49

Анонимен

преди 5 години

И кво излезе сега, че врачанската кифла обявена за Национална героиня не била нито Дева Мария, нито Майка Тереза...

48

Анонимен

преди 5 години

Заглавията на статиите, само показват колко сте пропаднали - морално и духовно.

47

Анонимен

преди 5 години

И какъв е тоя клон, който се забил във врата и? Клоните се чупят, прегъват, разместват. Това да не е заострен кол или молив? Клон може да се забие в око или друго незащитено място. Но да пробие кожата и да разкъса плътта надълбоко... абе тая работа съвсем като за балъ.ци. Яко ни "мятат" по клоните.Дано се възстанови лекарката! Тя ще каже какво се е случило. Само "приятелят" да не е човек с власт, влияние или пари, че тогава нещата ще се заметат.

46

Анонимен

преди 5 години

Егггати подхлъзването през тераса 90см?!? Подхлъзване е ако си удари брадичката в ръба. Ако е ходила по парапета на терасата и се е подхлъзнала това е друго нещо. Ама защо и гола. И лекарите са хора и правят тъпотии предполагам.

45

анонимен

преди 5 години

За да падне от терасата , означава , че не просто е употребила алкохол , а че е била МЪРТВО ПИЯНА !

44

Do 45

преди 5 години

До Елементарно УотсънХахаха....е, винаги съм се учудвал на уникалния ум на коментиращите тук.Прочели са точно две статии по темата и вече заключават кой е виновния, дори му издават присъда.Браво!

43

Елементарно Уотсън

преди 5 години

Жената е бутната от т. нар. "приятел" и това е ясно като бял ден... Да се разследва дали няма и други подобни престъпления, защото изтече информация, че преди години от същия блок и етаж е паднала друга жена... Най-вероятно си имаме работа с ПСИХОПАТ

42

Анонимен

преди 5 години

И двамата са пили,коет е по вероятно и някак реално,какво е това тя пила,а той я гледал как си попийвала щом и била ядосана от нищото,че още се спънала и не могла да се задържи през парапета на балкона,койт да не е бил стабилен и нисък колкот да се прехвърли през него след залитване от бързината на излизане от вратата към балкона,че още да не може да се задържи за тоз парапет,а кат след свободен плонж на дърво,коет сякаш израсло изпод балконите и следва падане по клоните,клон по клон до земята.

41

Анонимен

преди 5 години

"Бяха я докарали бързо, а екип на място реагира доста адекватно", настоя той. Малко по натам отново се ползва думичката "настоя" абсолютно неадекватно...доста ниско ниво на писане показват за пореден път тези "журналистчета" от днес.бг...

40

Анонимен

преди 5 години

Мда. Спънала се и се метнала през балкона. Като в оня виц:"Съдят ром за убийство на жена му. Той разказва:- Прибирам се аз къщи, гледа Айсе с най-добрия приятел гола. Вика, Айше, не прилично това, облечи се, качи се на тавана и дай ракия да почерпа чоеко. И тя са качи *** са подхлъзна на стълбата и падна право на ножа ми, дето беше на земята. И така 26 пъти"Та и тази лекарка така - гола, пила, после се подхлъзнала.....Само дето не е 26 пъти.

39

ккк

преди 5 години

спрете да ни занимавате с *** и любовно-битовите им драми!

38

Анонимен

преди 5 години

демидж - от френски( damage ) - щета, повреда.

37

к0нсерва

преди 5 години

спрете да ни занимавате с ***! както и с битово-любовните им драми!!

36

к0нсерва

преди 5 години

спрете да ни занимавате с ***!

35

Бай Хой

преди 5 години

До АнонименАбсолютно. Гада я е хвърлил през балкона, и после някак й е налял алкохол в гърлото, за да я изкара пияна. Знаех си че няма начин жена да бъде виновна за нещо. Винаги е мъжа. Бесилка без съд.

34

Анонимен

преди 5 години

Мръсни пушачи,на всичкото отгоре и пият!

33

Анонимен

преди 5 години

(На 20 юли в блок 302 в столичния кв. "Люлин" след употреба на алкохол тя се скарала със своя приятел. Пред разследващите той казал, че лекарката е излязла ядосана на терасата, но се спънала и полетяла от високо.)Най-вече ..но се спънала и полетяла от високо... По-соро е била хвърлена от балкона. Докторката най-вероятно е 163-173 см. висока., а балконът е - 120-140 см. висок. Всичко е доста съмнително. Ако е полетяла през хола - там прозорецът е на височина 45- 55 см., гаджето й нещо яко лъже.

32

Анонимен

преди 5 години

Пиянуту.

31

111

преди 5 години

Пфуу ужасно заглавие и какво се ровите в личния живот на жената?!! В почивния си ден може и да пие и да се е.v.e, и с двама и с трима....какво търсите сензации, жълтини....Дано се оправи, сила и кураж на близките й!

30

Анонимен

преди 5 години

да бе повярвахме - подхлъзнала се и.... Как става това? Нали парапетът е висок поне 1,30 метра, няма как просто ей тъй да се похлъзнеш и да го прескочиш.В някои други медии се появи по-достоверна версия : След пиянски скандал с гаджето тая се е хвърлила и то е била гола /забележете!/ Така че стига с тия превземки, поне кажете истината, като искате да се събират пари за лечението и