39

glasnevin

преди 6 години

kakvo da se ocakva ot nai glupavata nacia , da znaiat ustroistvo na vodkata i lesni zeni

38

Калеко Алеко

преди 6 години

Вярно е ... След като товарищ путин успя да колонизира с "Космическите си войски" планетата Марс, той доведе от там мистериозните "зелени човечета" с чиято помощ успя да проведе референдума в Крим. Рано или късно обаче едни "жълти човечета с дръпнати очи" ще колонизират Сибир, за да облагородят малко тамошното туземно население. Тези които не подлежат на трансформация, ще бъдат телепортирани обратно на Марс, за да може после някой последовател на Рей Бредбъри да доразвие "Марсианските хроники"..

37

привет от Германия

преди 6 години

Вечният страх на руските алкохолици са извънземните ,САЩ и ЕС !

36

Анонимен

преди 6 години

Евтиния алкохол не прощава

35

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са куку. изкукали са от нечовешката мизерия и лосиона, който пият.

34

Щерю

преди 6 години

Има ами! В Сен Тропе Трюшо нали им забиваше по една отвертка в задницитте...

33

Анонимен

преди 6 години

Доста първосигнални "потребители" са се вързали на заглавието и въобще не са прочели текста.

32

Берлин

преди 6 години

***, по-***, руснак.

31

Анонимен

преди 6 години

Разбира се както винаги заглавието няма нищо общо с текста. Сигурно не е нарочно. Никъде в текста не се споменава колко руснаци смятат, че извънземните бродят по земята. За 45 процента е твърде вероятно да съществува извънземен живот, което изобщо не означава, че той се помещава на Земята както се твърди в заглавието. И всеки що-годе умен човек ще ви отговори по същия начин.

30

Българин

преди 6 години

"Извънземни бродят на Земята... Поне според 50% от руснаците!"Хайде посочете къде в текста на статията се казва, че 50% вярват, че ходят по Земята извънземните? Извънземен живот със сигурност съществува в някаква форма във вселената.

29

as

преди 6 години

пак е по-добре от колкото американците, при тях процента е 63

28

Внимателно с НЛО

преди 6 години

Беклемето познат от Кърнаре отива до кошари на Институт по високопланинско земеделие.Вижда светещо тяло бавно издигащо се към билото на балкана.След три месеца също.Почват да лаят каракачански овчарки светлината угасва .Видял летящ автомобил.Вижте подобни снимани в НЛО изображения.

27

В БЪлгария имало

преди 6 години

Гледайте хубавия филм с Роберт Де Ниро "STAR DUST". Ще видите човешки летящ дървен кораб с който ловят торнадо зародиши,мълнии и други ..Преди години хотел Балкан водата чиста без химия кеф..Вечер ясно време..ЧУва се съсем слаб звук от някаква музика в небето.НАд Басейна на около 200 метра приближава летящ бавно подобен дървен кораб яко остъклен/прилича на добре заоблен летящ автобус/ Кораба забавя ,виждаме как туристи гледат с умиление басейни с гореща минерална вода, а гид им обяснява нещо.

26

До бирено мече

преди 6 години

Личи ти

25

У нас тоже

преди 6 години

Те и в българия масово вярват, че правителството крие извънземните от Царичина, а на Ванга извънземни и казвали туй-онуй. Строго засекретено било. Нямаме система за допсихиатрична помощ и за това така

24

Анонимен

преди 6 години

Редовната консумация на Бояршчик води до деградация

23

Анонимен

преди 6 години

никакви извънземни няма, или поне не доказано, всичко са хипотези, хипотези и догадки! но "извънземните" ше се появят, като почнат да прехвърлят "съзнанието" и днк-то "на флашка", лесно ше 3д-принтират на марс (за да не се разбере тук) едно "извънземно" с ИИ от "флашката", което вътрешно ше е копие на #кой (не нашия , а глобалния), а "знаието му" ше е акумулация на всичкото знание, събрано от хората (например чрез гугъл, фесбука, ютуб и т.н) и те ви на - "бог" дойде на земята.

22

Анонимен

преди 6 години

Буяришника не прощава!

21

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

20

Анонимен

преди 6 години

ПОВЕЧЕ ОТ 50% ОТ РУСНАЦИТЕ ВЯРВАТ, ЧЕ ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА А ЗВЕЗДИТЕ И ЛУНАТА ГИ ПРОЖЕКТИРАТ ВСЯКА ВЕЧЕР В НЕБЕТО!!!!АКО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ БЕШЕ БОГАТА НА ПРИРОДНИ БЛАГА ДА СА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД !