22

Анонимен

преди 5 години

Цял изкуствен интелект за да си пусна една песен гледай ти. Май самият програмист е един изкуствен интелектР очаквам да създаде роботР който да му бърше *** със една салфетка щото сам не може.

21

Явор

преди 5 години

До АбеКато по-стар програмист, удобно избягна 10-те процента, които в момента водят в сферата на изкуствения интелект :).

20

Анонимен

преди 5 години

Скрипт който да изпълни една песен в случая Дайчово хоро, в държавата на дeбилите и едноокия е програмист създаващ изкуствен интелект.

19

Абе

преди 5 години

Аз като по стар програмист редовно виждам как много от младите програмисти днес си мислят че са открили топлата вода и са измисли някаква голяма иновация. А фактите са че почти всичко "ново" е добре забравено старо. 90% от всичкия софтуер днес е базиран на разработки от преди 20-30-40 години. Просто сега нещата се пишат на нови по лесни езици като C, python, Java, HTML5....затова са достъпни.И за разлика от едно време сега приложенията са красиви. Имат удобен интерфейс.Това е цялата работа.

18

Не се заблуждавайте

преди 5 години

Изкуствения интелект все още е просто една теория. Това ви го казвам като програмист който е запознат със материята.Нещата са точно както както ги е описал колегата в един от предните коментари.Всичко е базирано на if else и while true.Невронните мрежи до голяма степен като концепция се оказаха един провал. Просто вече няма развитие там. Всички иновации са от преди 20 години. Софтуера във вашите смартфони е измислен още преди да се родите. Просто стана масов последните 10 години.

17

Анонимен

преди 5 години

Таа компютърна програма дето свири хоро да не се казва мр3?

16

Анонимен

преди 5 години

Изкуствен интелект ще е ако събира информация от околния свят и съставя мелодии, които да се харесват на хората, без хората да дават напътствия и без да залагат данни в програмата. То иначе като му кажеш "ето ти такт, ето ти ноти, изсвири ми това", така това съм го правил още на Правец 8-ца преди години. И съм бил на 6 години когато съм го правил. Няма никакъв изкуствен инлетект в тая простотия.

15

Анонимен

преди 5 години

Ще ви разочаровам, но Сидней Австралия ОТНОВО е абсолютно прав! Къде му е гениалното на това, показват дори неща направени по много по-баламурски начин направени в наши дни.

14

П.Петров

преди 5 години

Ето такива неща стават, когато журналист пише за неща, от които хабер си няма!За свирене от изкуствен интелект нужда няма! Изкуствен интелект е нужен за композиране и самообучаване на програмата да композира, а най-интересно е да се научи да композира като друг, без да го копира. В този смисъл акцентът трябва да е е:"Компютърна програма с изкуствен интелект композира българска народна музика", а не "свири Дайчово хоро"

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя е поредния ***, когото показват. Всеки второразряден студент по информатика прави такива неща, дори за обикновени курсови работи съм виждал къде-къде по-"смели" направени неща. И веднага "изкуствен интелект"... Пффф... Ахахахах!!!Днес всякакви циркаджии правят някви простотии от сорта на най-обикновени ботове като тези за mIRC преди 15-20 години които бяха, натъпкани само с IF-ELSE, IF-ELSE, IF-ELSE и ги наричат "изкуствен интелект".

12

Анонимен

преди 5 години

"Няма нищо гениално и ново и това момче го знае."Не, не го знае.

11

Petar, NY

преди 5 години

До сидней австралияАз ползвах невронни мрежи за управление на електрически двигатели средата на 90те. Няма нищо гениално и ново и това момче го знае. Журналята търсят сензациите. Но е добре че се занимава и му пожелавам успех

10

Държавна работа

преди 5 години

До Анонимен.Никой не иска да са на държавна работа и специално да разработват изкуствен интелект. Важно е да се използва техния потенциал в тяхната сфераи то тук в БГ. От там на там те ще си се оправят. Гумодемонтажници няма да станат, нищо лично към гумаджиите

9

Анонимен

преди 5 години

До До коментиращитеНяма работни места. Най-много са 1-2 за цяла България за разработка на изкуствен интелект и останалите остават безработни. Няма смисъл ако държавата не създава работни места както в държавната и съдебната администрация.

8

Може, ама

преди 5 години

До АнонименМоже да го нарисува, ама ако такива катомомчето му кажат как да го направи. Той и тате може, ама тя козата пръч си сака.

7

До коментиращите

преди 5 години

Абе, колко деца могат да влезнат в СУ и да се занимват на това ниво с програмиране. Интересни са ни само наркоманите, проститутките и чалгаджииките мутреси, но когато има наука и нещо смислено почваме да ревем. Той я направил това, оня онова. Колко са такива като това момче, сигурно и той ходи да се забавлява и той може да слуша чалга, ама си го е заслужил с ума. А тия дето посещават диско и са нискоквалифицирани да ги възхваляваме, че са много отворени ли. В БГ ума не се цени, но му се завижда

6

Най-накрая

преди 5 години

Е,Dnes.bg след толкова критики, най-накрая намерихте смислена новина. Браво и на момчетата. Има надежда за тая нация. Но сега да се намерят и хора, които да платят добри заплати на тези момчета, защото като отидат в чужбина ние пак ще си останем тук с пръст ама заврен не в устата.

5

От сидней австралия

преди 5 години

Тази програма я писах в средата на 90 когато Уиндоус 3.11 го замениха с Уиндоус 95 и 96 osr2Каде е гениалното?

4

Пояснение

преди 5 години

Преди разни дженръри да правят изкуствен интелект трябва да имат естествен!

3

...

преди 5 години

Значи МНОГО ВИ МОЛЯ! Нека, като напишете дадена статия, поне си я прочетете първо после пак я прочетете и МОЛЯ ВИ НЕ Я ПУБЛИКУВАЙТЕ СЛЕД ТОВА! За да се публикува статия която има поне някакъв научен характер то трябва да я прочете, поне веднъж, някой дето ги е поне чувал нещата веднъж или 2 пъти в живота си! Защото тази "статия" е нещо като баба Гица от село Мормаре таз година отново направи компот от круши! И това е огромно кулинарно не достигано до сега постижение!