24

Анонимен

преди 5 години

До АБългарските паспорти се носят само от балканските диваци, бългейрите. Кой нормален човек, имащ поне няколко микрона достойнство, ще ходи по света с български паспорт и да поеме риска да бъде объркан за българин!?! УжасТ, ужасТ ужасТ ...

23

привет от Германия

преди 5 години

В днешна Турция режимът използва масови внушения ! Нищо чудно след не дълго време султана или неговите хора да внушат на турците ,че колкото по-малко се хранят толкова е по-здравословно и също е в синхрон със законите на шериата ! Така турците ще свикнат на мизерията ,ще могат да оцеляват на ръба на възможностите си като се хранят все по-малко понеже кило агнешко вече е 100 лири ! В Турция няма и свободни медии ,които да критикуват ,така че всичко ще е по план В ! Скоро и кабелна няма да гледат

22

А

преди 5 години

Псуват България по вестниците,а стискат и не хвърлят българския паспорт.Смешно е.

21

Анонимен

преди 5 години

В северна Сирия Турция раздавала на местните хора турски карти за самоличност. А кога ще ги раздават в българия, някой да знае?

20

Анонимен

преди 5 години

Чудесна новина!.Потурнаците у нас да се отказват от българското гражданство и да побързат да се изселят в Турция.Да усетят икономически растеж,добър живот.Защо се "мъчат" още в България? Шайките ДПС и ДОСТ да ги предвождат.

19

привет от Германия

преди 5 години

Щом хората на Ердоган казват ,че икономиката ще се оправи ,значи " ще се оправи " !Точка по въпроса ,да им е яко дуупето на турците !

18

Анонимен

преди 5 години

А как стоят нещата в балканската котчина булгейристан, кенеффът на света, раят за европейските пенсионери, които само в този кенеффисстан могат да лашкат 12-13 годишни българки за кутия кока-кола и две цигари?!

17

ТюрклерКечилериСеваш

преди 5 години

Разни пернати пуяци от Анадола пак нацвъкаха форума с простотии!:-)

16

Анонимен

преди 5 години

Турция скоро ще си повярва че светът тръгва от тях.

15

Анонимен

преди 5 години

България продължава да е най-бедна, първа по смъртност в Света и да строи магистрали и балетни зали по селата.

14

Ердоан Пенче Сики

преди 5 години

В турция има хиперинфлация, западните инвеститори бягат, кюрдската бомба със закъснител си цъка, страната е скарана с всичките си съседи.

13

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

12

Анонимен

преди 5 години

Миналата година растежа се формира предимно от увеличеното вътрешно потребление. Има много промоции и много неща, които насърчават потреблението.Ако хората обаче нямат пари няма как да стане, а в последно време лирата се обезценява и доста неща поскъпват, не само вносните стоки. Компаниите изпитват трудности при обслужването на задълженията си и при печелене на лири, а връщане не дълг от евро и $ те реално са на загуба.Вече някои от големите компании обявиха, че изпитват финансови затруднения.

11

Анонимен

преди 5 години

Силният икономически растеж и голямата инфлация са две различни неща.Лирата ще продължава да пада.Въпросът е, че това падане ще се отрази и на растежа.Защото при такава лира всеки ще бяга към чужда валута и към чужди банки, а компанните, които са взели заеми в чужди валути, а печелят турски лири на територията на Турция ще срещат трудности при покриването на задълженията си.Страдат ли компаниите, ще страдат и хората, които работят в тях. Ако хората нямат покупателна способност ще спре и растежа

10

Анонимен

преди 5 години

Странно защо тогав турците обедняват. А лирата не спряла да пада.

9

Финансист 1.-

преди 5 години

зет на Ердоган.А какже.. Какво друго се очаква от него.Не са за ЕС... Може би за РФ- Кадиров ще ги приветства, а и жените им ще се чуствуват в "свои води"...

8

True

преди 5 години

Сигурен съм,че Зетя е най-добрия и кадърен икономист в цяла 80 милионна Турция

7

Бате

преди 5 години

От какво ще е този икономически растеж? От жълади, може би или от търговия с други диктатори:-). Силен икономически растеж за управляващите, както в България.

6

Анонимен

преди 5 години

да да, ама НЕ

5

we

преди 5 години

Турция ще се оправи,ние за тях дерт да не правим.Кажете за България,кога,как...че тя държавата затъва ВСЕКИ ДЕН,а вие се радвате ,че турчина имал проблем ами да си ги решават.