56

Анонимен

преди 5 години

Учих във Френската, няма по-гаден език. То граматиката му трудна, а изговарянето и слушането спрамо чисането е отврат. Испанския е много по-звучен и отчетлив. Франсетата, които съм срещал са до един ***.

55

Анонимен

преди 5 години

Българинът в чужбина е като муха без глава. *** и *** народ. Само знаем да мърморим. Точка!

54

Анонимен

преди 5 години

Както и Йозил. Като са световни е немец, сега е турчин....Това той самият го твърди, когато се оплаква като лелка при все милионите и привилегиите си. Извърши страшно грозна провокация към страната, която представлява в национален отбор, самоопредели се сам като турчин, а сега, другите го направили турчин? Още повече, че става въпрос за диктатора Ердоган, което е не само провокация към държавата Германия, а и политическа провокация към формата й на управление.

53

Испания

преди 5 години

Испанците и португалците само не ни мразят от всички в Западна Европа. Другите са ужас. Спрете да им правите трафик на тъпите сайтове, учете испански, не свинския немски или гейския префинен френски.

52

Анонимен

преди 5 години

Имах предвид тази мюсулманска *** Германия.

51

Повръща ми се от DE

преди 5 години

Стига с тия немци, англичани, американци, бенелюксци, французи и подобна свлоч! Защо само им следите тъпите новини? Кой го интересува този мухлясал остров? В същото време нищо за Испания където е пълно с българи и не са надути като повечето западняци. И от чешмата ще потекат САЩ, Англия, Германия, Франция и пр.

50

привет от Германия

преди 5 години

Разбрахте ли сега защо Германия приема емигранти без да се притеснява ?!Защото германците са убедени ,че от 90 милиона население ,19 милиона емигранти не могат да бъдат опасност при положение ,че 2,5 млн. са турци ,2 млн. поляци ,1,5 руснаци и прочие ! Ако всички тези 19 млн. емигранти бяха само турци или само руснаци или само араби тогава е опасно ! Германците знаят колко емигранти да допускат и от какви етноси ! Ако някоя етнос стане заплашително многобройна ,тогава ще им дръпнат кранчето !

49

привет от Германия

преди 5 години

Абе тези турци и руснаци кво правят у Германия бе ?! Около 3 млн. турци не искат да се върнат в проспериращата ердоганова Турция и 1,5 млн. руснаци не искат да се върнат в бензиностанцията на света и да благоденстват продавайки бензин ! Убеден съм ,че в Русия и Турция няма дори по 50 хил. германци ,които са отишли да работят по строежите ,хотелите и ресторантите за да си прехранват семействата !

48

до 45

преди 5 години

ми, победената държава, тва е. и аз не мога да си го обясня.

47

Анонимен

преди 5 години

малее

46

Анонимен

преди 5 години

Роден съм в Германия и съм учил тук, не разбирам защо хората не ме възприемат като германец,...а германец ли си ? "германски гражданин" си, ама не си германец - турче си си.ако един лъв се роди изкуствена в азия, трябва ли да се твърди, че това е "тигър", само защото е роден в азия?

45

lelka

преди 5 години

Добре е да ни разяснят и колко от тия българи са с *** кожа, а също к колко са на социални помощи. Или само работещи на по 2 часа на седмица. По мои груби изчисления това са сигурно повече от 3/4 от българите и румънците там.

44

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам ,какво толкова има в тая Германия,че всички се напъват там да ходят ..

43

Анонимен

преди 5 години

До OsmanПриемат хора от много националности, защото имат нужда от работна ръка. Но ако идентичността е такава, че би провалила европейския цивилизационен модел, как да я приемат?Значи, онзи, който иска да работи в Германия или другаде в Европа, трябва да се съобразят с тукашните порядки. Никой не им пречи да имат ясно етническо самосъзнание, но ако се опитат да правят от Европа Афганистан, няма да ги приемат, разбира се!

42

Анонимен

преди 5 години

Немският език е отвватетелен ..

41

Анонимен

преди 5 години

Османе, като не ти харесват начина на живот и правилата в таз държава, какво правиш там и зашо си отишъл? Обратно в Туркието и прави като турците.Или заради келепира?

40

Анонимен

преди 5 години

До Големия хълмТочно така, Ц/никът е амджик и НИЩО ПОВЕЧЕ. Затова не си струва да му отговаряме, той си провали шанса тук преди няколко вечери, държа се като истерясала амджик в климактериум. Пусни го да пасе, там имат нужда и от слуги.

39

Анонимен

преди 5 години

Ако толкова са българите, еваларка. ама... май, май.... юни....

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен15Да, работят като чистачи или просят онези, които са с български паспорти, но НЕ СА българи.

37

Osman

преди 5 години

Глупости. Защо да правиш като римляните? Всеки носи своята идентичност. Ето там бъркат и немците и повечето от българите. Бъркате интеграция с асимилация. Цяла Европа бърка тези 2 понятие. Значи във Франция, ако станеш световен шампион и си черен си французин. Ако изнасилиш си имигрант от Африка?! Както и Йозил. Като са световни е немец, сега е турчин.