18

Анонимен

преди 5 години

Искам в България да ми е всичко скъпо и цените високи. Та като отида в Германия, Англия или Франция, да ми е ефтино. И да си кажа ей, друго си е да отидеш в бедна страна на разходка.

17

Анонимен

преди 5 години

А колко пари взеха за този репорт, щото то е ясно, че това е била и целта?Интересно дали вече сме разработили реотаните дето ще ни топлят на зимното слънце и новите поточни линии дето ще произвеждат като дръпнат шалтера на Козлодуй. Германците апропо се ослушват със затварянето на техните централи. За стериопор пари има, с възвращаемост нула, за инвестиции все няма. Поне ги дайте за образование и зравеопазване, не за стериопори фалшифициране на избори

16

Анонимен

преди 5 години

Що бе, има сигурност, че пак ние ще го плащаме!

15

Анонимен

преди 5 години

Опааааа ! - откриха топлата вода.

14

БеляНЕ

преди 5 години

е като стамбулската конфекция - кой подпише не само че ще гледа парламента през крив макаро, а и после моше и да полежи извесно време на държавна издръжка!

13

Анонимен

преди 5 години

не могат да оценят възвръщаемостта , защото такава няма!Има обаче големи възможности за далавера и политически зависимости!

12

Анонимен

преди 5 години

От къде се пръкнаха пак всезнайковците? Истината е че нито БСП, нито ГЕРБ искат да строят Белене , защото не могат да разделят едни пари. А истината е съвсем друга и Германия не е затваряла атомни централи а ще строи нови. Проекта на АЕЦ Белене е най-евтин в света и при положение че имаме купен проект, реактори и парогенератори е уместно да се строи. Реактора който престоя 20 год. на склад дава ток и бе продаден като старо желязо и с тези ли да постъпим така? До 9: твърде *** лаишки коментар...

11

Анонимен

преди 5 години

Тези 2.2 млрд лв можеше вместо в братския джоб да ги дадем за инвестиции в здравеопазването, образованието или за истинска инвестиция в енергетиката.

10

Анонимен

преди 5 години

Белене е така необходим за братската дружба, както слънцето и водата за всяко русофилско същество !

9

Атомната бомба Белен

преди 5 години

Да построим АЕЦ Белене значи да поставим потенциална свръхмощна атомна бомба в България. В Германия вече затвориха всичките си атомни централи след експлозията в японската АЕЦ Токушима и след референдум.

8

Реалист

преди 5 години

АЕЦ Белене няма да има. Свиквайте.

7

Анонимен

преди 5 години

Аха, ние ги отваряме, Куна ги затваря!

6

800 дни

преди 5 години

Според НЕК е така, но ДЕДО от Мадрид дава акъл за ползата от АЕЦ Белене.

5

888

преди 5 години

Хехехе. Интересно чий интереси обслужва това мнение/новина? Преди време изтъргуваха преждевременното спиране на два реактора на Козлодуй заради нечии големи интереси свързани с Евросъюза , а сега пак на някого му пречи и Белене?

4

Анонимен

преди 5 години

Не може да има несигурност в нещо, което не съществува.

3

Анонимен

преди 5 години

Съществува несигурност за бъдещето на "Белене"Неможе да бъде!

2

Хасфалт

преди 5 години

Противоположното на заглавието би било новина! Това е обиктовено натъртване в/у поредното повторение. Няма смисъл да се чете, в магазина вече има голям асортимент локуми.

1

Анонимен

преди 5 години

На този етап заявките на правителството са, че няма да има никакви стимули от държавата за изграждането на АЕЦ "Белене" - нито гарантиран заем, нито преференциални цени за произведената енергия или договори за разлика, тоест строителството ще бъде изцяло на пазарен принцип.---------------------------------------------------------------------------Ако пожелаят да я строят американците, всичките екстри ще бъдат осигурени, а енергията ще се изкупува на тройна цена.