114

Анонимен

преди 5 години

Ако не за друго, трябва все пак да зачетем приноса на ИК за въвеждане на звучното понятие "***", което изобретателният български народ умело възприе като общо събирателно определение на иначе странно звучащите многобройни термини и съкращенияза обозначаване на едно и също нещо.

113

Ала_Бала

преди 5 години

България трябва да оттегли подписа си от ИК. България трява да се гордее. че не прие властта на извратените брюкселски чиновници. ИК само привидно е за борба с насилието над жените. Няма как да се приеме конвенция в която не се споменава жената майка. Създателите на ИК са най- големите врагове на ЕС, защото желаят чрез налагането на Джендърската идеология да премахнат съпротивата на обществото и на края да наложат власт на една група хора, жадни за власт и пари. ИК налага терор!

112

Стамат

преди 5 години

"цели защитата на жените от домашно насилие и не поставя под съмнение традиционните семейства, нито налага нова идеология".О, да! Точно така!

111

Анонимен

преди 5 години

В България няма насилие срещу жени, което да е по - високо от насилието срещу мъже. Напрактика, в България насилието срещу мъжете е в пъти по - високо от насилието срещу жените. Време е да си отворите очите за вредата от феминизма. Та те вече искат и да не плащат данъзи! Не3 стига, че живеят по дълго и се пенсионират по - рано, ами и данъци да не плащат... Искат да фалират държавата за сметка на работещите Българи!.

110

Анонимен

преди 5 години

До Т.ЖивковДа ти кажа честно в почти цяла Източна Европа нас българите ни смятат за циг-ани и то дори в славянските държавиВ Западна Европа наричат България:"Малката Русия" или нещо по-скоро като руските циг-аниОнзи чеха с турския к"енеф показва точно мнението на много хора в ЕС за БългарияТо честната и достойна позиция е ГЕРБ да ни извади от Европейския съюзНе ни искат а ние с голяма наглост ламтиме за париНакрая с бой ще ни изгонят и унижението ще е голямо

109

Т.Живков

преди 5 години

Има надежда за България. Много държави сега тайно ни завиждат за смелостта и куража. Западна Европа трябва да се учи от нас, а не ние от нея. Единствено ми е жал за обикновените г.ей.ове. Дори те бяха против ИК и казваха, че онези на парада са ненормалните. А...и да питам: Тази вечер по новините показаха как млада сервитьорка във ФРАНЦИЯ я напада и удря мъж, който открито й отправя сексуални предложения и обиди. Как я защити ИК, като там е приета???

108

До футорулог

преди 5 години

Не беше нужно да пишеш пояснение към пасквила си. И така разбрахме интелектуалния дефицит на мисленето ти. Не мога само да разбра ,защо хомосексуалистите не разбират, че на никой не им пука за тяхната сексуална ориентация. А , може би това е проблемът. Никой вече не им обръща внимание.

107

Футуролог

преди 5 години

до анонимен 119Аз по-скоро също съм против Истан.Но кой в Европа ще уважава кресливи истерични лум-пени като Бойко и Патриотичния фронт?Трябваше да я откажем суперделикатно,без обиди и простотии че даже и напълно тайноОще при *** май"муни е имало хомосексуалностЗа близо 2 000 г. абсолютна власт християнската църква претърпя пълен и абсолютен крах срещу гейоветеДори в момента гейовете да нямат лоби в преспектива винаги могат напълно да сринат България икономически и всякак

106

мдааааа

преди 5 години

Я пак , нямало натиск ????от март , тази година "Евродепутатите призоваха снощи/ 17.03. 2018/ единайсетте държави от ЕС, които все още не са ратифицирали Истанбулската конвенция, да я одобрят, съобщи за медиите пресслужбата на ЕП"

105

Футуролог

преди 5 години

До Анонимен 119

104

факти

преди 5 години

Една по една "окапват " държавите , и я ратифицират . Явно самата конвенция е някакъв дългосрочен план за изпълнение на гей-лобито в света . Интересно е обаче , че Великобритания и Ирландия / държави признали гейбраковете / , още не са я ратифицирали . Страх от ГРЕВИО , може би ??? Още по -интересно, че всички страни , които са я ратифицирали , са го направили минимум с резерви , има и такива с възражения и т.н . Никой не я е подписал безрезервно

103

14462

преди 5 години

В договорът с ЕС няма член или възможноност за изгонване. Големият през океански брат също няма да го позволи на еврозeлките, защото ще му се нарушат държавните интереси. Иначе може от ЕС евентуално малко да ни накажат, ама едва ли.

102

амииииии

преди 5 години

До Анонимен 114 Подписването на конвенцията е едно , а ратификацията е друго/ тогава влиза в сила в България /. Подписана е от Е. Захариева - април 2016 -та . Сега защо я е подписала ??? Предполагам така е било заповядано на ББ и компания . Захариева едва ли е чела тогава ИК . След решението на КС , трябва да се промени конституцията ,з а да се ратифицира .

101

47997

преди 5 години

До неразбралия.Подписване и ратифициране са две различни неща.Става закон след ратифициране.Нашите евроценители я подписаха веднага, но не успяха да я ратифицират.

100

47997

преди 5 години

1. ИК е подписана за Бг тайно от управляващите.2. Същите управляващи я вкараха на 03.01.2018 в парламента за ратификация. Тайно се надяваха да мине след новогодишно. Пипнаха ги и за да оттърват кожите я дадоха на КС.3. След решението на КС, може да влезе в сила, само ако се промени Конституцията на Република България.

99

до Нищо...

преди 5 години

ЦИТАТ:"Всички държави членки на ЕС са подписали документа""Ратификацията е окончателно приключила и Истанбулската конвенция вече е влезнала със силата на закон в:ГерманияФранцияИталияИспанияПолшаРумънияАвстрияБелгияХърватияКипърДанияЕстонияФинландияМалтаХоландияСловенияШвецияи т.н.

98

****

преди 5 години

Тези педа...и,Могат ли да покажат в коя от страните в конституцията им е записано,че имат птаво да подлагат на насилие жените,че да предлагат на гласуване разни конвенции,и защо не го казват в прав текст,признаване на педерасията,това е целта на тази комисия,а от там и признаване на гей браковете.Това ли са ценостите на ЕС ?

97

Анонимен

преди 5 години

До всички Бай *** - и на *** ще станете!

96

Да се знае

преди 5 години

За управляващите ни без никакво допитване и обсъждане се подписва ИК на 24.04.2016г. Подписът е на Екатерина Спасова Гечева- Захариева.

95

67958

преди 5 години

Е то, както при развития соц. В книжарницата ти продават Шогун, но заедно с един два тома от трудовете на Живков.Пък после евроатлантически ценности, демокрация, свобода... дрън- дрън.Защита на жените, ама друг път..