22

House M.D.

преди 5 години

Добре де, предметът Вашингтонски от следствената килия ли управлява ведомството, находящо се до Централна поща?

21

Анонимен

преди 5 години

В Бг. глобите спрямо средната заплата извън София са изключително високи ,за това народа се е принудил да използва всякакви начини за да се укрие и да не плаща ,няма да ги изброявам но са реални ,а не виртуални---камерите са сложени там където всеки човек би натиснал с единствена цел глоба ,кат се занимават с щуротии и пищат за елементарни провинения космически глоби ,като пропускат в 90% сериозните джигити никакъв контрол около питеините заведения ,дебнат да изпълнят нормата поставена от ПЪРВИЯ

20

Митев

преди 5 години

Няма нужда от кой знае какъв контрол. Просто вижте към коя фирма е таксито и не се качвайте в коли на тази фирма.Като фалират 2-3 фирми и другите сами ще се контролират!!! Държавата не може да свърши всичко. Потребителят сам ще се справи.

19

П.Петров

преди 5 години

Как къде е ?! Търка столовете в РПУ-тата и чака да му свърши работното време естествено!

18

До 14

преди 5 години

Ти фуражка ли си или да?"без книжка" не означава отнета книжка, а че няма книжка.6000 лева глоби по признанието на твоята колежка, са натрупани вероятно от електронни фишове за превишена скорост, т.е. без КАТ да си е мръднал пръста за това. Очевидно КАТ не си вършат работата и най-добре ще е за България КАТ да се закрие като вредна за безопасността на движението структура.

17

Анонимен

преди 5 години

Фирмата която притежава стикерите и ефира обикновено не отговаря за документите на таксиджията за него отговаря друга фирма която се нарича превозвач ,самият тои също може да си е превозвач или да е регистриран като физическо лице ,така че фирмата със стикерите обикновено си е чиста ,,а фирмата превозвач ще я хванат за шлиэера ---така е по закон,ако нещо сте разбрали хубаво.

16

Ветрувианския човек

преди 5 години

По цял свят най-удобния и прозрачен превоз - Юбер си функционира перфектно, а ние ги забранихме за три-четри мутри собственици на таксиметрови компании .Мисли се за дебеловратите , а не за обикновенния народ. После било демокрация, друг път.

15

Ветрувианския човек

преди 5 години

Ако държавата си събере глобите и погне всички пътни рецидивисти и псевдо шофьори ще си понапълни хазната и ще намали поне двойно жертвите.Ама е много лесно да вдигаш данъците и винетките на всички и без капка мисъл и труд да пълниш бюджета.

14

Истината

преди 5 години

Проблем в България е, че по въпроси за безопасността при движението по пътищата се изказват хора, които не разбират от безопасност на движението, каквито са всички от МВР, вкл. и КАТ. Какво разбира фуражката от безопасност на движението!!! Фуражката трябва да изпълнява закона, а не да дава съвети за неща, от които нищо не разбира. От 28 години КАТ не изпълняват закона, но все искат по-високи наказания в закона, за да рекетират по-успешно шофьорите.

13

Анонимен

преди 5 години

След като му е отнета книжката и има за 6000 лв. глоби, значи КОНТРОЛ ИМА. Въпросът е ЗАКОНЪТ какви възможности за въздействие предвижда за такива, и отговорът е - НИКАКВИ !Много лесно КАТ да са винаги виновни за всичко, ама очевидно че СВОЯТА РАБОТА те са си я свършили ! И е очевидно, че в закона трябва да има предвидени и други мерки - освен налагането на глоби, като например - отнемане на МПС-то в полза на държавата, лишаване от свобода при неплащане на глоби и др... АМА НЯМА.

12

0ра от затвора

преди 5 години

Добре де ако си лежал в затвора значи си наказан и си изтърпял наказанието си ,,,какво цял живот трябва да крадеш ли тикато кажеш ,че си бил в затвора кой ще те вземе ,докато те реабилитират ще минат 10 г. до тогава с грабежи ли ще се прехранваш --такси да не караш шоэьор да не си в строителсвото също защото ти ще оглеждаш и после ще деистваш в армията и полицията не те искат--в някой склад още като си отвориш устата и оня ще те изтреля ти ще му окрадеш склада ,незнам.

11

Бау

преди 5 години

Една много голяма част от бакшишите са бивши затворници. Тъжното е, че има и много висшисти.

10

Анонимен

преди 5 години

Що не питате боци, дето все е "аз давам, аз нареждам" и т.н.?А може да питате и МРВ министъра, който ще си подаде оставката, ако боци му я поиска (по негови думи). Той дали ще каже?А?

9

Анонимен

преди 5 години

Както винаги, рибата се вмирисва откъм главата.Кольо Босия никога не ми е бил особено симпатичен, но в случая е прав - няма начин с такъв министър да има ред. Ами че Московски в друга държава отдавна да е в затвора, или най-малкото нямаше вече да е министър. Повече от ясно е, че транспортното министерство е цялото в схеми - за книжки, за проверки на таксита и т.н.Това е скандално - та този тип дори не е имал книжка!

8

Анонимен

преди 5 години

Ако не могат да накажат шофьора нека накажат таксиметровата компания със солидна глоба, да видим дали следващият път ще наемат такива като него ?

7

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно, таксиджиите си позволят неща, които никой от другите водачи не.Това е поредния пример и мисля, че изобщо не е случайно, че ги оставят да вилнеят. Кой на кого и кога, но фактите са налице.

6

Край

преди 5 години

После се чудите на лудостта на Кольо Босия. Гладува човека щото не знаете по пътя как се разминавате с по 120 км. с хора дето ни курс са карали ни изпит нито пък колата им е изправна. Ром в учебна кола да е виждал някой???!!

5

Край

преди 5 години

Аз от кога ви разправям че България страда от полицейско безсилие - те тръгнали полицейското насилие да лекуват. В чужбина като им каже нещо полицай се спичат и си чупят краката да изпълняват тука - пазарлъци и мурафети. И те така няма държава.

4

Анонимен

преди 5 години

Той министъра, пиян, в работен ден,с шейна собственост на превозвач от Пловдив,уби детето си, не е наказан и не си е подал оставката, вие искате други неща да са наред.А ушевите дремят за двадесетте заплатки и въртят синджира по цял ден. Най-много да ступат някоя студентка, майка с деца, или баба, дръзнали да протестират срещу островитянина.Като тази банда копои струва близо два милиарда лева годишно,само преки разходи, без да се броят щетите нанесени от престъпното им бездействие.

3

Анонимен

преди 5 години

Какъв контрол ? България е буквално със статус "провалена държава/failed state" тип Украйна, Либия и т.н.