49

на 4 юли 1989 г.

преди 5 години

Руските самолети не могат да стигнат до Острова изобщо. Има един единствен случай на съветски самолет навлязъл на територията на НАТО и то защото е бил без пилот, руснака веднага след старта се спасява с катапулта защото руското чудо на техниката аха и да падне. Без пилот щайгата прелита Западна Германия и Холандия и пада в Белгия и убива едно момче. Случката е от 1989 година.

48

Анонимен

преди 5 години

До След срещата със СУ 46Друса ви онанизъм та се цепите по шевовете! :))))))))))))))))))))))Със сигурност сте милиционери.

47

Анонимен

преди 5 години

Аз мислех че това въздушно пространство е на Румъния,но явно вече е на НАТО.Със сигурност и за българското така се пише според Ройтерс.Та ако някой още има илюзии че сме независими държави,то дълбоко се лъже.Руските самолети са си в техни води,а английските-на 4000 км от Англия.Ако руските самолети са в такава близост до острова,то в Сороските медии би се надал неистов вой!Двоен стандарт и поръчкови медии в действие!

46

НОМЕР2

преди 5 години

СВАЛЯЙТЕ ГИ! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ГИ, АКО ТРЯБВА ДО МОСКВА! ЕДИН ДА НЕ ОСТАНЕ!

45

Анонимен

преди 5 години

До Боби 45Уважение към написаното и само едно допълнение.Втори по численост от сражаващитесе срещу болшевишката Червената армия, след Германия са граждани на СССР - 1,2 млн. Най голяма е РОА на генерал Власов - над 700 хил. Техните жертви също са включени в тези 4,8 млн

44

Анонимен

преди 5 години

Не се заблуждавайте троловете които пишат на този сайт в полза на Русия не са българи, а машини или платени от ПУ тя драскачи!Това което пишат българи не биха го написали никога!!!Стотици хиляди българи учат и работят в Великобритания и си хранят семейства!А за българи работещи в руската *** не съм чувал.

43

След срещата със СУ

преди 5 години

Запис на разговора м/у пилотите на двата английски прехващача:- Джони ти *** ли се?- Да,Майк!А ти?- И аз,както винаги.

42

Боби

преди 5 години

До Анонимен 37Умнико ако погледнеш загубите на СССР и Германия ще разбереш че подобно нещо като хвърляне на хора от СССР ей така за да ги убият НемцитеСССР губи 9,8 милиона военни - Загинали и изчезнали без вестГермания загубите са 4,8 милиона военни + Италианските, Румънските, Унгарските и Финландските загубиЗагубите на СССР са горе долу 2 към 1 спрямо Силите на Остта.Като имайте предвид че само в защитата на Севастопол и Ленинград са загубени 2,5 милиона военни, Севастопол падна.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39100 хиляди пъти по-напред от българите! Личи си по всичко, армиа, социална система, здравеопазване, образование и просперитет. Не за друго повечето българи я предпочитет! Повечето цветнокожи в Англия са къде къде по цивилизовани от тесногръдите българи родоглупци в България. Не за друго беснеете при това най-вече един към друг! Приятно мутиране!

40

Не!

преди 5 години

Русофилът e специален тип ***, ражда се етнически българи, но се самоопределя като руснак :ДДД

39

Анонимен

преди 5 години

Путин сам бил изобретил най-бързия самолет в света, работел на Бояришник и се движел със светлинна скорост, че даже и повече, в зависимост от количеството което пилота е изпил - сделено без аналог, гордо заявил кремълския гном на Тръмп.

38

НАТО ОТАН

преди 5 години

Пак половинчати работи. Защо само са съпровождани а не са свалени руските тенекии?

37

Анонимен

преди 5 години

ТИЧАЛИ СА ДА ВИДЯТ ИСТИНСКИ САМОЛЕТ И ИСТИНСКИ ПИЛОТ, КАКВИТО ТЕ НЯМАТ.

36

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко смеем да твърдим че Британия е цивилизован свят - олеле хахахаха

35

В

преди 5 години

Ха ха мн се уплашени англичани

34

Анонимен

преди 5 години

Московеца сигурно е бил пиян, те постоянно пият за да понесат живота в руската ***!А и заплата не им стига за качествен алкохол и са на самагон, или в най добрия случай на одеколон, а това води до халюцинации!През ВСВ , Сталин също така ги е напивал и ги пращал пушечно месо на немците!Така че англичаните излишно са горили бензин.

33

Боби

преди 5 години

До Калеко АлекоПо същия начин Руски, Китайски и Ирански самолети пресрещат военните ХАмерикански а и самолети на други страни. Да споменавам ли Гърция и Турция.Самолета е правил облет на границата на Украйна и Румъния и вероятно е бил Су24МР(разузнавателна версия на бомберите Су-24М)Така да се каже дошъл да каже "БЪЗЗ" на току що пристигналите Велики Британци.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Ако смеем да твърдим че България е част от цивилизован "сват" - олеле!

31

Анонимен

преди 5 години

ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ИЗРИТА АНГЛИЯ

30

Анонимен

преди 5 години

англичаните са му душкали задните части на руския самолет