116

Схемата

преди 5 години

Тоя е за кастрация и трудов лагер, а майката е за бой... и то много бой! Тея несериозна, жалка ***, която си е зарязала детето и го е опропастила повече от явно, предвид това са какви *** е започнало да се движи, просто не виждам как може да очаква повече. С толкова добри и заинтриговани майки никак не съм учуден, че сме на дъното на класациято по естествен прираст... даже малко се радват, поне по-малко деца да страдат от родителския манталитет на българите от 21ви век.

115

Анонимен

преди 5 години

Демократи , шмръкнете една доза за СЕЩ бащата на грубия се,./кс Дъорд Шорош

114

аз-ът

преди 5 години

Аз ако съм - ще съдя полицията. На 10-ти майката посочва лицето, те претърсват апартамента на родителите му, а неговия 2 седмици по късно. Друг е въпроса "майка"-та къде се е чесала 7 дена че чак на 10-ти е отишла в полицията.

113

did

преди 5 години

ЕС е виновен - забраниха ни смъртните присъди. Толкова много са кандидатите в БГ за тях....

112

!

преди 5 години

Държавата да го излекува веднъж завинаги, с куршум в главата! Какво прави тоя с толкова присъди на свобода????????

111

МАЛКИ КИФЛИ

преди 5 години

ПЪЛНО Е С МАЛКИ ....КИФЛИ , ОБЛЕКЛИ СЕ КАТО ЧАЛГА ПЕВИЦИ , НАТИСКАТ СЕ ПО УЛИЦИТЕ И ..... РЕЗУЛТАТИТЕ СА НАЛИЦЕ ....КЪДЕ СА СЕМЕЙСТВАТА ....РОДИТЕЛИТЕ В ТОЗИ КРАЙ ЕДВА ИЗДЪРЖАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ ..... ОМАГЬОСАН КРЪГ

110

С.О.П.А.

преди 5 години

Само сопа ги оправя такива

109

Анонимен

преди 5 години

За съжаление момичето по всички писаници на журналята- не е живяло тихо и ученолюбиво. Рискувала е да и се случи това, вероятно тоя груйо е решил да я прави ***. Самия *** е жалко, че не се е самоубил с 5-6 куршума в главата... Щеше да се излекува от раз.

108

Я да видим

преди 5 години

Видях му снимката някой му викаха че е красавец. Ама той е супер псайко. Как се е сетил да го лекуват незнам сигурно иска да не влиза в затвора. Сигурно иска да не нарани повече никой и той знае че сам не може да успее да се кюрне и иска помощта на специалисти от държавата. Той тормозил брат си и искал да заколи майка си. Знам светът който живеем не е цвете за мирисане ама поне да бачка нещо да изкарва нещо независимо колко е 300лв 200лв поне няма да е гладен.

107

Име

преди 5 години

евреите пак загубиха битката си да ги обича някой, освен собственото си аз. тях и майките им ги мразят!

106

Име

преди 5 години

дилърите на дрога, когато не са с чадър от правителството, нато, военните и други са строго снкционирани. останалите богатеят... на гърба на еспч(? :-))), който няма никакви приходи! еспч е едно нищо! ако пеераското еспч на евреите гладни да глътнат света можеше да съди в северна корея, щях да го призная! :-)))

105

Осъзнайте се

преди 5 години

Децата днешното време не се възпитават както трябва. Малки девойки ходят полуразголени като без да се обиждате като малки (К....) . Затова че държавата е променена обществото променено. Всичко което е било по старо му няма да се върне. Всичко умира дори човечеството е тръгнало на там ако не се осъзнае че няма такова нещо като свободна воля защото вие си мислите че имате свободна воля и свобода ама не е така. Всички сме зависими от държавата тя печели от нас и не и пука дали сме живи или мъртви.

104

Име

преди 5 години

цензурата на дпс, много сте прости! но давайте де. и с децата ви ще стране така, както с това момиче... или искате да си поиграем на дявол и апаши... :-))). да започнем с това, да ме дръпнете за опашката, а! ааахххахахаааааа :-)))

103

въпрос

преди 5 години

Някой насила ли го принуди да взема наркотици и че се е превърнал в зависими и дилър съответно?Та да му е длъжна държавата.Вместо да учи и да упражнява професия той си се друсал щото е много куул да не правиш нищо,а се издържа с продажба и зарибява други невинни.Сега държавата му виновна.Държавата е виновна за ниските присъди поради което се стигна до това състояние макар и не с фатален край за щастие

102

Анонимен

преди 5 години

а оке, цензурата се яви и обяви, че момичето е виновно. както0повелява истанбулската, кашер конвенция в истанбул, ама инак деноно си имаме, "привет от дойчланд"... :-)) но на сериозно. не знам какво прави това девойче там, ама вие защо оправдавате продажбата на дрога, а джендаре?

101

Анонимен

преди 5 години

Какво прави 18 годишно момиче в дома на 32 годишен наркоман с присъди ?Може би е отишла да си купи наргиле /кат 11 годишната Никол от центъра на Бургас която е отишла чак в Меден Рудник за това и беше убита/ . Коя майка чака седмица за да обяви дъщеря си за изчезнала ? Кои родители ще позволят дъщеря им да си има гадже наркоман и затворник ? Скрива се голяма част от информацията за да изглежда само момчето виновно,а момичето невинна жертва .Поредната изфабрикувана драма от медиите.

100

Име

преди 5 години

няма минуси, швестера цензуратор не знае как да реагира и звъни по мобифините на евреина от фацебоок!

99

Име

преди 5 години

ако е убит в акцията, в която ще да беше убит и цензуратора. минете-го за колатерална жерва в книгите дебели на юдеите манипулатори.

98

Анонимен

преди 5 години

Има едно лечение, много е успешно. 9мм...... гарантирано никога повече няма да посегне на друг човек и никога няма да продава наркотици. Изобщо няма да нарушава закона повече

97

somebody

преди 5 години

2 седмици трябват (от 10 до 24 юли) на добричките полицаи за да проверят посочения от майката на момичето адрес , който е в град Добрич!Е, как да не е виновна държавата като плаща на такава полиция!