29

Мене

преди 5 години

Хората са го казали - "На гол тумбак, чифте пищови". Ей това сме ние! И 10 кораба за 5 млрд. да купят, който и да ни нападне ще ни изрине за 0 време. Полицаите и военните са две изключително кухи съсловия, които не носят никакъв приход на държавата, а само смучат. Но нека оставим парите настрана, не допринасят като цяло с нищо. Не искам да зачеквам темата какъв им е коефициентът на интелигентност като цяло.

28

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да модернизират докато сами не си строим корабите и техниката. Имаме възможности, кадри и мо'ности в момента. И за кораби и за самолети. Някога освен кораби сме произвеждали и самолети и то след ньойския диктат дори. От времето на тройната ламя нали подписахме офсет с Франция за бойни кораби - къде са. След края на втората световна война оставаме само с 801 самолета бойни, част от които подаряваме на Румъния и Щгославия и оставаме със над 600 бройки. Сега какво имаме или нямаме.

27

до до19

преди 5 години

такива като теб са най опасни за националната сигурност. Родолюбци лицемери, като цъфнат ря,заните карабини от юг в Кърджали или Бургас ти ще си първия изчесал се от държавата.

26

до неразбиращия

преди 5 години

чети повече и не задавай лаишки въпроси и американци и руснаци са изписали томове, а флотовете на Гърция и Италия днес ти давст конкретния отговор.

25

До 19

преди 5 години

Гледам "мафиотската кибикчиийска ***" се опитва да състави просто изречение.Такива ревльовци защитаващи мафиотските организирани престъпни структури - БГ политици - винаги ги е имало.Няма нормален човек, който да иска оръжия, а не спортни съоръжения и здравеопазване, или не си българин, или защитаваш чужди интереси.Няма интелектуалец, който да не е против оръжията, "Сбогом на оръжията" и т.н.Апологетите на статуквото, сте едни и същи идолопоклонници на платена службица, в полза на агресият

24

до21

преди 5 години

не са 25 а 20 и нищо не си прецакал щото преди година плащаше с 30 ст още на долу а нефта беше 57 долара( сега 77). Не се ли сещаш че при 125 долара горивото в лук оил вървеше с 30 ст над сегашната му цена. т.е 2,60 , сега е 2, 30....хич не си прецакал нищо

23

шматка

преди 5 години

До 13Не си мисли.Така си е.Всичко каквото се купува и прави го изчисляват през пенсийте.Не искат самолети защото стрували колкото 34265400 пенсии.Сега и кораби не искат.Те си мислят че света свършва с тях.В този сайт е така

22

не разбирам, питам

преди 5 години

С цялото ми уважение към Военноморските сили, но в днешния "модерен" свят, ударите не идват ли по въздух и най-важна не е ли ПВО отбраната? В Туpция колко мигранти(3млн???) държат и само заплашват да ги пуснат насам, корабите с какво ще ни помогнат тогава, нямаме ли други заплахи от които да се пазим, че трябваше с модернизацията на корабите да започнем. Само размишлявам, не разбирам, само питам.

21

Анонимен

преди 5 години

Боко подходи хитро, подели баницата и от 1 милиард всеки ще има какво да налапа, но на Марешки не даде, защото цака монопола на горивата на останалите. Аз зареждам на бензиностанциите на Марешки, плащам 25ст. по-малко на литър, колата ми върви добре, прецакал съм монопола.

20

:):)

преди 5 години

хах хитреца Марешки пак на клона на популизма, кара за 300000 кола и две яхти за милион в гърция но загрижен за беднотията....колко лицемерно

19

до 14 цинизъм

преди 5 години

много полулистко мислиш, що не ревеш за 4 милиарда литнали от КТБ а за този милиард който реално се харчи 10 години и повече от половината ще остане тук в Бг под горма заплати и поръчки към наши фирми. Дървен философ си, кибик.

18

бай х

преди 5 години

моряци , нема да се плашите ако стане война ... вода ще има за всички от сърце .. без значение на нова или стара катраница ще се возите ...

17

Анонимен

преди 5 години

За 1 млрд шяхме да купим ц400 с ядрен заряд пък ердоган ако иска да се пробва с каквото иска. Слагаме ги в малко търново, цариград е на 200 км, 3 мин...

16

Елементарно

преди 5 години

От паркинги и детски площадки приходите за джоба не са като тези от военната техника.

15

Keyser

преди 5 години

Днеска - каква е тази неграмотност и ниска езикова култура на писалия статията?

14

Цинизъм

преди 5 години

оправихме здравеопазване, махнахме ДДС върху лекарства и учебници.Намалихте цена на ток, парно, газ, топла и студена вода, хляб, направихте транспорта и здравеопазването безплатни.Пенсионерите със 600 лв. пенсия живеят пребогато. Българите сяко лято ходят до Бахамите.Не построиха ЮП и Белене, но за сметка на това купуват тефника за убиване.1 милиард профукан за глупости.Паркинги да бяхте построили с тези пари, басейни, детски и фитнес безплатни площадки.Господ да накаже всички БГ политици.

13

Анонимен

преди 5 години

Брех големи драми тук бе ... започвам да си мисля, че само пенсионери пишат тук

12

Анонимен

преди 5 години

Затова ли увеличихте цената на всичко, за да се гордеете колко пари може да заделите за армията. Нищо против, но по начина по който управлявате, 57102България ще остане без народ.

11

Анонимен

преди 5 години

До 9Какво всъщност очаквате, че нещо не мога да разбера... да ви раздават пари на ръка ли?

10

Анонимен

преди 5 години

Грипенът е детска играчка. Да купят за детските кръжоци по авиомоделизъм, да ги сглобяват и разглобяват за 20 минути. Ф-18 е най-добрата оферта. Два двигателя има за по-голяма сигурност над морето. Защо самолетоносачите нямат едномоторниците ф-16 на палубите си? България имаше такъв едномоторен самолет Миг -21 много отдавна.