213

Ani

преди 5 години

много съм впечатлена от "полицията е отишла в двора на баба Дора и е помолила със заповед от БАБХ всички които нямат местна адресна да напуснат територията." Откъде на къде не мога да защитавам когото си искам в страната, ясно е че само нагъл г'ербераст може да го измисли и приеме и че всичките им "правила" са за да задушават протести,да си спасят властта и да не изпуснат кокала, а крадци и убийци не закачат, особено от малцинствата,не им пука, че тормозят обикновените хора и зачернят живота им, дано в з'атвора ви видим скоро алчни за власт г'ерберасти. И няма как да е със заповед на БАБХ, те

212

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 226лошо е да си неграмотен но при вас стана мода .. Монсанто вече е немска фирма :)

211

Анонимен

преди 5 години

След като селото е било блокирано, как знаете че полицията е ПОМОЛИЛА хората да напуснат? Кой ви каза?

210

Анонимен

преди 5 години

Целта е да се заменят нашите породи със генетически изродените братски американски такива. Монсанто може да купи България хиляда пъти та камо ли едно продажно мафиотско правителство.

209

Анонимен

преди 5 години

айде приключи тоя сапунен сериал с на баба козичките.Голям рев за животни гледани в първобитни условия,в сковани на две - на три коптори,въргалящи се в собствените си ***.Искам да питам там ония от барикадата,ако естеството на болестта беше такова,че да бъде заразно и за хората,дали така самоотвержено щяхте да го раздавате ?

208

Белият Рицар

преди 5 години

Ама после, ако наистина се окаже, че тия животни са чумави, и ви натръшка, ще почнете пак, ама правителството виновно, държавата такава, защо не взели мерки, Бойко виновен, такъв онакъв.....

207

Анонимен

преди 5 години

Пълен идиотизъм се поддържа от доста хора във форума и се мели едно и също. Явно не малка част от народа има психически проблеми. БСП умишлено пречи на държавата и подклажда само разправии.

206

Георги

преди 5 години

Когато няма ветеринарна превенция се стига до евтанизация!Просто по-лесно е да евтанизираш вместо предварително да се грижиш !

205

Анонимен

преди 5 години

Унищожителите НА БЪЛГАРСКОТО СЕЛО КАСКЕТИТЕ РЕВАТ КАТО НЕДОКЛАНИ ЗА НЯКОЛКО КОЗИ.Не може да има по-гадни от вас,мама ви мр..сна.ЧУМАТА,тоя който ти плаща е много *** защото не ти е казал да сменяш репортоара под различни статии ТАКА ОТДАЛЕКО СМЪР..ДИШ НА ЧЕРВЕНО.СТРИГАНЕТО НА СТАДОТО ДРУГАРЮ Е ДЕЛО НА ВАШИТЕ КОМСОМОЛСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕКРЕТАРИ,СЕКТРЕТАРКИ КУ..О ДЪРЖАТЕЛКИ ПО КАБИНЕТИТЕ НА МАСТИТИТЕ ДРУГАРИ "СТОПАНСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ".ПРЕКВАЛИФИЦИРАНИ В "КАПИТАЛИСТИ"АРЕ МАРШ.

204

тт

преди 5 години

абе *** !! замисляли ли сте се че може наистина да има заболяване по животните и да е необходимо да се избият за да не се разпространи заразата ???? няма другаде толкова прости хора ! напълно си заслужаваме "благоденствието" с такова "мислене" !

203

СТРИГАНЕТО НА СТАДОТ

преди 5 години

1999 смяна на касовите апарати2011-2012 смяна на касовите апарати2018 смяна на касовите апарати Досега три пъти.1999 нов формат лични карти2010 нов формат лични карти2019 2020 предстои нов формат лични картиДосега два пъти, предстои трети път.1999 нов формат автомобилни номера2008 нов формат автомобилни номера2019 въвеждане на нов формат автомобилни номера. В момента парламентът обсъжда промени в Закона за пътните транспортни средства. Според идеите отпадат буквите и на табелките ще останат само числа. Освен това ще се промени и формата на контролнит

202

Анонимен

преди 5 години

НЯМА МЪЖЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА! ОВЦЕ И ПЛАШИ-***-АРНИЦИ ОСТАВИХА БАШИБОЗУКА НА ВЛАСТТА ДА УБИВА И ВИЛНЕЕ!

201

ГЕйРБ

преди 5 години

Евтаназията на един народ от политическия проект на немската фондация Ханс Зайдел - ГЕРБ.

200

Ч У М А Т А

преди 5 години

За последните десет години над ЕДИН МИЛИОН и двеста хиляди българи са прокудени от домовете им!84 села са заличени от картата на България.Други 364 села имат до 10 жители и до няколко години ще бъдат заличени.Закрити са стотици болници и училища.16 МИЛИАРДА лева ДДС са източените от джобовете на българите.Няма нито един осъден за корупция по високите етажи на властта.България е официално обявена за най-бедната и корумпирана държава в Европа.България е на последно място по свобода на словото в Европа и на 111-то място в света.Това зло убива народ и държава. И то им

199

Анонимен

преди 5 години

Какво бабосвате жената. Та тя е само на 52 години.

198

Анонимен

преди 5 години

Ч У М А Т А Г Е Р Б :(

197

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ унищожиха цяла България, та няколко кози ли ?

196

дедовият ми

преди 5 години

за всики псевдо застичници на козички ,спомнете си ,,лудата крава''

195

11

преди 5 години

бе кви глупости плещите бе - първо било започнало, а после било въпрос на време и имало повторни проби. Идиотска работа.

194

ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ

преди 5 години

КОГАТО УПРАВЛЯВАТ НEКAДЪРНИЦИ ТОВА СЕ СЛУЧВА. НАЗНАЧАВАТ СЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ КАЛИНКИ И СЕ СТИГА ДО ТУК. НАВСЯКЪДЕ ПРАКТИКАТА Е БОЛНОТО ДА СЕ ОТДЕЛИ И ДА СЕ УМЪРТВИ. НИКОЙ И НИКЪДЕ НЕ УБИВА ЦЕЛИ СТАДА. ТОВА Е ГЕНОЦИД НЕ САМО ЗА ЖИВОТНИТЕ АМИ И ЗА ХОРАТА.