30

Анонимен

преди 5 години

Авторът не е добре информиран. Д-р Лозанов-психиатър е създател на сугестопедията -наука за многократно по-бързо учене на чужд език в състояние на полутранс. Институтът му е закрит от ДС, а цялата документация -засекретена и отнесена в Москва . Докторът е проучвал физическите принципи на безспорното явление ясновидство -от какво зависи ,каква е успеваемостта и пр.-Изследванията също са засекретени и отнесени в КГБ.

29

Кънчо Путкодеров

преди 5 години

Аз предсказвам на дамите,като им гледам на пъп.Винаги познавам какво ще им се слъчи към края на гадаенето.

28

Анонимен

преди 5 години

Да искаш да видиш бъдещето е най безумното нещо в света и най - безсмисленото.

27

Факт

преди 5 години

Ванга е вече известна и в САЩ,както и в други западни страни,които са в екзистенциална криза.То като се замислим-най-популярна е в страни с претенции да са водещи в света(но с проблеми) и неизвестна в по-скромните,но уредени.Май става въпрос за истерия спрямо визията за собственото бъдеще.

26

съвет

преди 5 години

Не давайте мнение за неща дето не са ви ясни!

25

Жо

преди 5 години

САМО ДВА ПЪТИ, докато беше жива, в публичното пространство предварително се появиха предсказания, казани от Ванга.Първият път беше през 70-те години, когато плъзна слух- Ванга казала, че следващата неделя ще избухне вулкан на Витоша. Хиляди хора от София запрашиха по родните си места с Москвичите.Вторият път- по време на Световното в САЩ 94, Ванга била казала, че на финала ще играят два отбора с буквата "Б". Когато това не стана казаха, че имала предвид Бразилия и отбора на "Баджовците"

24

Fallschirmspringer

преди 5 години

Странно нескопосана статия.Претенции ,че статията е посветена на Ванга ,но през цялото време по един безкрайно елементарно -просташки начин се оплюва социализма.Все едно е написана от нашите родни нескопосани политико-икономически само набедили се анализатори.А когато се пише за период от време ,не се пише 1980-те години ,а 80-те години=

23

Анонимен

преди 5 години

Да ходиш при гадателка да ти решава проблемите е архаично и не звучи сериозно. Вероятно има хора с пророчески качества, силна интуиция, която много хора притежават, но да заложиш личния си опит предоверявайки се на някого е подигравка със собствената ти съдба. Това означава, че си изпуснал юздите на живота си.

22

Анонимен

преди 5 години

През 1974 г. са ги изследвали цял месец за ясновидските им дарби! Най висок резултат постига дядо Влайчо - 80%. Ванга е със 74%, Севрюкова не присъства! Но Влайчо до края остава дисидент. Според него такова е мястото на двамата за цяла Европа в онова време!

21

Анонимен

преди 5 години

,,В ничията земя на световната история, в триъгълника между България, Гърция и Македония, прекарва живота си една от най-необикновените фигури на 20 век.."--------------------------------------------Айде, де! След година ще пишете просто - В Северна Македония! Българи и гърци да не си присвояват чужда слава!Преди 30 г. половин година бях в Петрич и през това време не помня някой там да е споменавал за Ванга и се бореха с проблемите си както всички.

20

информирания

преди 5 години

Сляпа не виждала тв през целео си живот пак знае кои идва при нея без да е обелил и една дума това е според негово интервю.как става кьорава дърта бабичка да знае кой е пред нея и какво го вълнува????????па вижте и Хайтов какво казва как го разнищила за горските му прегрешения КАК ГИ Е ЗНАЕЛА ТЯ НЕГОВИТЕ ПРОБЛЕМИ

19

информирания

преди 5 години

добре ето един пример имаше един водещ на някакво детско предаване нещо с петле и не знам кво си забравил съм кво беше та то тип имал некав проблем и отишел да си чака реда при баба ванга но понеже бил нагъл шоп ли що ли прередил всички и вместо да влезне по реда си късно следобед се намърдал хитро рано сутринта и а ПОЗНАЙТЕ С КАКЪВ ЛАФ ГО ПОСРЕЩНАТНАЛА ДЪРТАТА СЛЯПА ВЕЩИЦА ДЕТО И ЕДИН КАДЪР ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА НЕ БИЛА ВИЖДАЛА, А БЕ ЕЙ ПЕТЛЕ ТИ КАКВО СЕ ПРЕРЕЖДАШ БЕ МОШЕНЕННИК ТОВА БИЛИ ДУМИТЕ

18

Анонимен

преди 5 години

Така не е хубаво да се говори ама верно нещо, гонила е хора, повишавала е тон, на някои хора по не е обръщала внимание, не е била мн мила и внимателна ама това не е моя работа де. Имайте предвид че при нея мн хора са ходили,нормално е да е правила грешки в прогнозите си ама не знам да е описателно, в детайли говорила.

17

Анонимен

преди 5 години

доколкото знам любимка на Людмила е била някаква баба Иванка от Сухата река??? таксата тогава е била 30лв., сега не си представям колко може да е

16

Анонимен

преди 5 години

Когато си на дъното на отчаянието,прибягваш до подобен род алтернативи.

15

Анонимен

преди 5 години

И още е казала, че княз Владимир ще е нашият спасител. Четете книгата.

14

Анонимен

преди 5 години

Любо от Шумен - екстрасенс и лечител - е неин достоен заместник. Съвсем сериозно, някой, ако има нужда...

13

Чалгарин дудаев

преди 5 години

БАБА ВАНГА Е БИЛА ПОСРЕДНИК И СВРЬЗКА НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА МНОГО ДЪРЖАВИ.БОГ ДА Я ПРОСТИ

12

Анонимен

преди 5 години

Пак ще го напиша, пък, ако искате 1000 минуса ми сложете. В Библията има текст: "Врачка жива да не се оставя." Никой не знае с Бог ли говорят, с Дявола ли или е просто ши.зо.френия. Нали я изследваха Ванга 100 години. Нямше категорични статистически данни, че познава. 30-40%. Толкова и попът в черквата ще ви познае. Ако е добър психолог.

11

Помним

преди 5 години

Те русокомунетата отричаха Бог и гледаха да го заменят с НЛО-та, паранормални явления и в байГановския вариант - баба Ванга! Дъртата вещерица се беше взела много насериозно през 90-те, зер беше 1 сред нароилите се екстрасенси, врачки и пр. мошеници. Чак църква направи, не по канона и даваше акъл на владиците. Дяволът май я беше обсебил и и личеше накрая!