70

ognyanz

преди 5 години

До "Крим не е руски": "Косово не е анексиран ..." Започваш да се повтаряш, драги. *** до посолството на Украйна и си вземи виза, за да посетиш Крим. Няма да стане, нали. И сто пъти да слагаш тук с копи/пейст същото, пак няма да стане. Не се престаравай (ако не ти плащат за това).

69

ognyanz

преди 5 години

До "Крим не е руски": "каза вицепрезидентът Пенс". А какво каза самият Тръмп? Въпросът на журналиста беше" "Смятате ли, че президентът Путин е отговорен...?" Отговорът на Тръмп беше: "Да, както аз съм отговорен за всичко, което става в САЩ, така и президентът Путин е отговорен за всичко, което става в Русия. В тоя смисъл, да".Има съществена разлика, но медиите у нас (а и не само у нас) я пропуснаха.Та това е положението. А "клякането" си е типична русофобска г'лупост.

68

Анонимен

преди 5 години

Предполагам, че Русия ще признае резултатите на референдуми в Тексас, Калифорния, Невада и Ню Мексико за отделяне от САЩ.

67

Крим не е руски

преди 5 години

"Знайте САЩ ще продължат да държат Русия отговорна за Крим, дори докато търсим нови допирни точки" каза вицепрезидентът Пенс . Това е отношението на САЩ към Русия . Путин очевидно вече е клекнал на Тръмп. Това е положението...

66

ognyanz

преди 5 години

До "Крим не е руски": Хайде стига си се пънал да доказваш, че черното е бяло и обратно. Каква е разликата между Крим и Косово? И в Крим имаше референдум и мнозинството гласува Крим да се отдели от Украйна, а в последствие и да се присъедини към Русия. Ако в Косово се проведе референдум за присъединяване към Албания какво мислиш че ще се получи. Да, САЩ имат повече сателитни държави, които веднага признаха Косово за самостоятелна държава. Испания обаче - не. Няма международно право а двоен аршин.

65

невероятно,но факт

преди 5 години

Струва ми се,че все още доста хора не разбират смисъла на проблема с Косово и не си дават сметка какви демони бяха изпуснати при обявяването на Косово за независимо.На първо място според мен е това,че т.н.международна общност/всъщност САЩ и НАТО/подкрепиха наркотрафиканти и търговци на човешки органи да си направят държава!?Второ,обявява се независимост без референдум!Отнема се с военна сила-открито и умишлено-национална светиня от Сърбия и се дава на албанци!?Отсега нататък всичко е възможно!?

64

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА : КАК ЕДИН НАРОД ЖИВЕЕЩ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО ---ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА ...НА ДРУГ НАРОД -ОТ ДРУГАТА СТРАНА!?!? АМИ АКО Е НА МОЯ НАРОД ,АЗ ЩЕ ГО РАЗМАЖА ИЛИ УНИЩОЖА ???!!! ЕВРЕИТЕ НА САЩ И НЕ САМО ТАМ :-РАЗБЕРЕТЕ...ВСЕКИ НАРОД ВИ УВАЖАВА И ПРИЗНАВА ЗА ГЕНИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ,НО ЧОВЕЦИТЕ НЯМА ДА ИМАТ ГОСПОДАРИ ...ПА БИЛИ ТЕ И ЕВРЕИ-СЕМИТИ ...ЗАЩО ИСКАТЕ -КОНФРОНТАЦИЯ И ЛИКВИДАЦИЯ , А ЮДЕОС -КРЕТЕНОС ???

63

Анонимен

преди 5 години

Като няма референдум ще има бой !Натовки инструктори пак ще весят по стълбовете!

62

Крим не е руски

преди 5 години

Косово не е анексиран от никой и е признат за самостоятелна държава от 141 държави. Крим не е признат за руски от никой.В Крим руснаците са нашественици и окупатори. Вероломното нападение над Украйна е заради полезните и изкопаеми...

61

Анонимен

преди 5 години

Косово да не би да беше под правителствен контрол когато бе откъснато от Сърбия ??? двуличници

60

БГ

преди 5 години

До Анонимен 44 Ко каза?Русия ще действа и то срещу САЩ?Пак ли докопахте компютър в психиатрията?

59

ПЕНКО

преди 5 години

САЩ СА ПЕЧЕНИ !!! ТЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ В УКРАИНА ИМА СМО ДВА АНКЛАВА - ПОЛЯКО -ФАШО-АМЕРИКАНОС ! ТОВА СА ЛВОВ И ТИРАСПОЛ И ВНЕДРЕНИТЕ В ОДЕСА !!! НО ОДЕСА Е РУСКА -/КОЖЕНА ТОЖУРКА/ !!! Е "ГУБИМЕ " НЯКОЛКО МИЛИЯРДА /ЕВРЕОС ДОЛАРС/ -В УКРЕТАТА , НО ЕВРЕЙСКОТО ФИНАНСИРАНЕ НЕ СПИРА ,ЗА ДА ЗАПАЗЯТ НЯКАК НАМЕСАТА В ЗОНИТЕ ОТ КОИТО СА ЗАСТРАШЕНИ !!! " ЕХ БАНЯЬО ИРАНСКА ...ЕХ КЕФ"!!!

58

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

57

БГ

преди 5 години

До АнонименОсра се като прибави САЩ.Русия е злото,а САЩ лечителя.

56

не може да бъде

преди 5 години

Това е много лош знак,според мен.С това САЩ искат да кажат,че демокрацията може да съществува само ако "нашите"са власт!?И че единственият изход за придобиване на права ,суверенитет,независимост на различни малцинствени и народностни групи е войната!?

55

Анонимен

преди 5 години

Тя какво става с Косово?

54

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 54: Калининград не го мисли. Там 87 % от населението са руснаци, няма да поискат да се присъединят към Германия. Не може да не си дават сметка, че ще тогава ги изселят по късат процедура и ще върнат там германските изселници.

53

ognyanz

преди 5 години

До Румен: "Ако утре Ердоган поиска референдум в Кърджали и Хасково"? Дано да не поиска. Иначе аман ни е работата. НАТО няма да се намеси (Турция е член на НАТО) а ЕС може най-много да не признае анексията.За това, кое има по-голям приоритет - нерушимостта на границите или правото на самоопределение просто няма еднозначен отговор. Донбас не бил под контрола на украинското правителство, и затова референдум не можело да има. А Косово беше ли под контрола на сръбското правителство при референдума.

52

да,ама не

преди 5 години

Със сигурност в Държ.департамент на САЩ са обмислили идеята за референдум в Донбас.Вероятно са обмислили добре и решението си да се обявят против какъвто и да е референдум.Аз мисля обаче,че това е грешка!?Категоричното отричане на референдум където и да е,всъщност е отричане на демокрацията!?Изключването на възможността за референдум,ако не е под украинска юрисдикция,изключва търсенето на приемлив изход за прекратяване на войната!?Това е лош знак за Каталуня,Шотландия и т-н!Ще стане още по-лошо!

51

Анонимен

преди 5 години

Ако Тръмп беше президент на място а не поплювко, трябваше да предложи контра референдуми за самоорределение в РФ например в Чечня, Калининград и Татарстан.