56

ТО БИВА АЛЧНОСТ, АМА

преди 5 години

БОРИСОВ БЛАГОДАРИЛ НА ЕРДОГАН ЗА РАЗБИРАНЕТО.ПРОЕКТЪТ БИЛ МНОГО ВАЖЕН. ЗА КОГО, ПИТАМ - ЗА ТУРЦИЯ ЕСТЕСТВЕНО. РУСКИЯТ ГАЗ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТУРЦИЯ СТАВА ТУРСКИ. ТУРЦИЯ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ, НА КОИТО ЩЕ ПРОДАВАТ НА БАЛЪЦИ КАТО БЪЛГАРИТЕ. БОРИСОВ Е ДОВОЛЕН И БЛАГОДАРИ НА ЕРДОГАН, ЗАЩОТО ЩЕ СИ ПОЛУЧАВА % ОТ ВСЕКИ КУБИЧЕН МЕТЪР ГАЗ ДОСТАВЕН НА БЪЛГАРИТЕ. ВМЕСТО ДА СЕ ОТКРИЯТ ХИЛЯДИ РАБ. МЕСТА , БЪЛГАРИЯ ДА ПОЛУЧАВА МИЛИАРДИ ОТ ТРАНЗИТИРАНЕТО НА ГАЗТА ОТ РУСКИ ПОТОК,БОКО ЩЕ ЛА ПА КОМИСИОНИ,А ЗА НАС...

55

Диди

преди 5 години

И преди и сега Русия си остава суровинен заден двор на България.

54

Анонимен

преди 5 години

РАБОТИ АМА НЕМА ГАЗ

53

Анонимен

преди 5 години

Ко му пука ,нали народа ше плаща на Турция?

52

ВЪПРОС

преди 5 години

Този Кран обръща Плащането ?Досега Турция плащаше на България за Транзит на газ , сега България ще плаща на Турция за транзит на газ ?За това се увеличи цената на Тока и Газта от Първи Август в България за Хората и Бизнеса .

51

nekoj

преди 5 години

аз доколкото разбирам - 'братска Турция' построила 20 километра тръба да може да си внася малко Руски газ и през България. Диверсификация му казват. А когато догодина тръгне "Турския поток" - тази тръба ще и врътнат кранчето, или ще почат да ни продават същия този Руски газ ама на едни по други цени...

50

Анонимен

преди 5 години

Газ не се продава, като домати (турски, йордански), така че, мислете с главите си.Ердо иска две тръби за да го играе търговец, ама не. Ние правим така, щото да може и през Турция да получаваме газ. За момента турците се правят на тарикати ама ще клекнат. Няма да им позволят. Ако ли не, за нас газ ще има през Укрите, щото Путин се договори с САЩ, горе долу. Германите клекнаха, и ще строят порт за компресиран американски газ, успоредно с СП 2.Така че, медиите лаят, ама бизнеса върви

49

Анонимен

преди 5 години

Масква си усра пътеките и дребния *** вече няма да може да прави мурафети.То се вижда и по туризма. Просто въпрос на време е да спрем на границата бедните руски туристи.

48

Браво!

преди 5 години

Бойко е визионер. Затова го уважавам. По потока сега ще се увеличат приходите на България за транзит на газ към Турция. Обаче ха рашките са спрели гаста, ха сме започнали да внасяме в обратна посока. А газта в Турция не идва само от Русия.Това е твърде сложно за социалистическите кратуни. Важното е че стъпката е направена и вече рашките няма да могат да "купуват" имоти в България с газовата надбавка която слагаха.

47

Solar Power

преди 5 години

До до 39 до 36Така и не разбрах защо се напъваме а не направим независима енергетика ? Точно както ще направи Германия точно след 5 години. А е простичко ! Всеки срещу 20 палки може да има ток и топло до края на живота си. Информацията е от личен опит :) И няма никой да ти диктува нищо на "патката"

46

Анонимен

преди 5 години

До До 36точно по тази тръба две зими ни спират газта, по вина на твоята Украйна------------------Газта я спираха само една зима и беше по вина на ***.

45

Анонимен

преди 5 години

До ЕЛЕМ. УОТСЪНСЕГА РУСКИЯ ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ МИНАВА ПРЕЗ ТУРЦИЯИ ТУРЦИТЕ ВЕЧЕ ВЗИМАТ ТРАНЗИТНИТЕ ТАКСИ-------------------Не е вярно. Газът си минава през Украйна и ще продължава да минава оттам. И московския недокла тен *** не може да направи нищо по въпроса, защото Украйна вече е военен съюзник на САЩ.

44

до 39 до 36

преди 5 години

Тръбата вече не е украинска 80% е американска украйнците я продадоха и американските собственици"ако минава газ през нея ще диктуват цената за пренос"за това руснаците искаха южен поток.Сега цената се определя от Турция до там е една цена а колко ще струва след преноса през Турция го казват те турците.

43

(-_-)

преди 5 години

Абе, чудя се аз кои са тия другите? А, това за двете посоки просто уби рибата!

42

Анонимен

преди 5 години

чей сеа, тва одобрено ли е от Путин.

41

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Боко Тиквата е най...уважаваният политик на Балканите...извън България.Все ни върви на...интернационалисти.

40

Анонимен

преди 5 години

Най-чудливите са герберите. Чудеха се за газ от Катар, от Хан Аспарух. Накрая отидоха да се помолят Путин да прости на Борисов за издрънканите глупости от кой ли не гербер, от прецедента и др. Да пуснат руснаците поне една тръба за транзит, че да не затваряме и фалираме Булгаргаз. Най-много се чудеха как да спрат Южен поток и АЕЦ Белене.

39

До 36

преди 5 години

Абе ти не си със всичкия си!Но, както и да е - ако си ***, поне трябва да не си сляп.1. Тръбата е на Украйна и не е наша.2. Освен това, точно по тази тръба две зими ни спират газта, по вина на твоята Украйна3. Тази тръба от около 20 години е за основен ремонт, но не я ремонтират украинците. На път е да спре да работи от самосебе си.4. Да не си женен за Украйна и от къде на къде тука се отваряш в множествено число. Ти си от малкото ***, които не искат на тях да е добре а на Вуте да е зле

38

БОКО, КАЖИ СИ

преди 5 години

ИЗТЪРСИ НОВА ПОРЦИЯ ЛЪЖИ.НЕ Е ЯСНО КОЙ СЕ ЧУДИ ОСВЕН ТОЙ. ЩЕ СТРОИМ ЮЖЕН ПОТОК, НЯМА ДА СТРОИМ ЮЖЕН ПОТОК,ЩЕ СТРОИМ НАБУКО, НЯМА ДА СТРОИМ НАБУКО. БЕЛЕНЕ Е ГЬОЛ, БЕЛЕНЕ НЕ Е ГЬОЛ, А СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ И НАКРАЯ СЕ СТРОИ ТОВА, ОТ КОЕТО КЕШИ. ТОВА Е ИСТИНАТА. А СЕГА ДА КАЖЕ КЪДЕ СКРИ МИТЬО ОЧИТЕ? И КАК СТАНА 3 ДНИ ПРЕДИ АКЦИЯТА, МИТЬО ДА ЗАМИНЕ ЛЕГАЛНО ДА СЕ ЛЕКУВА/ПЪРВА ЛЪЖА/ И НЯМА ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ Е /ВТОРА ЛЪЖА/,НЕ Е ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ ЗА АКЦИЯТА /НАЙ-ДЕБЕЛА ЛЪЖА/.НАЛИ ПРОВЕРЯВАТ МИТЬОВАТА ОПГ??

37

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 26 Просташки коментап с 24 просташки плюса.