37

Анонимен

преди 5 години

Този е пълен ку-ку.Американците са ку-кун-дилници.Подлудиха целият свят. Настъпва краят на тяхното господство. Краят ще е болезнен, но ще е факт.

36

Анонимен

преди 5 години

Тръмп вече говори като Димитър Пенев! Ни мож го разбра какво точно смята или казва!

35

Хахаха

преди 5 години

Шах и мат за сащисаната африканско талибанска администрация наречена сащ най големият бананов слон останал без банани.

34

Анонимен

преди 5 години

Само крайните ислямисти, терористи и *** човеконенавистниците са срещу Тръмп в САЩ и по света!След победата на Тръмп на междинните избори:- дейността, финансирането, олигархичната корупция, връзките с международния тероризъм, подклаждане на етнически сблъсъци, нарушаване на човешките права на сичкото ***, Килъровци, Шор.о.ш.ц.и, фейк джурналя ще бъде осветлено от службите с доказателства и много призовки за арест и съдебни процеси, както в Италия през 80-те в процеса срещу мафията!

33

Анонимен

преди 5 години

Разходите на федералния бюджет за изплащането на лихвите по държавни дълг могат да се увеличат до 1,5 трилиона (което е 25% от целия федерален бюджет).

32

Анонимен

преди 5 години

САЩ са бита карта. Каквото и да прави Тръмп.

31

Анонимен

преди 5 години

Смятайте щом руските пари са стигнали САЩ и влияниетоо им оказва някакъв процент ...Ние какво да кажем. Където половината държава е и русофилскаа и с русофискаа партия в парламента.

30

H

преди 5 години

***, ......

29

Анонимен

преди 5 години

Над 60 % от американските щати и населението им са зад Тръмп!***- калифорникейшън и още 1- 2 опищяват орталъка срещу Тръмп!Толкова рехави платени от дедко Ш.о.р.о.ш и Килъри сенаторите протести в историята на САЩ не е имало! Във Фергюсън срещу расовата дискриминация от времето на Обама протестите бяха по многобройни!В скоро време всякакви *** организации, сенатори на Килъри ще получат призовки за арест и доказателства от службите за разпалване на войни и международен тероризъм!

28

мухахах

преди 5 години

Уплаши се от имийчмънт и обърна палачинката.

27

Анонимен

преди 5 години

При 600 000 000 000 $ бюджет за отбрана и национална сигурност, стотици хиляди служители в Пентагона, Службите да се говори за руска намеса е смешно!Поредните Килъри-овците и шор.о.ш.к.и булшитни от САЩ!Тръмп добре го дава, за да спечели междинните избори, после ще ги опъне на прангите ш.о.р.о.ш.и.т.е. и Килъри-овците, ще им спретне такова обвинение в поддържане на международния тероризъм и дестабилизиране на националната сигурност на САЩ, само гледайте!

26

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 20 Прави го нарочно да подлуди Късия.

25

Анонимен

преди 5 години

Тоя все повече заприличва на Жорж Ганчев!

24

Така е

преди 5 години

Казах ли ви аз че двете най големи ядрени сили се ръководят от двама смахнати президенти ?

23

До

преди 5 години

Бай Дончо,дай малко назад,че нещо нацапахме гащите!Внимавй ,Володката е много хитър,да ти не е подарил спукана футболна топка!

22

Мишо

преди 5 години

Статията е провокация, образец на хибридна война.

21

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

И вако, и тако........

20

Анонимен

преди 5 години

До 17 - американците са мн прости...ние сме върхът.При това ширещо се схващане, чудно ли е, че българите ненавиждат образованието! В своите очи те са върхът!

19

Анонимен

преди 5 години

Ако го слуша някой ще си каже че тоя има сериозни психически отклонения. За 3 дни пълна промяна на позицията която защитава.

18

погр.ебален агент

преди 5 години

Тръмп: Путин носи лична отговорност за намесата на Русия в изборите в САЩ, а аз нося лична отговорност за намесата на САЩ и в изборите в Русия и в целия свят!