9

Мастйки

преди 5 години

Вземи едната,удари другата..

8

65

преди 5 години

На фона на Сузанитки,Джани Гали или как беше,Дара Дупара,ох ,и други актуални сега тия са цвете.Направо с средно магистърско образование

7

Мандинго

преди 5 години

Това издание на вип брадър ще е много интересно.

6

65

преди 5 години

Ами ние какво ще правим сега ,а?Направо ни раздавайте пушките да ги пазим милите да не се избият.Гнусотий мръсни.Те не се и сещат една за друга,а вие само ги навирате в очите.

5

аз-ът

преди 5 години

Плеймейтките така и не рабраха една проста житейска истина. ТЕ СЪЩО ОСТАРЯВАТ И ПРОВИСВАТ. А косматото дебело прасе с 2 санта пи.шок дето й се качва отгоре (мечо !), и което в повечето случай е наследило парите от баща си, му стига акъла, че както нея я е купило, така може да купи и някоя по-млада. Следваща реколта винаго ще има. А тя милата плеймейтка, вече наближаваща 40-така с едно (хеле па 2) деца на ръце... колкото и пластики да има... Вече не се котира. Жалка картинка.

4

Анонимен

преди 5 години

Много ми липсва Кака Злата - Черната тъпня!А готвача наричащ себе си Шеф и за кашавар в психодиспансера не става!Ако ще ги вкарват тия ***,да вземат да пуснат и Гълъбовския фит Пацата и Чирпанския гей Пеню!кат ще е гарга,нека да е рошава!

3

Анонимен

преди 5 години

Тук се четат коментарите!

2

no name

преди 5 години

Ужаааст. Сега няма да спя от вълнение. ОМГ как ли ще дочакам до есента, за да разбера кои неземни, мега, гига, хипер звИзди ще обсипят ефира. Ах, потърпи сърце.....как ли ще се справя с тази агония.... това ще е най-трудния момент в живота ми....Сериозно - не познавам нормален човек, който да то гледа това "шоу"

1

Etien

преди 5 години

Отивам до магазина. Някой иска ли нещо?