81

Анонимен

преди 5 години

Баба Лила дали има змейска жилка???

80

12345

преди 5 години

Този на какво е... Какво взема?

79

Скитник

преди 5 години

Кой забрави , че сме 2018 година?

78

Кралимарков

преди 5 години

Правнукът забрави да каже коклко глави е имал дедо му

77

Yan

преди 5 години

"но черепът му изобщо не бил по(Д)ст(а)радал от удара"..............., но изглежда е пострадал и то доста сериозно! :)

76

Защо?

преди 5 години

Защо избирате да правите за смях болни, възрастни хора? Какво ви харесва в това да унижавате човека? Интервюто с него значи ли, че всеки, който си измисли някоя глупост ще го поканите да си я разкаже?Моля ви, това са болни хора...

75

Ха ха

преди 5 години

До скоро си мислех , че ядрена война ще унищожи човечеството, грешал съм. МЕДИИТЕ с техните непрестанни опити да покажат най-отвратителното, най-идиотското, най-пошлото правейки популярни такива гарантирано доказани луди. По възрастните няма да се впечатлят, но ДЕЦАТА нямат все още изградена стабилна психика и приемат това за норма, пример за подражание. Никой не го интересува вече доброто , красивото , здравото...... благодарение на медииното внимание за такива *** .

74

Мокър сън

преди 5 години

Прибира се злия змей Сергей вкъщи и гледа добрата ламя Спаска легнала на леглото и разтворила широко крака!-Прави с мен каквото искаш! -подканила го ламята.Злия змей Сергей я приближйл.... и и счупил крака.Е такива са змейте, гадни колелета!

73

Анонимен

преди 5 години

Спрете му гъбите на тоя... змей!

72

Анон

преди 5 години

10 години ГЕРБ и видими резултати.

71

почти вярвам,ама

преди 5 години

Като е внук на змей,може ли да спира градушка!?

70

запознат

преди 5 години

Вижте хора, това се нарича творческа импотентност, която е в следствие на зле платения труд в телевизиите. Изключвам БТВ и НОВА къде вземат нормални и прилични, а някой и големи заплати. Плащането в по малките медии е отчайващо. Един таксиджия изкарва около 2 бона ако работи нормално, той изкарва доста повече от някой тв труженици. За 1000 лева толкоз-----дедо ми е змей,хахахаха

69

8===o

преди 5 години

Защо пускате интервю с тоя кукувелник?Защо се вижда на заглавната страница?Мислех ,че това е новинарски сайт ,а не нова версия на psihobg .

68

Дядо Хю

преди 5 години

Умирате да четете подобни Новини. Разбираемо е... и те са прости и вие сте прости. Вчера за момчето, което се класира на финал по плуване имаше 6 коментара. Днес, за децата преборили рака и взели златни и сребърни медали... пак ще има 6 коментара, нали...

67

Анонимен

преди 5 години

Тоя да не е роднина на някой от екипа?

66

Анонимен

преди 5 години

Днес.бг не си ли търсите колеги? Обещавам, че ако ме вземете на работа ще правя интервюта с много по-големи и...ти от този! Ей го къде е Карлуково. Паля колата и отивам да взема интервю от Наполеон.

65

Анонимен

преди 5 години

Тоя "не е сам", това си е ясно, но въпросът ми е, толкова ли няма нищо смислено за което да пишете, че стигнахте до там да давате трибуна на всеки перко наумов? :)) Знам, лятото е, "любимците" ни ваканцуват, ама чак пък толкова... и е смешно и не е. Уж сериозен сайт да се занимава с такива неща.

64

Анонимен

преди 5 години

Браво!Повече такива "новини",моля!Защото коментарите са СТРАХОТНИ!Ще се спукам от смях,ахахахахаха!

63

Анонимен

преди 5 години

Бг е толкова нещастна, заради местното население от всички етноси. Най-добре да дойдат инуитите (ескимоси).

62

Българин

преди 5 години

Ама пийте си ги редовно тези хапчета бе уважаеми дами и господа.