17

Тъпите червени

преди 5 години

Червените *** са жалки и пускащи фалшиви новини. Тук отново са се развихрили да пишат глупости.Те много добре знаят, че през 2017 г. ГЕРБ и Бойко Борисов заведоха дело срещу братя Домусчиеви, за изплащане на 58 млн. заради неспазен приватизационен договор на българския морски флот. Но за това троловете си траят, защото не им е изгодно и трябва да пускат лъжите си, че ГЕРБ защитавал братята. Непрекъснато се опровергават лъжите им и те са в паника, че ще има закон срещу фалшивите новини.

16

Анонимен

преди 5 години

Тази седмица проличава мъдростта на народа ни избирайки Президент РАДЕВ , на мястото на прецакания Плювналиев ,а не подхвърлената ни партийна другарка Цецка Цачева !!??

15

ПРИКАЗКА НА ЕДИН ЛУД

преди 5 години

ЧАК СЕГА МИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ПОИСКАЛ ПОПРАВКИ В ЗАКОНА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ЗА ДА СПАСЯТ ТОЙ И КОРНЕЛА ЕДНИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ, А МОЖЕ БИ И МИЛИАРДИ НА ОЛИГАХИЯТА,ДА СИ РАЗДЕЛЯТ ТЛЪСТИ КОМИСИОНИ. И ДОБРЕ, ЧЕ БЯХА ОНЯ ОТ БАНКЯ, ЛЮБОВНИКА НА МИС ***- ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ, ЦЕЦО МУ-НАЙ-ЧЕСТНИЯТ, БЕДЕН,НО УМЕН И ПОЧТЕН МОЗЪЧЕН ТРЪСТ, ВОЛЕН НЕПОДКУПНИ АНТИЛОБИСТА,ВЯРНОТО КУЧЕ НА ДОГАН, КАРАКАЧАНКАТА, ТА ЗАКОНЪТ НЕ МИНА.ЗВУЧИ НАЛУДНИЧАВО,НАЛИ? ГЕРБАВИТЕ НИ РАЗКАЗВАТТАЗИ ЛЪЖЛИВАТА ПРИКАЗКА

14

Анонимен

преди 5 години

И при този резил има защитници на мафията и Собственика на ГЕРБ !!??

13

това е

преди 5 години

това е, просто театър между ББ и РР за зарявяне на томахавките и то под натиск от Брюксел, да кажем че се получи....

12

М, да ...

преди 5 години

До АнонименТова означава едно! Р.Радев чува гласът на народа, за разлика от останалите във властта днешна!

11

Анонимен

преди 5 години

Аааа хахахаха,стана ли ви кофти другари та наблъскахте минусите ДА ДЕ, АМА ДРУГАРЯТ ПЕТЪР КЪНЕВ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА КОМИСИЯ В ПАРЛАМЕНТА КЪДЕТО ПЪРВО Е ГЛАСУВАНА ТАЯ ПОПРАВКА.Освен това Корнела и Гадев МЪЛЧАХА ЦЯЛА СЕДМИЦА,после видяха реакцията по форумите и ХОП-РЕЗИДЕНТСКО ВЕТО,КОРНЕЛА ИЗЛИЗА НА СЦЕНАТА И ЗАПОЧВА ДА ГРОМИ ЛОШАТА ПОПРАВКА А ДО ТОГАВА НИТО ДУМА В ПОДКРЕПА НА СИМЕОНОВ ,НИТО ОТ ОПОЗИЦИЯ,НИТО ОТ МЕДИИТЕ!ЦЯЛА СЕДМИЦА ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ А СЕГА,АХ,ОХ!Я МАРШ НАГЛЯРИ!

10

М, да ...

преди 5 години

/До Вензи/Радев е държавник! Освен Р.Радев - стратег и тактик, сериозна личност и прохожащ политик в държавата има политиканти -гастролиращи циркови трупи, Вождове, медийни звезди/! Везни понеже "разбирате" от политици, споделете моля каква е разликата между артисти /звезди/ и политици? :))

9

Анонимен

преди 5 години

Мафията нали точно за това си назначи Борисов,да лобира и да и защитава грабежите и далаверите!

8

Анонимен

преди 5 години

Ето, другия фланг на БКП се обади!

7

Анонимен

преди 5 години

КОРНЕЛО Я ПО-СПОКОЙНО,ЧЕ И ВИЕ СТЕ ВЪТРЕ,КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА УДАРЕНИ,ДРУГАРКО, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА КОМИСИЯ Е ДРУГАРЯТ ГОСПОДИН ПЕТЪР КЪНЕВ ОТ Б-С--П ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ А ДРУГАРЯТ ДОМУС-ЧИЕВ ВИ Е ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ БРАТ НА ИДЕОЛОГИЧЕСКИЯ ФРОНТ!ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА Б-С-П- ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ И ТЕХНИ ЛОБИСТИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЯ ПОПРАВКА И ТО ПО НАСТОЯВАНЕ НА ДРУГАРЯТ КЪНЕВ!АКО ГЕРБ СА СЕ УС..ЛИ ТИ И КОМПАНИЯ ЩО НЕ СЕ РАЗВИКАХТЕ ВЕДНАГА А БРАНИХТЕ ЧУМАВИ КОЗИ,ЗАЩОТО ДАЛАВЕРАТА БЕШЕ ОБЩА НАЛИ!АРЕ...

6

Анонимен

преди 5 години

Проблема е, че герберастките депутати и членове на правителството и обединените ***...тки лобират за различни богаташи - някои за Домуса, други за Шиши и т.н. И се стига до конфликти ... Най-накрая ще се избият вътре в коалицията.

5

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ отново станаха за смях и на кокошките в Банкя.Видя се че не са никаква Парламентарана група, а сбирщина от оФце, комнадвана с СМС-и.

4

Onzi

преди 5 години

Радев да ходи да прави набиранки на училищните лостове в двора, само за това го бива явно.

3

Вензи

преди 5 години

По принцип е странно Радев да връща закони, защото той не е политик, а и не знае основни правила и задължения като президент. Чрез него шефката му Нинова играе мръсно. Дано не са заедно в управлението, защото ще бъде тотална катастрофа.

2

Ефо

преди 5 години

Президента слуша и изпълнява какво му заповядва Нинова. Просто неин слуга и пионка, чрез който тя пречи на управлението на държавата.

1

Анонимен

преди 5 години

Бойко е гениален проверява реакциите на Радев и Нинова и дали са верни на народа .