138

ПроСоТо

преди 5 години

До Ха-ха и как "правят пачки"?-Като похарчват *** за 300 лв,а получават 190?!..*** толкова ли нема поне един що-годе нормален сред вас бе?Пачките ги правят други-тия,които унищожават добитъка за да кандидатстват за "еврокомпенсации",които ще са ПЕТ пъти ПО-ГОЛЯМИ от трохите,които подхвърлят на отрудените.

137

Анонимен

преди 5 години

Четете в Афера - "ГЛЕДАЙТЕ БАБА ДОРА ПРИ ПОРОЖАНОВ! /ВИДЕО!/. ПОЗОРНО ЖАЛЪК ПОРОЖАНОВ! БАБА ДОРА: КОЙ ЛЪЖЕ? АЗ ЛИ, ЧЕСТНАТА БЪЛГАРКА, ИЛИ ТЕ!"Няма никаква ч у ***,има лични интереси.

136

Анонимен

преди 5 години

ТО НЕ БИЛО ЧУ.***.ТАКА КАЗАЛИ ОТ ФРАНЦИЯ СЛЕД ИЗСЛЕДВАНЕТО ТАМ.

135

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдна овца струва около 500 лева,без да се изчисляват загубите от млеконадоя,подиграват се с хората!Искат да обезлюдят района ли или какво,просто не виждам никаква логика в поведението им,заплашвали са баба Дора,че ако не даде животните ще убият и нея заедно с животните,нямам думи!

134

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с новото огнище на чу.мата в Болярово.Този път министъра и черните му "ветеринари" наистина ще ядат бой.Това че герберите са написали че има 30 000 овце в района и за тях крадат европари ама явно се е размирисало някъде.Сега избиха 4000 здрави животни и ще пишат че са убили 30 000 да замажат положението.

133

Ха-ха

преди 5 години

Някои "животновъди" в момента правят пачка. И отчислявят на "Позитано". На ачика е баба ти Дора, ама тя я направи пачка, я не.Де що има протест и може да се дои държавата "соцеалистете" са вътре. Дай им някой лев или службица бе Бойко. По-евтино ще излезе на народа :)

132

Анонимен

преди 5 години

Управляващите предизвикват болести с избиването на животните,а не го предотвратяват,защото животните не са изгорени,а се разлагат,нощем чакали+лисици ги ядат и разнасят ,денем насекоми пият кръвта от разлагащите се животни и я разнасят и по другите животни,няма такива ***,наистина!И вместо да си свършат работата съвместно с опитни ветиринари,те питат кой организирал протестите,за да преследват хората и протестиращите,абсолютни ***!Никога не сме имали по-прости и некомпетентни управляващ

131

Анонимен

преди 5 години

Днес хвърлиха по 190 лева на другите стопани в Шарково и това беше.Обикновени хорица.Сега ако искат пак да се занимават с овце да си вземат от на баба Дора и да ги развъдят.Здрави незаразени животни.Каквито са били и тяхните.Ама са оставили касапите без заповед без нищо да ги избият.

130

Да добавя

преди 5 години

До vwww 121 Ако козите на баба Дора измрат, никакво обещетение. Обещетяват се само евтаназираните животни. Да ги плати Нинова.

129

марин

преди 5 години

Ама определи се най-после , сайтовете ви гракнаха че се изтребват животните на бабите , сега пък късно са ги изтребили , май ХАОСЪТ е в главата ти !!!

128

Така е

преди 5 години

До Леле.. 117 Така е приятел. Борисов има пари и реши да избият 4 000 животни и да ги плати. Ей така , да е весело и да има новини.

127

ПроСоТо

преди 5 години

До Отговоре па любувайте му се!!!..Кой ви пречи?!За всеки с поне малко мозък Тиквата си е честа проба де_бил,на който му ХЛОПА ДЪСКАТА!!За мен е от-врат,но щом за вас е "Титан на мисълта и бащица на българската демокрация",радвайте му се!..Кой ви забранява?

126

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 110 Резултатите от изследванията са публикувани в сайта на БАБХ. Недей да лъжеш.Ти какво искаш , да ги публикуват в Работническо дело ли ?

125

ПроСоТо

преди 5 години

До Леле..Е!...Ти вече "изби рибата"!!!Как "ограничавам правата" на некой си,като ПРОСТО ИЗКАЗВАМ МОЕТО МНЕНИЕ?!?!По твоята "логика" и ТИ се опитваш да ограничиш правата ми,изказвайки твоето мнение....."Три пъти помисли,веднъж пиши!"..

124

Дядо Шишарко

преди 5 години

Ох, колко е секси на каручката!

123

Отговор

преди 5 години

До ПроСоТо 108 То любовта към Борисов се вижда на изборите.Любимец на народа. Кво да праиш ? Съдба.

122

Пенсионер

преди 5 години

Нинова стана за смях .Нещастна женица.Троянския кон на Костов в БСП.

121

vwww

преди 5 години

Тая какво прави пак в това село. Тази сутрин слушах брифинга там обясниха че има няколко начина за справяне с кризата единия е пълна изолация на заразените стада. Стадото на баба Дора е заразено дето госпожа Нинова твърдеше, че няма такова нещо сега остава да гледаме като почнат да измират животните какво ще излъжи и кого ще набеди, че не си е свършил работата, тя май е почнала вече с такива изказвания....

120

Ха-ха

преди 5 години

Ама пък и отива тая каруца. Ако имаше кой и една гега да и даде ..., току виж и Бойко я отразил :)

119

1

преди 5 години

Е тая снимка ся не е ли чист ПР,...вижте как царя оди сред простолюдието...ъххх. На никой не му пука дали е отишла там....к'во като види козите ще позне по цвета на копитата дали са болни ли ? Хората се интересуват от адекватни мерки.