36

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ БСП! НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА БСП!

35

Копирани новини

преди 5 години

Джамбаски явне чете Чужди Новини ама и те новините копирани от други сайтове както всеки ден , та Германия иска да вземе 25 000 от тези спасени от Фронтекс , абе четете Чуждата Преса а не таа копирана тука

34

Анонимен

преди 5 години

АЛЛАХ АКБАР ИНШАЛЛАХ

33

Анонимен

преди 5 години

През 2016г.в "Овча купел" имаше протест срещу мигрантите, Тогава Джамбазки обяви, че ще преместят лагера. Две години по - късно, лагерът още си е там, Джамбазки пое старата песен на нов глас, вероятно готвейки се за избори за ЕП. Стига вече лъжи.

32

Анонимен

преди 5 години

ВМРО В ЛАГЕРИ

31

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Русия намери най-хитрия начин да се освободи от пенсионираните "учени" - обвини ги в държавна измяна и предаване на сведения на англичаните. Време е, тази рецепта да се приложи и към тукашните феодални старци, които и без това са поклонници на чужди сили.

30

Уфффф

преди 5 години

Махнете го тоя лъжлив популист !!!

29

Анонимен

преди 5 години

Този *** стана евродепутат с купените от Бареков гласове на ***. Абсолютен *** - псевдопатриот и ***!

28

чичо Гошо

преди 5 години

Не Джамбазки,не на затварянето на центровете,защото ще ги разселите в градовете.Справка-Сливен.Правилното решение е връщане на бежанците обратно в техните страни.Всичко друго е баламосване на хората.

27

бягай бе

преди 5 години

Най-големият популист - Джамбазки... ***

26

симулира

преди 5 години

Колко несвързани неща говори този Джамбаски , от 2015 тръгнаха Бежанците а сега вече сме 2018 , или нищо не разбира или се мъче да копира някой чужд Евродепутат

25

До предния

преди 5 години

Сигурно Станишев и социалистите в Европарламента са направили много за БГ. Като например да гласуват резолюция за по масово привличане на "бежанци".

24

Роб на влаЗта

преди 5 години

***-крадохте за лагери пък те празни и сега да ги закрием и да крадем за охрана на границата.От кого да я вардим.В бЪЛГАРИЯ никой не иска....

23

Анонимен

преди 5 години

Тоя...сол та...ка на агент Иван. Продажниците от ВМРО.Вярвайте им още...и гладувайте за тях...после да не ревете.

22

демагог

преди 5 години

Говори за неща, с които България няма и никога няма да има проблем, докато е бедна държава. Забрави за обещанията на неговата коалиция, че минималната пенсия ще е 300 лева, ако са във властта, а ходи по студията да се бори с "Вятърни мелници".

21

1

преди 5 години

До до Господин Джамбаз,той е джамийски не е джамбаз,джамбазите са умни хора,а той е едно лилипутче-***.

20

джамбазин

преди 5 години

Като колеги джамбази нека не се лъжем....пак келепира гледаш, а....охрана на границата.... о, байно..... Друго пердлажение вместо това на Ангел Джамбазки.....да дари парите, които получава за бедните и страдащите в БГ или партийната субсидия, или парите , които получава за сътрудници..... Ангел Джамбазки е един от най-противните хора в наш,та политика............

19

до Господин Джамбаз

преди 5 години

Забравяш, че е там благодарение на Бареков, защото на предишните избори бяха заедно. И двамата са един дол дренки!

18

Господин Джамбаз

преди 5 години

Май господинът от интервюто сам си пише коментари тукНа хубава хранилка от по 30 хил лева месечно в ЕПЗле ли е?Платил е да го интервюират, защото нали знаете какви избори се задават?Какво е направил точно тоя за България, че да заслужава да го правим богат?Нека разкаже лично какво е направил!ТОВА Е ОЩЕ ЕДНО *** НА ХРАНИЛКА В ЕП БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ПАТРЕОТИСКИ" И *** ГЛАСОВЕ!

17

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно че джамбазки не прави нищо. Той е на второ място по активност сред всички евродепутатити. Често в комбина с Ковочев принуждава Ес да приема резолюции, от които има смисъм аз България- например по въпроса за българското малцинство в Албания.