53

Анонимен

преди 5 години

Точно промените в АПК са по-важни от всеки друг закон, когато говорим за крадене. Евала Радев, само че очаквам да те бламират. Тук, обикновения народ не разбира, че с махане на касационни инстанции или промяна на таксите всъщност се цели улесняване на последните кражби на последните пари в тази разпадаща се територия.

52

Анонимен

преди 5 години

до всички тролчета тука ! всичко се връща национални предателчета ! ще се пържите в мъки за действията си и никой няма да ви помогне ! Страхливеца умира хиляда пъти !!!

51

до 48

преди 5 години

И всичко това те докара до фул-тайм коментатор в сайта? Само до отрядник на тролите?Слабо, много слабо. А сигур заслужаваш да си поне областен управител, нали? МП?Клет, клет Тиквен тро-ле ...

50

Ха ха ха

преди 5 години

До Анонимен 37Гербере, VPN-на не се вижда, VPN-на се инсталира и действа в зависимост за кои сайтове решиш да прерутираш заявките, които от своястрана се задават с произволен IP адрес, различен от твоя постоянен IP адрес на компютъра! Говоря ти на китайски, нали? Интернет доставчик съм, така че хайде позволи ми, калинке, поне малко от малко да знам какво е Виртуална частна мрежа. Сега ме питай и какво е Виртуална частна мрежа,зада ти кажа какво е VPN!

49

1

преди 5 години

До Анонимен-45,той може само президентша да бъде,а синоптичката -деси президент.

48

Анонимен

преди 5 години

Радев е адекватен на ситуация както винаги. Разгеле поне на президент случихме, а не се съмнявам има потенциал и за повече

47

Анонимен

преди 5 години

Отлично! За най-голям ужас на гърбавите в екипа на президента са юристи като Невянка Кънева и Емилия Друмева, докато екипът на ГЕРБ се ръководи от Данаил "Барни Ръбъл" Кирилов. Прости текезесари и физкултурници пишат и гласуват закони. Ефектът на Дънинг-Крюгер в действие.

46

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата и Съдът в България обслужват икономическите кърлежи и дирибеи на ГЕРБ като корпоративни адвокати,нотариуси и ЧСИ!

45

Анонимен

преди 5 години

Отново добър ход на президента.Затова 3/4 от БЪЛГАРИТЕ гласуваха за него.А за ГЕРБ на всичики избори досега гласуват само между 11 и 13% - крадците на Обществени поръчки и готованците на Държавната хранилка.

44

Анонимен

преди 5 години

!!!!! Плевненлиев Президент !!!!!

43

Анонимен

преди 5 години

той и неговите саратници начело с г-жа лъжа са национални предатели ! това не са българи !!

42

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са по-противни от БСП. какво дъно, каква мутренщина, какви безмозъчни феодали. И как буда 17 години все на първа страница в какво ли не качество. Ало, България е член на ЕС, не е феодална територия на бандити!

41

af

преди 5 години

Няма връзка с темата, но долният коментар е мой, а виждам се копира директно и поства от други. Нека подчертая - не ме интересува троловете на коя партия сте - не ви харесвам всичките - жалки предатели за стотинки. Ето самият коментар:Прави впечатление, че при всяка статия за Радев гербавите *** почват да плюят яко. Явно от управляващите са го идентифицирали като основна заплаха за така наречената "стабилност".

40

Анонимен

преди 5 години

Прав е - скъпите такси правят достъпа до правосъдие де факто отказ от такова

39

Анонимен

преди 5 години

Пак няма да има виновни в ГЕРБ за глупостите.Както и предния път, когато се опитаха да пробутат поправките и да подарят 85 милиона на Киро Гела

38

Анонимен

преди 5 години

кажи си плешивко , кажи как твойта партия майка и бащица забрани да се споменава името на Ген. Колев, кажи как твойте саратници смазаха смейство Вазови и как забраниха да се говори за Ген. В. Вазов и братята му (изключение прави Иван!), кажи как твойте първи дружки подариха Македония на Тито по заповед от Сталин !! Кажи си плешивко , ще ти олекне ... как спите нощем бе !!!

37

Анонимен

преди 5 години

Радев е пич!Дерзай!

36

Анонимен

преди 5 години

До Дам!ай стига с тез VPN-и бе , виждал си ти VPN!!

35

Анонимен

преди 5 години

"E, тук вече президента не е прав. Не може да заемаш времето на трима или петима съдии за 5 лева. Адвокатите да не са по- квалифицирани от съдиите, та оценяват труда си много по- високо и никой не протестира."Ами колко, 400-500 лв, колкото я вдигнаха герб? Значи всака глоба под тази стойност, дори да не си виновен, няма смисъл да я оспорваш!? Това е десятък!!! Шмульо

34

Анонимен

преди 5 години

да се уволни и да се върне Плевнелиев! Този екперимент не отива на добре!