98

Анонимен

преди 5 години

Е що се самоубива, нали имаме магистрала и ще се бият за нея чуждите инвеститори. Докъде ги докараха хората, срамота! Добре, че не е вземала само от фирми за кредити, че те ще погнат и наследниците й сега.

97

Анонимен

преди 5 години

По времето на социализма нямахме тоалетна хартия и банани а при демокрацията имаме теоалетна хартия и банани и пенсионерите меткат пачки от балконите.

96

do 98

преди 5 години

е как я съсипваха бе, аз ли да ти изреждам какво е построено за 45г соц и за 30г "демокрация" При соца във всяко село се построиха училища и имаше лекари, колко фабрики и комбинати и язовири се построиха а при "демокрацията" дори не могат да ги поддържат и да почистят язовира или регуларните дребни ремонти, аре скрийте се бе, поне по форума не мърсете.

95

do 90

преди 5 години

до 90.спрете да повтаряте удобната мантра на социалните че децата са отговорни. Разбира се че е държавата: 1. тя е откраднала пенсията на жената, да има за охрана на Баце и какво ли не, 2. тя е разрешила фирми за бързи кредити с тяхните ненормално алчни условия, 3. тя е изгонила 2-те деца от БГ, не са отишли на гурбет по желание а по принуда,4. с деца, без деца всеки трябва да е независим в една нормална държава и да живее нормално със заплата или пенсия, държавата е виновна че си принуден да зависиш от нея или от децата си.5. държавата е виновна че позволява такива обвинения към деца,а не к

94

Анонимен

преди 5 години

Не е виновна демокрацията, българите са виновни!

93

Емил

преди 5 години

Спомням си като бях дете през 1982 година при социализма в нашия вход за една година 4ма души скочиха от балконите заради дългове.

92

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде в бившия източен блок е мизерия. Някои са малко по-добре, но мизерията е тотална.

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79ето това ни докараха крясъците -кои не скача е червен-скапана демокрацияИ в другите бивши съветски сателити е скапана демокрация!Що там не стават такива неща?Дали не е защото всички осочиха среден пръст на прогнилата Русия за разлика от нас?

90

Анонимен

преди 5 години

При социализма по времето на Тодор Живков много повече хора се самоубиваха заради дългове, но вестниците тогава не пишеха за това защото нямаше демокрация и свобода на словото.

89

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията хората да се самоубиват от безпаричие и заради дългове.

88

Демократ

преди 5 години

Виновни са комунистите които 45 години съсипваха България.

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Всяка държава, допускаща гражданите й да завършват живота си по подобен начин, няма право на съществуване! мухобоико ти си срам и позор пред светаАма верно ли бе?Значи Норвегия - страната с най-висок жизнен стандарт е тотално сбъркана понеже е на първо място по самоубийства?Там краля ли е виновен?

86

Нормално

преди 5 години

Така е, след като дъртаците цял живот си играха с *** на : Те ни лъжат, че ни плащат, ние лъжем, че работим.За капак Тошо Живков ги остави без пенсионен фонд - нещо, което самия той признава в последното си интервю.Сега се вайкат, че не получават 800лв пенсия и видиш ли Бойко бил виновен за това.

85

da

преди 5 години

До Гoшуам си прав, макар да се вижда че не си живял при соца, който се срина заради липса на банана и оригинални дънки левис, ама никой не помни че имаше мнооого нормална лихва за кредитите, а не фирми за бързи кредити дет от 100лв искат на другия ден да им върнеш 1000лв, ааа лошия соц как може без банани, а ся съ дръжте за банана на баце.

84

Анонимен

преди 5 години

Полет от терминал 2 е решението на проблема.

83

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости!

82

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно защо тук в бялата държава където живея от 20 години не съм видял или 4ул някои от възрастните или младите да ска4ат от етажите. Питал съм възрастни хора стигат ли им пенсиите за да живеят нормално а те са ми казвали 4е не само им стигат а им остават пари за развле4ения. Кога ли ще ги стигнете белите хора неам идея. Сгърно след 10-ъия мандат на патриотарите и на другарят пожарникар. А дано. Ама нада ли.

81

Гoшу

преди 5 години

Костов е виновен! Ако бяхме станали руска губерния сега щеше тук да е рай и пенсиите да взимат много рубли и да ходят като германските пенсионери навсякъде по света на почивка :) Ама ей на, пустия му цар Император Жужик I не ще да идва да ни докара социализма и да ни вземе под крилото си :)))))))))))

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонименне държавата, децата и са я изоставили, тика държавата няма нищо общо, жалко е да отгледашш 3 деца а те после за благодарност да те изгонят на квартира

79

До редактора

преди 5 години

Може ли да поставите това заглавие? Как не ви е срам ? Смешно ли ви се вижда как хората се мъчат? Не е достойно това което правите!!!