29

срамота

преди 5 години

някои им харесва да пипат и да ги пипат по опашката нс мс абе гейовете като някои *** кви лъвове содомски лъв бръмп

28

Кадафи и Саддам

преди 5 години

То и ние така говорихме, ама какво стана накрая...

27

менте религия

преди 5 години

не дърпай корана за опашката ха

26

овца ха

преди 5 години

под управлението на Човек не зверове

25

Анонимен

преди 5 години

Сега и тоя ли реши да се прави на смелчага? С чалмата и черните парцаливи дрехи, с които прилича на гарга? Само видът му подсказва на какъв хал е по - голямата част от иракчаните, какъв живот живеят. Стегнат е като в менгеме. Не могат ли поне малко да променят начина си на мислене? Само заплахи, хвърляне на къчове , а лъвовете не хвърлят къчове. Поредният лъв с миша опашка.

24

Анонимен

преди 5 години

Асен Роханов към Тръмпата :- Ще ти уцапам ръмбата с кравешки дарадонки.- Добре, само да не са лъвски - миришат ми на котка.

23

българин

преди 5 години

Защо ме триете,БЕ?Защото казвам истината за извратеняците на този свят-мюсюлманите.Затова,че в мюсюлманския свят няма нищо човешко,че са свят на омраза,жестокост и тежка умствена изостаналост,че живеят през ХХI век пещерен живот,че същността на живота им е да си удрят по шест пъти в денонощие челата в земята,че молитвите им наподобят виене на вълци в нощта.И да ме триете,не можете да промените истината за мюсюлманския свят.

22

привет от Германия

преди 5 години

Иран ли е лъвът ?!Това не го знаех и това научих , да живее интернет за тази ценна информация ,която ни дава !

21

Анонимен

преди 5 години

кой ще им пусне малко дъжд.

20

Анонимен

преди 5 години

Прав е. Ако Америка ги нападне ще стане трета световна, защото Русия ще се намеси. Тръмп много точно трябва да си направи сметката с кого може да се подбъзиква и ского не.По същия начин ако някой нападне Саудитска Арабия САЩ ще се намеси без да чака някой да одобри.Живеем в опасни времена!

19

don't worry be

преди 5 години

иран не решават за ерусалим

18

Анонимен

преди 5 години

8 8Той и Садам Хюсеин така викаше амааа.... увисна на въжето. Милион и половина иракска армия въоръжена с руско оръжие беше разбита за три седмици от 350 хил. американци. За три седмици--------Tova, che babati e bila k.u.r.v.a ne znachi ,che maykati sashto shte e !Hayde nauchi i drugo stihotvorenie tazi e de mode ;-)

17

****

преди 5 години

С иранците малко трудно ще се получи,Иран имат ракети с обхват 2 000 км.това е което се знае,а дали имат още нещо в ръкава което да извадят от Иран,това ще го узнаят краварите и съюзниците им ако ги нападнат,но дано не се стига до там.

16

късметлии

преди 5 години

иран се отърва не дърпат лъва никъде и са си добре

15

Анонимен

преди 5 години

Бай Асане,да не се търсим после по разни дупки,че всевишния далече!

14

Анонимен

преди 5 години

NA NASRANI LAKIRANII NAPUDRENI USA ZADNICI AZ NE SYM SUIZNIK DAITEMI KALASCHKIKA I SCHTE VIDITE BNA ZA KOGO SE BIE

13

пери

преди 5 години

Иранците не искат да са зависими от никого. Развиват се и не пречат на никого. Ама на Америка все някой трябва да и е трън в очите. Разсипаха Сирия и много им се иска заедно с Израел да посегнат и на Иран, щото Израел сами не могат. Та отдавна си търсят поводи. То не бе ядрено оръжие и какво ли не. Истината е, че и иранците са богати и имат нефт. Но Рохани не е Асад. Трудничко ще е. Това не пречи на американците да пробват. Алчността във всичките и форми не прощава на никого.

12

Ха ха ха

преди 5 години

До Анонимен 17Какъв съюзник си ти на САЩ бе, миризлива козяшка п о д л о г о? Ти си техен последен слуга!

11

Анонимен

преди 5 години

Хасане Хасанеееее имаше 2ра отворковци като тебе...

10

До 11

преди 5 години

Саддам го изпързаляха собствените му генерали.Но никой не е пил два пъти от едно и също място на реката - светът вече не е същият,амиго..