93

Анонимен

преди 5 години

*** много блъска 10 годишните барутарници и сега ще реве, че ще му вдигат застрховката... ***, ***...

92

Анонимен

преди 5 години

Има ли разлика между исканията на пътната агенция за по скъпи винетки и застрахователите за ГО. Няма и на двете не им стигали парите. И двете ни обработват предварително за нови по високи цени. До кога ?

91

И цо

преди 5 години

Тези *** нямат спирачки м..... Денс всеки ден нови цени всички са за бесилото

90

Вдигайте цените!

преди 5 години

На *** народ, ето това му се полага. Не народ, а ***! Да ги направят по 2, 3 хиляди лева годишно тези винетки. Като има кой да трае- така да бъде!

89

Shark

преди 5 години

Ще направите диференцирани ставки, ясно ли ви е бе тутманици такива. Аз няма да плащам повече затова че разни мало-умни копИленца искат да се правят на интересни и предизвикват катастрофи. ТЕ ДА ПЛАЩАТ ПО-ВИСОКА ВНОСКА!!! СЕЛ-СКИ ТАРИКАТИ ДОЛНИ

88

Centurion

преди 5 години

Ама аз не съм виновен ,че пускате *** да карат коли!!!Това ви е системата.Пускате по улиците потенциални убийци,но вас това не ви интересува.Важното е да им продадете по една таратайка,после гуми,части,гориво да скубите ДДС от всичко!Поне 50%трябва да са пешеходци и то за винаги!!!Ама това не ви оттърва!!!И така завъртане "икономика",че *** избиват освен себе си и нормалните хора.Уродлива система,с още по уродлива Държава!!!

87

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха! Никъде по света не е на загуба. Само в БГ.

86

Край

преди 5 години

Всяка година държавата и общините харчат милиони за застраховки - насреща получават десетки пъти по-малко като обезщетения. Тупай брашнения чувал здраво. Като е *** народа можеш да го яздиш колко си искаш.

85

asdd

преди 5 години

Ами просто решение...тия дето ходят в чужбина допълнителна клауза и по-висока застраховка....редно ли е останалите да плащат????

84

Анонимен

преди 5 години

Защо данните се взимат от застрахователите?Няма ли независим орган.Като знаем как се гаврят самите застрахователи с насила застрахованите хорица,нещо ПОНАМИРИСВА........

83

клетник

преди 5 години

Кога ще дойде ден да чуя, че нещичко е поевтиняло даже и с много малко, кога ли .... но надали !

82

кислород

преди 5 години

тази власт знае само да взима, граби и глобява. чакайте и такса данък въздух, слънце и ...........

81

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че мутрите ще намерят начин да ни накарат да плащаме в пъти повече за Гражданска отговорност. Най-лесният начин като за начало е застраховката да стане за шофьора, а не за колата. Тогава тези дето си мислят, че ще плащат по-малко, ще плащат 2-3 пъти повече, а шофьорите с много нарушения ще плащат по 5-10 пъти повече. После пак всяка година ще се вдига застраховката с по 10-20%, както е сега за колите, но такива като "gio" ще са доволни.

80

Анонимен

преди 5 години

граб г.рберасти мухобоико време е народа да ги измете и да ги постави там където им е местото на бунището

79

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново под слънцето , докато граб са на власт така ще да е

78

123444

преди 5 години

Нормално е, нали като се "ушиеш" до като си на екскурзия на чужбината застархователната компания дължи обещетение което може да възлезе на няколко милиона лева. Куцо, кьораво, съкато взе книжка и почна да си играят на блъскащи се колички

77

Анонимен

преди 5 години

Е как па до ся стиаха, па ся ни стигат, при полужении чи всичкти имът по две коли ???А ? Ай кажети ?

76

gio

преди 5 години

до 82както искаш ме наричай, но е факт, че хората ще започнат да се съобразяват как карат. Като направиш 3 нарушения и ти сложат тройна застраховка за следващата година ще започнеш да гледаш знаците, а не да се чувстваш като цар на пътя. А тези, който нямат нарушения ще си карат с минимални застраховки.

75

До 81 gio

преди 5 години

Не знам дали осъзнаваш, че предлагаш в джобовете на мутрите да влязат 2-3 пъти повече наши пари, ако застраховките ги променят да са за шофьора?! Ако го осъзнаваш, значи си от мутрите, ано не го осъзнаваш, значи си обикновен наивник.

74

gio

преди 5 години

то като цяло си има вдигане всяка година с някои и друг процент.Факт е едно, че докато не се върже гражданската отговорност към шофьора винаги ще отчитат загуби. Не може и самото име на застраховката го подсказва тя да е на автомобил. Вържете я към книжката и при нарушения, даже и минимални да се качва значително ефекта ще е осезаем, като най-хубавото ще е, че доста хора ще започнат да спазват правилата за движение. Проблема е, че нашите застахователи са алчни и ще си останат вързани за колите.