484

Анонимен

преди 5 години

Въпреки, че силно симпатизирам на Русия като близка нам държава по култура, език, религия и т.н. и, че признавам отличната им военна техника в момента, няма как да се съглася с това твърдение. Французите писали статията не са си дали много зор да прочетат. Американската армия все пак е най-голяма и това, че има по-стара техника не я прави по-слаба, защото от нея има МНОГО, масово, а новото на Русия все още е тук там. По отношение на стратегическата визия съм съгласен, запада прави само проблеми.

483

Стойко

преди 5 години

Американците купиха Горбачов с милиарди долари и той ликвидира СССР и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР ,но пак не можаха да постигнат преимущество над руснаците. Защото в Русия има умни хора и 99% родолюбци. Не са като нашите сини "демократи"-майкопродавници,дето ликвидираха държавата след 1989 год.

482

Анонимен

преди 5 години

Боби, ти си болен..Разбира се че фабричния Бояришник е редовен и народа го пие масово.Ментетата ги правят в гаражи и мази.Самагона се вари в мази и в кухни.От нищо си нямаш понятие, момченце :)))

481

Анонимен

преди 5 години

Боби, я им разкажи за трактора с реактивен двигател дето бил на Кузя ;)

480

Боби

преди 5 години

До Анонимен 533Прочете ли какво пише на етикета 93% Етилов алкохолПо същия начин продукта можеше да се казва БОБОРЯЧНИК, АНОНИМОПИВ, КАЛАШНИГЛЪТ и каквото се сетиш другоРеално си е САМОГОН и то определено МНОГО АМА МНОГО СБЪРКАННяма промишлено производство което да сгреши в промишлени мащаби синтезиране на метилов алкохол вместо етилов и за това да загинат хора.

479

Анонимен

преди 5 години

Явно от нищо не разбираш Боби :))))

478

Боби

преди 5 години

До 532Афтършейв си е специализиран продукт - Етилов алкохол ако го има във формулатаОде Колон(Вода от Колон) или реално евтин парфюм - може и двата вида алкохол(по-евтините са с метилов)Парфюм и лосион определено зависи от формулата на миризмите или ефекта на лосиона може да е етилов и метилов алкохола а може изобщо да няма алкохол във формулата.По време на Соца ОДЕКОЛОНА се ползваше като Афтършейв поради липса на адекватни продукти.

477

Анонимен

преди 5 години

Боби, Бояришника не е самагон - виж линка който съм ти дал бе ;)Това е официален продукт.Толкова си объл :)))

476

До Боби

преди 5 години

Последно на какво мнение си - етилов или метилов алкохол слагат в одеколоните ;)Не ми вярваше, ама прочете и сега се отмяташ от думите си ;)Цялото ти знание е Нула, драги Боби :)))

475

Боби

преди 5 години

До Анонимен 528Айде пак РАЗБРАЛ НЕДОРАЗБРАЛБоряшник или САМОГОН е общото име на създаден в къщи алкохол от какъв да е вид. За руснаците обикновено означава еквивалент на нашата скоросмъртницаЗАБРАНЕН Е ДА СЕ ПРОДАВА СЪС ЗАКОН В РУСИЯ - АКО СИ СГРЕШИЛ ТЕХНОЛОГИЯТА И СИ ДЕСТИЛИРАЛ МЕТИЛОВ ВМЕСТО ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ ЩЕ Е ЗА ТВОЯ СМЕТКА - ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТВОЕТО ПИЯНСТВО

474

Боби

преди 5 години

До Анонимен 525Да одеколона или Афтършейф се прави с ЕТИЛОВ алкохол. защото много е вероятно да си се порязал при при бръснене и тогава ако в Одеколона има Метилов спирт той ще влезе директно в кръвтаМетиловия спирт предизвиква в големи концентрации СЛЕПОТА и след това дори СМЪРТ

473

Акълия

преди 5 години

...Путин "се готви за война, за да я избегне"...Много интересно. Значи УСА и запада не се готвят за война, защото искат война !!!Страшна логика. Акъл море.

472

Анонимен

преди 5 години

Нали не пиеха Бояришник, как така 77 жертви ?!Но щом е в руски сайт значи е вярно, нали Боби ;)

471

Анонимен

преди 5 години

Руснаците пият течност за чистачки, това източват от колите БМВ, понеже лесно стигат до казанчето.На клиповете е обяснено подробно.

470

Анонимен

преди 5 години

Традиционно се пие одеколон в Русия, това от деца го знаем.Лошото е като някой направи менте и го направи с метилов алкохол.Миналата година за 3 дни в град Казан се натровиха над 250 чоеека, а 100 от тях починаха.В Иркутс също умряха около 70 човека

469

Боби

преди 5 години

До 522Метиловия алкохол за да проникне през кожата в концентрация за да де отрови то ти трябва да седиш потопен в контейнер с глава под нивото на течността значително време(ако издържиш на сензорното претоварване разбира се)МИСЛЕТЕ БРЕ ХОРА МИСЛЕТЕ

468

Боби

преди 5 години

До Анонимен 525Първите сигурни не замръзващи смеси изобретени още 30 години на миналия век за охлаждане на двигатели на север са на базата на етанол(спирт) и Гликол - но независимо че е сигурно сега подобно нещо който си го сипе в колата е *** ОТСъвременните автомобили имат охладителна система която се намира постоянно под налягане о изисква съвременни формули на антифризи.Нещо пак сте гледали недогледали ...

467

Боби

преди 5 години

До Анонимен 518Да бъдем точни 60 милиона долара са като искаха пълен производствен цикъл с трансфер на технологии за производство на Индийска територия(Леко ама лекичко НАХАЛНО) - Москва им каза 5,6 Милиарда $ за разработката и с радост ще ви построим заводите на ваша територия за ваша сметка разбира се.

466

Анонимен

преди 5 години

Много видове евтин антифриз се правят на алкохолна основа - гледай руски клипове в Ютуб как най-лесно го източват от БМВ-та ;)После си правят запой

465

До Боби

преди 5 години

Именно затова всяка година много руснаци измират отровени.А понеже си неук нека ти кажа - парфюми и одеколоно де правят с Етилов алкохол, неотровния, понеже се поставят върху човешката кожа.Но ти отде да знаеш, на село се мажете само с лой от млади агнета :))))