава от него!Съотношение едно към сто.Тук го чака свобода,похвала и спонсорство.там *** долу и абакълъм от здрач до зори.

117

Манолски

преди 5 години

Властта и престъпността ръка за ръка=мафия. БСП=ГЕРБ

116

Кико

преди 5 години

Колко е грозно боядисана коса на мъж. И жалко. Изглежда като някакъв безнадежден опит да заблудят света.

115

Анонимен

преди 5 години

Да бе не знаели. И един мармот увива станиола в шоколад ;)

114

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се оказва нон-стопнатиск върху банкянската мутра .Малко да се отпусне и следватсерии от простотии на държавно ниво .Накрая естествено безславно щебъде изритан безцеремонно навън от властта .

113

Анонимен

преди 5 години

Тъппите герперюги се надпреварватв писане на безсмислени коментари .

112

Картината

преди 5 години

е "Ловци в почивка", Васил Петров, около 1897г., руски худ.Вероятно др.Бенчев е ловец и рибар, а картината е подарък.Невъзможно е ( предвид възрастта) да не е бил член на БКП.Само те се приемаха за ловци тогава.

111

Анонимен

преди 5 години

Това са назначените новобогаташите на България. Те я управляват и грабят.

110

Анонимен

преди 5 години

А той в тоя пек на магистралатав една от луксозните си коли бяга от полицията , и след дългиперипетии попада накрая в затвора заради неплатениданъци . Да-а-а , трябвало да му завиждам .

109

Анонимен

преди 5 години

Не бил член, само спонсор сега , а преди може и да е бил. Кой го издигна тоз новобогаташ? и от къде му е първият милион? БСП е пълно с такива, преди членове на БСП , използваха партията и като забогатеха не са членове.Лева или капиталистическа партия е БСП.

108

Анонимен

преди 5 години

Да не се окаже, че Митьо Очите пак не е отчел корупционните вноски на ГЕРБ навреме.Ще плати и ще го пуснат.

107

КОК

преди 5 години

не е от БСП , да знаете *** каза че не е от БСП , вервайте и на ***

106

Анонимен

преди 5 години

До 104ЯзъкА бе, язък, презил, ама той пак ще се вози със скъпите си коли, а ти ще седиш пред компа по долни ***, ще смучеш евтина бира, ще викаш язък и ще цъкаш.