90

Анонимен

преди 5 години

Де да бях по млад...Служил съм 27 месеца в кашимерията (не е грешка, 27 бяха със задръжка от три месеца).Щом издържах в БНА, значи бих издържал навсякъдеВладея свободно английски и руски, а и все още си спомням немския от училище, ще ми е необходимо не повече от година, за да овладея немския на много добро ниво, но вече живея в английско говоряща държава с жена, деца, работа, дом...Ееех, младост, младост....Струва ми се, чи мнозина български младежи ще предпочетат немската армия...

89

Анонимен

преди 5 години

До защо не ?Единствените в Европа,които римляните не успяват да победят са немските племена.

88

доо анонимен

преди 5 години

За немски паспорт трябва В1 ниво и политически изпит от 300 въпроса да е минат. Хайде да видим колко бг войници ще го минат---------Сериозно????Ами, камиларите и хле....барките от Бл.Изток и Африка да не би да са по интелигентни и ерудирани от българите (мнозина от които ще бъдат с доста добро образование, а не ще са малко и онези с висше)???За съжаление много млади българи ще са готови веднага да постъпят в немската армия - заплащане, медицинско осигуряване, немски паспорт след време.

87

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа,прав си,ЕС е продължение на нацизма и фашизма,дава се път именно на такива хора и фирми,дори предпоследния папа беше от нацистката младежка организация.В Гърция нацистката "Златна зора" убиваха хора,бяха убити дори един български фолклорист и други българи.И навсякъде е така.

86

Циник до 68

преди 5 години

"За немски паспорт трябва В1 ниво и политически изпит от 300 въпроса да е минат. Хайде да видим колко бг войници ще го минат?"----------------Аз минах листовките с 300тата въпроса ЗА 2минути - БУКВАЛНО!Също и писмения - елементарни са!

85

Анонимен

преди 5 години

Не забравяйте поговорката "Лаком гъс се на си ра!"И дали си струва да се превърнете в пушечно месо,за няколко евро повече,може да се живее и по-скромно,но сигурно.Те не пожалиха и собствените си войници,когато става дума за печалби.

84

CORNELIUS Muehller

преди 5 години

Полша е време да върне 2/3 от земята си на Дойчланд..Франция държи холандски регион-Паи Бас И град Дюнкирк..ФРАНЦИЯ ДЪРЖИ СЪЩО МНОГО ГЕРМАНСКИ И ИТАЛИАНСКИ ЗЕМИ .ВРЕМЕ Е ЗА НОВА ВОЙНА В ЕВРОПА.

83

Предлагам

преди 5 години

Предлагам следните лица:1-Плевнелиев2-Ал. Йорданов3-Иво Инджев4-Коритаров5-Иван Костов6 Надежда Михайлова7 Петър Стоянов и брат му8 Соломон Паси9 Георги Първанов10 Цветан Цветанов11 Гергана Паси-----------------------как ви се вижда отборчето?

82

Анонимен

преди 5 години

Кои българи очаквате да се запишат в немската войска? Тея, дето ореваха интернета при партенката, че ще връщат казармата? Или онези със скубаните веждички, които всяка седмица се епилират преди кръчмата в събота? Хората си търсят квалифицирани войници, не мамини синченца, дето още на първия ден ще се заврат в миша дупка да циврят

81

Анонимен

преди 5 години

Рублашите веднага активирани по заповед от пасола .

80

Анонимен

преди 5 години

Затова ли баща му на юнкер е бивш член на нацистката партия? ЕС е продължение на хитлеристка Европа. "Ценностите" са подменени, но идеята е същата - германска доминация над Европа. Райх!

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕй, глyпак платен ***! ЕС, ЕК и НАТО нямат нищо общо с Третия Райх. Разбира се, "ползените ***" може и да се вържат, но съм длъжен да спомена това за всеки случай! НАТО е отбранителен съюз, а ЕК и ЕС не са Германия!

78

Анонимен

преди 5 години

Четвъртия Райх!!!Уставът на ЕС и ЕК е почти едно към едно с уставът на Третия Райх за следвоенна Европа!Ако можете да си правите изводи....

77

Анонимен

преди 5 години

Ще станат, разбира се. Българите са били чудесни еничери в Османската империя.

76

Анонимен

преди 5 години

До ArmagedonМноооооооого си *** Саше. :) Ако китайците искат да дойдат в къщи трябва първо да минат през Русия. Ако руснаците искат да дойдат в къщи .......... ще чакам точно армията, и то точно евро-армията да ме защити........ комедиант

75

тато

преди 5 години

***, Германия само си мисли че е богата, вижте как я срита Тръмп, плащайте 1 трил. $, да не си мислите, че го е казал на шапката си, ще платят и хоро ще играят. Там има повече от 100 американски бази явни и секретни, където германци не се допускат , от там се управлява Германия , муте Меркел която не никакво муте е само за параван.

74

ognyanz

преди 5 години

Може и да излезе нещо от тази идея, но е добре германците да използват опита на чуждестранния легион във Франция.

73

До Анон

преди 5 години

На козяците за това им плащат.

72

Сата НАТО

преди 5 години

2-3 млн росийски *** в канализацията - за това си струва да туриш пагони на Бундесвера.

71

защо не ?

преди 5 години

в Римската империя е имало всякакви легиони от различни народности , но от всички тях най-много се стархували от тракийските.