25

Анонимен

преди 5 години

ох как обича да пипа и гали паричките ! Иняма значение кай преда това ги е пипал !

24

Професор

преди 5 години

Само така Бойко мачкай комунистите!

23

Анонимен

преди 5 години

Аз кат ям ми викат "лаком", Боци като хапва му казват "чумa"Ех, привилегии

22

1

преди 5 години

До Анонимен-13,колко далновиден е бил големия АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ,в произведенията си,описал го е ,още преди 150години,що за стока е бил ***

21

1

преди 5 години

До Див селянин,та този за когото си гласувал е най-младото ***,приет в редовете,на партията майка на 19години,през далечната 1978година.

20

Анонимен

преди 5 години

до 11. Министърът отиде. Заедно с доктори. Няма нито едно официално доказателство за болестта. Единственото интервю, което се появи в пресата беше с ветеринар, който черно на бяло каза - за мен това не е ч.у.м.а. А това, че Порожанов се разходи из Странжа още не е доказателство. Живял съм сред тези хора и знам, ако имаше нещо страшно първо те щяха да поискат прочистване на района. Какво да си мисли обществото след тази поголовна сеч? Кой избива хиляди животни и защо?

19

Реалист

преди 5 години

До 13Типичен хленчещ представител на българската нищожножност - все му другите криви, той чист като вода ненапита! А си не види собствената объркана некадърност...

18

Анонимен

преди 5 години

Някой да е виждал ефтанизираните животни!? Е да, тук-там по 2-3 кльощави, захвърлени в трапове офтси се намират.Но къде са останалите, цели стада???Хм, тц тц тц, бреТоя на снимката не ми се вижда да е гладен.

17

Див селянин

преди 5 години

Роден съм преди 89 - та. За кумирът на този *** шепнехме в семейната среда, защото всички бяха шпиони. Сега за тоя илитерат си пиша спокойно. НО. Мразейки ***, този клоун ме кара да гласувам за тях и на следващите избори ще гласувам за БСП, защото този и*и*т довърши България. (Сам се цензурирах).

16

Анонимен

преди 5 години

До 10. С уличните ***, ако е в Германия и едно псе да се появи. Местната община ще стане за смях в цялата провинция. Тук общините си жавуркат и са го ударили на отпуска. Но заплатите вървят.

15

Анонимен

преди 5 години

От теб очакваме единствено да презрееш и да изкуфееш!Все пак си голям кръгъл зеленчук.

14

Квооо

преди 5 години

Тоя станал еднакъв в анфас и в профил.

13

Анонимен

преди 5 години

Вече се усеща на къде отиват нещата и ... явно ще се разкарва позорно с шутове и този път!

12

Анонимен

преди 5 години

Уникален про.стак! Бай *** в цялата си мощ на простотия! Големият "лидер" и спасител на България! За това 45 000 българи са се евакуирали в Германия само за миналата година! Затова сме в пропастта! Не се иска от теб да галиш козички, велики г.лупако! Трябваше да защитиш интересите на народа! Не да се умилкваш мазно на Юнкер! Боже мой това е "елита" на България!! За трети пореден път си избират тоя некадърник, и някой са го взели за бог! България вече не съществува, само още не сте го разбрали!

11

Анонимен

преди 5 години

До 9. Турция държи кранчето , но ЕС държи милярди ? за Турция. И крана се спира и пуска по заповед от Юнкер. Не зависи нито от Ердоган нито от премиера.

10

Анонимен

преди 5 години

Дори такава ***.отия ме отвращава от СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !

9

Анонимен

преди 5 години

До7. Как да няма орган. Нали самия министър отиде с професионални доктори. Не е търсил аматьори ветернари.Второ, кой поема риска за тия които са заразени. Или те са от свободво отглеждане и неясен фермер. Движат се животните , като дивите прасета.

8

Американ

преди 5 години

А що не се слъчи същото с уличните nceтa? Те са къде по-вредни от козите, ама тях ги галите!?

7

Анонимен

преди 5 години

2015 г. По заповед на началниците зад океана през 2015г. "тихия дипломат" отхвърли три големи енергийни проекта, между които и Ю.Поток. Сега се хвалим, че Турция държи кранчето и ще ни продава газ. Голяма победа!

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов, никой не те кара да ги галиш. Не се прави на света вода. И че не си бил имал нищо общо с това клане. Трябваше само да се поинтересуваш защо избиха хиляди здрави животни. Или поне да обясниш на обществото. До момента няма нито един оторизиран орган, който да обяви, че чумa е имало.