22

МВР

преди 5 години

Акцията беше професионална и изненадваща. Доказателство за това е че единия е хванат с недоядена баничка.Няма шега!!!

21

коко

преди 5 години

какъв е тоя въздушен/ пневматичен пистолет на първия кадърхахаще умра 😀

20

привет от Германия

преди 5 години

Значи е на лечение в Германия ?!Кажете в коя болница е ,че да му отида на свиждане !

19

Смърт

преди 5 години

Смърт за мафията и беззаконието!

18

Анонимен

преди 5 години

И тоя се издирва като Брендо или Братя Галеви - изнасят ги зад граница и после ги "търссят". Виж за Иванчева дето гонеше фирмната на кума на Цветанов и приятелчето на Тиквата - Домуза - пранги, окови и прочие... Тотална коруцпя в нашта каквото е останало от ържава. По добре нарапвио турците да си дойдат и да си вземат каквото вече си е тяхно и да спре агоанията

17

Констатиращ

преди 5 години

Допълнете състава бре: Общинар и пожарникар в ................!П.П.Работи се по версията за бивш президентин, влюбен в НАШИТЕ " Скалисти планини ".

16

rastafar

преди 5 години

И какво - досега Очите три пъти е задържан. Пак ще го пуснете, или както се казва - цялата пара в свирката. Смешници имитация на дейност.

15

Питащ

преди 5 години

Що не отидите на Халкидики?Росенчовите палати проверете, мафиота заловете!

14

Анонимен

преди 5 години

Като се гърмяха преди 2 години, защо ни заблудихте, че било заради парко-място?

13

Анонимен

преди 5 години

Имитация на дейност, полиция и държава!!!

12

БСП -

преди 5 години

там са корените. Не говорете като К.Нинова, а вижте от КОИ ГРУПИ СА.

11

Бате Гойко

преди 5 години

"Прокурор Начева обясни, че бандата е действала от 2010 г. насам"За бандата не знам, ама Митю действа там още от миналия век. Ама какъв колаж са барнали от МеВеРето)))))

10

привет от Германия

преди 5 години

Ами те и общинарите ви са като онази дрогираната студентка дето изпотрощи 10 автомобила и преби друга студентка , а я пуснаха под " гаранция " !Нищо хубаво не ви чака !

9

Аберацио иктус?

преди 5 години

Сега ще видим кой е гледал крими филми с брата на Явашев.Имаше такъв преди около 50 г.Та.. кой пуска мълва за ЕДИН от ОБЩИНАТА??? Ето- това е "отклонение' нарочно..МНОГО трябва да са.Мощна организация.Какво образование има Д.Желязков??? От 2010 г. извършва престъпления.А БЛИЗКИТЕ му КОИ са? ИЗЛОВЕТЕ всички жени, любовници на цялата престъпна група и не се разсейвате- също и децата- малки и големи- къде са? Пари в банки??Да не кажете, че не ви е подсказано и утре" ЗАМИНАЛИ БИЛИ ВСИЧКИ ГРУПОВО"

8

Анонимен

преди 5 години

До 3. И как го разбра това? В ДАНС ли работиш, или може би в ЦРУ?

7

Бате Гойко

преди 5 години

"Шефката на спецпрокуратурата категорично отрече, че Митьо Очите е знаел за операцията срещу бандата му и заради това е избягал."Ай стига бе.

6

изнервен

преди 5 години

До 1. Ами не, не позна. Съветник е от някаква си местна коалиция "СИЛА". Аман от олигоффрени в сайтовете - ами интернет, бе човек, влез, провери и после пиши нормални, а не фалшиви новини. Ти си от БСП. нали?

5

ДВА въпроса

преди 5 години

към компетентните;1.ЗАЩО преди около 2 години всички КЪТКАХА Д.Желязков, като че е национален състезател, спечелил златен медал СЛЕД БОЯ между негови хора и ресторантьори в Бургас??? И започна ДЪЛГО ЛЕЧЕНИЕ и ГРИЖИ за "горкия Желязков" НИМА не се знаеше, че и двете групи са ПРЕСТЪПНИЦИ? КОМУ беше изгодно?Обикновените се ВЪЗМУЩАВАХМЕ.

4

до Тиквата на ГЕРБ

преди 5 години

1. Кой предупреди Митю Очите и общинския съветник, за да избягат своевременно?2. Кои са останалите, които са разпъвали политическия чадър?

3

Анонимен

преди 5 години

Не може само един общински съветник да разпъва чадъра над такава голяма криминална мрежа. Митьо Очите е закрилян от доста по-високо място.Директно от Баннкя.