362

решението

преди 5 години

Започне ли социалист да се грижи . . . работата отива в канала.Най-големия стимул за повишаване на раждаемостта е да се саморазпусне БСПНека погледнем каква е била раждаемостта в БГ преди да дойдат на власт комунистите!

361

Анонимен

преди 5 години

Ако имаш сериозни средства, защо ще живееш в най-корумпираната, застаряваща и нерязвита страна в Европа ?Па камо ли деца да гледаш там ?

360

Анонимен

преди 5 години

На това му е вика фалшива новина!!!В момента в чужбина се намират 2млн. български граждани/заедно с тзи в Турция/.В поседните 25г. България бе напусната от предимно млади хора и 200х. родени навън в последните 25г.не е никаква сензация!Както и прираста/изключително малък/в Унгария ,която всъщност дава на паспори на стотици хиляди унгарци от Румъния,Словакия,Сърбия и др. ,и от това се получава фалшива статистика!

359

Анонимен

преди 5 години

До Мето 399Само ще прибавя и здравеопазването! Имаме крещяща нужда от истинско непорочно/корумпирано здравеопазване!

358

трънче

преди 5 години

Економиката не се развива, корупцията е твърде голяма. Какво искате, бе? Разбира се, че големият брой хората иска да отидат в чужбина. И това никак не пречи да се родят деца, само че извън България. И на ГЕРБ това не им пречи

357

мафията дяйства

преди 5 години

Тъй ще е . Герб дпс и бсп си делят държавата.За гражданите тук място няма.

356

Анонимен

преди 5 години

Българите ще изчезнат като инките, писах го вече.

355

Анонимен

преди 5 години

До АмериканЗа съжаление сте прав... Наблюденията ми също са, че е така - много често са двама родители българи в дадено семейство в чужбина, а говорят на децата си на местния език :-( За мен е необяснимо как може да твърди някой, че му идва по-естествено да прави така...

354

До шопа

преди 5 години

Шопе, ти ако си корумпирал някого, то не значи , че всички сме предлагали подкупи, но пък всички страдаме от такива като теб. Не мери всекиго по себе си. На човек му омръзва разни чиновничета да го гледат от високо и да забравят, че ние им плащаме заплатите. Не случайно в някои страни на чиновниците им казват "слуги" , те са слуги на народа. Само у нас те правят живота ни труден.

353

Анонимен

преди 5 години

Въпрос: Ако при "социализъма" никой не е работил и всички са крадяли, тогава какво и от кого да крали, след като не би трябвало да има нищо създадено.И двете твърдения са взаимно изключващи се.

352

Да не сложат данък?

преди 5 години

Ако родя в чужбина, не смятам да вадя български паспорт на детето. Като гледам скоро ще въведат и данък да плащаме за дете родено в друга държава. Да си говори немски и да мечтае да става кайзер, не мутра с бухалка или силиконова кифла.

351

Соня

преди 5 години

Родих си го в чужбина и беше ходене по мъките да му изкарам паспорт. Имаше една госпожа Анка в Паспортното в Пазарджик, толкова грозно и арогантно се държеше, да не говорим че в полицията беше същото. Абе много обидно ми стана и се почудих защо го правя?!? То се видя, че връщане назад няма и хората там не искат емигрантите да се върнат както чета и по форумите!

350

Асен

преди 5 години

*** 25 години рушиха защото 1. е по лесно, 2. само това могат. Защо на никой разрушител не се потърси сметка? Повтарям: нито един виновен не е в затвора. Затова е нормално хората да са отвратени и да бягат в чужбина.

349

Мето

преди 5 години

Първо оправете икономиката и съдебната система. Намалете и бюрокрацията. Другото ще се оправи от само себе си.

348

Протобулгар

преди 5 години

Българите включително и мингилите са номади. Напълно нормално е да тръгнат към по-богати земи и да плячкосат каквото могат. Целия запад пропищя от нашенците, но такъв е животът и колелото на историята се върти.

347

Анонимен

преди 5 години

Как ги преброиха не разбрах? Повечето даже не са български граждани.

346

Привет от Австрия

преди 5 години

Напълно подкрепям привет от Германия 329,колкото и минуси да му слагате,това е....Истината.

345

До 398 -Разсипаха

преди 5 години

държавата чрез кражби, но и посредством недалновидни и безотговорни решения на политиците ни!Не е вярно това, че народът е инертен, глуповат или безразличен към съдбата на страната си! Много хора предлагаха най-различни разумни решения и във връзка с политическите промени, и относно реституцията, и за приватизацията, но тези предложения оставаха на най-ниско равнище, тези отгоре не обръщаха никакво внимание и предпочитаха да си осигурят рахата и забогатяването, козирувайки на външни сили.

344

Анонимен

преди 5 години

Тоя ша му дам една лопата ! Ама зад врата .

343

Анонимен

преди 5 години

Страшни политици имаме.Този другар ,изброи доста важни неща,но забрави нааай важното-правото на достойно съществуване.С тази политика на мизерни доходи,нищо няма задържи хората.Разсипаха ни страната от крадене.