27

Анонимен

преди 5 години

На ударения полицай била оказана полицейска помощ?!?Аз пък съжалявам, че законите ни не са като тези в САЩ. Да удариш с юмрук в главата полицай, който изпълнява служебните си задължения? Да тръгнеш срещу полицаи, размахвайки брадва? Сега щяхме да имаме десетина л..у..м..пена по-малко - бащата и дядото на детето и осемте им помагачи!

26

noldu

преди 5 години

vodnite pistoleti na bg policaite s studena voda li sa ili sa s topla voda i sapun, ta sa tolko skapi za upotreva?

25

ХХХ

преди 5 години

Тези ще са горките потомци на пострадалите от Холокоста . Да удариш юмрук на полицай ? Смятай с цивилен какво биха сторили . Стреляли във въздуха ? По добре им дайте водни пистолети след като нямат право да стрелят ! Смешна държава и електората на Боко е на първо място дори пред органите на реда !48

24

Анонимен

преди 5 години

Да живеят гласовете на Бойко.

23

Анонимен

преди 5 години

Електората от Бузлуджа.

22

ССС

преди 5 години

Махане на ромскире гета,защото ще станат като арабските в Западна Европа!!!Там полицай не влиза,а Бърза помощ с бронирани коли на аемията!!!Така ще бъде когато им дават месечно пари без да работят,а някои ходят без осигоровки на работа,за да не им спрат месечните помощи!!!Аз също не работя на договор защото не желая да издържам ***!!!Не желая да съм "Работещ беден" 90% от работещите в България,а *** взимат двойно без да работят!!!

21

Анонимен

преди 5 години

За пореден път етноса внесе цвят в сивото и скучно ежедневие на българина.

20

Анонимен

преди 5 години

Роми. Някакви ***, дето се движат на групички и безчинствата.

19

Анонимен

преди 5 години

Тия от братята роми ли са, та живеят в палатка???

18

катун, бе, катун

преди 5 години

До Чочо падаринаКакво е това бе? На море ли са били с палатка?

17

ШибиРиби

преди 5 години

>>>Един от тях ударил с юмрук полицай по главата, на когото по-късно е оказана полицейска помощ.>>>Тоя журналист е за Пулицър

16

ССС

преди 5 години

Не във въздуха,а в тях,те *** са за анулиране на Българското гражданство!!!Ако те нападне с брадва ,ти ако нянаш,самозащитата трябва да е законна,извадили ти нож,ти не трябва да потърсиш дали има втори,а да се защитиш с законото си оръжие или с каквото имаш дори да го убиеш,ти да си невинен!!!

15

Анонимен

преди 5 години

В тоя екшън всичко е крадено - и улуците, и брадвите и палатката. И водата и тока!

14

One question please

преди 5 години

един въпросПолицаите защо носят оръжие, след като не го използват?

13

По-по-най

преди 5 години

"Един от тях ударил с юмрук полицай по главата, на когото по-късно е оказана полицейска помощ."... "Полицейската помощ" не я ли наричаха "респектиране"? :)))

12

ГраБ

преди 5 години

колко добре живее електората , в отпуск, на палатка.!! наблизо паркирани супер яки коли , които се ползват от готвачите и гувернантките им!!и лицата със синя кръв и венци, просто не се разбрали за менюто . сьомга ли да е или гъши дроб! Ужас пак ли тези кенийци, няма мира и покой от тях.Да им забранят да гласуват и.да се мисли за вазектомия иначе ще ни унищожат.Стига с тази криворазбрана толерастия

11

Анонимен

преди 5 години

Изгонената жена да иска подслон в сараите на Доган.От етноса му са.

10

Анонимен

преди 5 години

Чакай да познаем ЧИСТИ българи са нали? Хахха

9

Анонимен

преди 5 години

Ами каза го една полицайка преди време по повод събитията в Орландовци: "Проосто ни развържете ръцете". Уволниха я. Полицаите на смеят нищо да направят, нали ще скочат НПО-тата, пред които нашето правителство е клекнало. Аз се учудвам как досега няма убит полицай. А когато броят на тези надмине по численост и армия, и полиция, какво ще правим?!

8

Анонимен

преди 5 години

Недейте се заблуждава или съмнява. Това са били чисти българи, които само не са знаели да говорят добре български