102

Проблемите

преди 5 години

ги създава БСП и Президентството приглася: винаги и неотлъчно съгласно с всички кавгаджийски ситуации, създадени от К.Нинова и Е.Йончева.

101

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Е не не им дреме нали сме им в имота ( да още сме в кучешката колиба не в къщата), но на хората им пука кой управлява България . Това само човек незнаещ какво представлява ЕС може да го оспори.

100

Анонимен

преди 5 години

С труд и постоянство е влезнал Радев.Баща му у бил шофьор на Газка,а майка му учителка.

99

Прецедентът Радев

преди 5 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво на интелигентност за този пост и си мислят, че света се върти около тях.

98

Анонимен

преди 5 години

Бойко се въртеше около Пашата и се занимаваше с дребни далавери,а после направи Ипон.После на Царчето едни хора му подшушнаха да го направи гл.секретар на МВР и като такъв удряше тези които му кажат,най -често конкурентите им.Нататък вече всеки знае.Той не е selfmade,зад него все още стоят онези хора.

97

Iceblast88

преди 5 години

До 94И ти си мислиш, че в Европа им дреме за нас защото?Грам не им пука кои е на власт тук, а само дали слуша и дали държи резервата под контрол.Те най много печелят от това тук да е толкова зле.Кеф ти обучени кадърни кадри да ходят при тях, да има къде да пласират ***, кеф ти остатъците тук да им работим на ишлеме като бели роби за жалки огризки. След като далаверата върви, защо да им дреме дали управлява бивш, настоящ или бъдещ БКП-еец. Политиката е мръсно нещо, но парите са без мирис!

96

Анонимен

преди 5 години

94ти ти случайно да не би да си на 13-14 години?

95

Iceblast88

преди 5 години

До 90Докато едната разиграва цирк и другия се мръщи-вие се дърлите и плюете и делите, а те си въртят далаверите и всяка вечер мачкат чаршафите заедно. Ако единия се издъни другия поема народната любов и си ви подмятат като тенис топка. След като вече установихме, че имат една цел и работят в екип, би ли ми казал защо този екип да не е бил плануван от БКП още през 1989(може и по рано)? И двамата са доволни докато феновете им се дърлят вместо да протестират заедно срещу двамата. Разделяй и владей

94

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Тогава Бойко и Цветанов как са на свобода щом те са виновни за всичко? В ЕС сме не сме в ссср, че европейците да си затварят очите за бивши членове на БКП и да се прегръщат и целуват с тях.

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 91С труд,четене,постоянство,труд,четене,постоянство... Други въпроси?

92

Iceblast88

преди 5 години

До 90Драги герберчо, не слушай какво ти се говори, а ползвай мозъка си за нещо различно от ваза! Въпрос с повишена трудност - Защо любимата ви дъвка Нинова е на свобода?Главния прокурор е човек на Бойко, Висшия Съдебен Съвет е най вече на Герб. С други думи ако искат да я осъдят за нещо, ще го направят, но не го правят. Защо? Защото Бойко и Нинова ви правят и вас и бесепарите на ***! Как, еми както са планували още през 1989 на събора на БКП когато са се залюбили за първи път!

91

Анонимен

преди 5 години

Цвъки и Бойко не били от котилото казваш.А как се влизаше да учиш навремето в Симеоново?

90

Анонимен

преди 5 години

До Iceblast88Докажете го не става само с разтегане на локуми. Борисов е бил толкова беден, че е ял филии с мас даже е нямал и захар да я поръси. Сял е картофи, събирал е помия от почивните станции за да храни прасето. После от БКП бил.

89

Анонимен

преди 5 години

До 86 хахахахаха! Точно тия двамата са от баш котилото на БКП. Или си толкова мaлоумен и не си чел потеклото им.

88

Анонимен

преди 5 години

Ще ви дам само един пример.Мой съсед,беше учител доста време, но реши да стане член на ГЕРБ и малко след това го избраха за общински съветник,а година или две по-късно го направиха директор на училището в което преподаваше.Веднъж ми каза:Не се интересувам от политика,но това беше шансът да просперирам.И затова такива хора гласуват по партийна линия,а те са над половин милион.

87

Iceblast88

преди 5 години

До 86Моля? И според теб по време на диктаторски режим, охрана на диктатора се става без да си доказал своята лоялност в него и партията му? Я се замислете малко! Всеки гербер докато плюе по БСП тайно стиска червената си книжка и вечер горко плаче пред портрета на Ленин и Сталин за това, че плюе по вярванията си. От *** селянин, охрана на диктатор не се става без политически шут към върха, а това по него време става само с помощта на БКП! Така, че тихо червените!

86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 84Цветанов и Борисов не са от котилото на БКП колкото и червени колхозници като теб да твърдят обратното.

85

Този Пукал

преди 5 години

Докога ще показвате тази личност и жена му -- семейство Адамс.Те са срам за българския народ и ясно доказателство, че съвсем е оглупял за да избере това посмешище за Президент

84

Анонимен

преди 5 години

Няма нито един от видните функционери на ГЕРБ, който да не е от котилото на БКП.На Плевнята баща му е партиен секретар,На Цецоу бащата е бил шофьор от ДС,на С винетка дядото е бил едър партиец.

83

Анонимен

преди 5 години

Яко Деси я лющи нсо млади пръчове дърта върба лющат