98

Констатиращ

преди 5 години

Еййй, голям проблем стана, че Митьо отиде да погостува на Плевналиев в Халкидики. Пък може и Бойко Борисов да се отбие.Авери са все пак.

97

Имигранта

преди 5 години

Мисля след време да се прибера.И като взема да чета какво става в България и започвам да размислям.Ние сме аборигенска държава

96

МИТИ ЦИКЛОПА

преди 5 години

Мити Очото - дрът ВИС-аджия Божо КравЪта - дрът СИК-аджияБ.Б. - дрът СИК-аджияСлънчака ВИС-аджийска столицаВис = БСПСИК = ГЕРБ, СДС

95

Ха-ха

преди 5 години

Чакаха да го няма че да почнат да го търсят. Щото ако го намерят може да ги бие :) Търсене му е майката. Надникът да върви. Пък току виж се предал

94

Първан

преди 5 години

Митьо направи МВР Бургас заможни и то без да работят. Малко неблагодарно ми се струва да го преследват сега. Ще го хванат за 5 дни и после ще го пуснат.

93

Бате Гойко

преди 5 години

Очите "работи" по морето от преди да са били родени половината от пишещите тук и това го знаят всички- и млади и стари. Тия го разработвали от 2 години?! Освен това е тъn като г***лош, брутален и безкруполен тип, който пребива мъже, жени и деца без да му мигне окото. Без "чадър" и с този умствен багаж Желязков нямаше да е дори близко фо това, което е в момента.

92

реалист

преди 5 години

Уж е напуснал страната, а в момент се провежда общодържавно издирване на Зъркелите. Това ако е полиция ....? Само хабят ресурсите на държавата, защото са в изобилие.

91

Анонимен

преди 5 години

значи полицаите, за да не провалят акцията по задържането на Митьо Очите, са го оставили да напусне страната?! Или аз съм *** или шефовете на МВР са свръхумници, но ми се струва абсурдно главната цел на акцията им да е Митьо Очите, а да го оставят спокойно да се измъкне от България.

90

реалист

преди 5 години

До 117Не, с Цацаров.

89

Анонимен

преди 5 години

ДА НЕ Е С АНТОН КУТЕВ?

88

Анонимен

преди 5 години

"Групата е била с мащабна организация, което прави доказването на престъпната ѝ дейност трудно"Абе по-логично е в една мащабна организация да има повече пропуски и съответно по-лесно да се намират доказателства за престъпна дейност, ама Иван Гешев явно друга логика е изобретил.

87

Анонимен

преди 5 години

Поредната САПУНКА за мат'риала.А Боко,Доган и Библиотекарите ИЗТОЧИХА държавата.

86

Анонимен

преди 5 години

Кой го остави да се развява толкова време ?Сега ли разбраха за него ??

85

Естествено е

преди 5 години

На почит и удостояване с внимание да бъдат необразовани мутри. Все пак поогледайте се, и вижте кои в България ни управляват и са по върха!

84

МИШО ЦИКЛОПА

преди 5 години

Всеки знае, че Очото е неофициалният началник на несебърската полиция. Не само това, ами няма да се учудя ако има телефоните на Б.Б и Цв.Цв. на бързо набиране.Не ни обяснявайте, че не е знаел. 100% е знаел всичко. Тва е Мити Очото - "Несебърския Ал Капоне" - сръбска версия

83

Анонимен

преди 5 години

Бил с любим човек??!! Да не е с Бойко или Цецо?

82

Анонимен

преди 5 години

Кога най-сетне управляващите ще осъзнаят, че са тотално неадекватни, че вече са смешни! Подайте си оставката държавни мутри! За нищо не ставате! Позорно е!

81

Анонимен

преди 5 години

"До 46 -приятелю койчо има предвид-автомат калашников,но ти явно нямаш познания към оръжията."И от кога автомат Калашников стреля със сачми? Кой е толкова малоyмен, че да реже цевта на автомат Калашников? А знаеш ли на какъв принцип работи автомат Калашников и за какво точно му служат изгорелите газове? А знаеш ли като отрежеш цевта на автомат Калашников, какво се случва с изгорелите газове? Ахахахах!!! Голеееми специалисти сте по оръжията всичките! Няма що!!

80

Анонимен

преди 5 години

Става ми смешно като гледам как едните плюят по "герберасти" а другите по "комунисти", като не осъзнават, че това са двете страни на една и съща монета.Хората са казали - разделяй и владей. Ей така ви държат в подчинение и ви стрижат. Пък вие се плюнчете кой бил гербераст, кой комунист. Театро за овцете.

79

A де

преди 5 години

Цирк Банкянски и МВР Пикчърс представят - със специалното участие на спецЦацаратурата - "Ало Митьо "