5

Явно чумата

преди 5 години

е разпространена НАРОЧНО и то в този район: след 30.06. започнаха слухове за "обезлюдяване",за мигранти , заселвани там( абсолютна пропаганда като по учебник) , вкл. активно с митинги и нелогични обвинения наНинова, та дори и Президентът.Докато БСП организира с плам ПОГРОМ на НС, ако бяха влезли НАСЪСКАНИТЕ, докарани с автобуси ОРГАНИЗИРАНО стопани.Организаторите са провокатори; искат да стане кървава разправа.КЪДЕ е ПРЕЗИДЕНТЪТ-ОБЕДИНИТЕЛ?ЗАЩО се НАСЪСКВАТ хората от района срещу Правителств

4

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е ВЯРНО ОГНИЩАТА С ЧУМАТА СА ПОНЕ ОЩЕ ДВЕ ПЛЮС ТИЯ ТРИ. Едно огнище има в Министерски съвет. Второто е в Народното събрание. Българския народ искаме да се приложи Конституцията и у нас да се проведат честни, медийно, олигархично и парично неповлияни избори, при тайно гласуване в тъмна стаичка, с НЕПРОЗРАЧНИ бюлетини и с некупени комисии, с целия им състав от суджуци. Ей това искаме. Конституцията ни да се прилага а не да се погазва.

3

ШибиРиби

преди 5 години

Огнехвъргачката и всичко на юг от Ямбол леш.

2

Анонимен

преди 5 години

Разбира се , че не трябва да се допуска ,цялата страна да пламне , едва ли някой иска това . Но нали сме в ЕС , нали ще влизаме в Еврозоната , нека тогава да видим, колко плащат като обезщетение там и колко се плаща тук , май въобще не са съизмерими ,тези компенсации, а животните са едни и същи , както и разходите за тяхното отглеждане.

1

Анонимен

преди 5 години

Ей, Хора Държавата в лицето на МВР ви заплашва. ОЩЕ ЛИ ЩЕ ТЪРПИМ, ТАЗИ МАФИЯ ДА ЗАПЛАШВА?