29

До Българ

преди 5 години

Да такива сме,защото малцина са дошли и станали директори на 1-ия ден.Да такива сме защото с каране на пици и миене на чинии си плащаме университетите където си приравняваме дипломите,а сме програмисти,матиматици,банкери,да такива сме и с въртене на гевреци(визираш тиражиите предполагам)си докарваме по 100-120хил на година като работници и 160-210хил като собственици,такива сме за да съберем пари и започнем собствен малък бизнес..,а горд БЪЛГАРИНЕ кой си ти?Аз от работа не се срамувам, а ти?

28

БГ Работодател

преди 5 години

Бравос! Не е като моите тюфлеци които само ми църкат за пари и ги мързи да гледат. И накрая все аз си върша работата. Колкото и да им плащаш на тия тук все им е много.

27

Гг

преди 5 години

Мъжете имат тестостетон, това в силата на тестостерона. Аз мога и 100км около витоша да тичам и утре да си отида на работа ако знам че вечерта ще тракам някоя баба. Но той е роб, оковите му ги е сложила някоя баба, а той покорен слуга, защото го е страх че пробитата баба ще се разведе.

26

Анонимен

преди 5 години

Ето за това САЩ е велика страна, защото там хората бачкат здраво, борбени и предприемчиви са, а тук в България най-важното е да мързелуваш, без напрягане и естествено много псувни, че изкарваш малко пари за което разбира се ти е виновен някой друг - разни хора, разни ценности.

25

ШлюхоБроня 3.0

преди 5 години

Той после щеше да проспи целият ден и да надращи мебелите на собствениците. За хиляди долари щети, за да изкара 200$. Не е реагирал разумно и на поканата да отпочине първо и после да работи. Единственото което прави е тъпоглава демонстрация. Колко от вас могат да ходят пеш цяла нощ и после да свършат 100% работа. Не ни трябва такава тъпорилна мултикултурна , не ни я пробутвайте.

24

Анонимен

преди 5 години

Похвално, но да си беше купил колело на старо за 50$, 25км са 1 час като лек бриз, вместо да се прави на герой, и е много църно момчето, поело е по грешен разклон на еволюцията. Разбира се няма вина, ниското айкю и кожата се наследяват. Трябвало е да ги качат на корабите и обратно в африка или да ги потопят.

23

Üsmen Karta

преди 5 години

А хаирлия да му е нова кола. Казвам хаирлия да е понеже няма да я ползва за бандитизьм а за работа.

22

Анонимен

преди 5 години

Браво

21

Анонимен

преди 5 години

Ами аз като 25 години съм ходил на работа по 17 км пеша всеки ден сигурно трябва самолет да ми подарят. Егати сълзливата статия.

20

Анонимен

преди 5 години

До Нов Световен РедПолицията го закарала да си закуси, жената го накарала да си поспи шефа му подарил кола, защото момчето е цветнокожо белите хора никой никъде не ги носи и са роби на системата поредните жендерастки ценности от някое ромско НПО....Щото белите няма да ти цепят басма и имат достойнство. На теб дефакто ти трябва "слаб" човек, мекотело, или даже НЕ ни трябва изобщо човек, събирай пари за ИИ-"София", тя е навита 24/7, не иска, хляб, вода ... и най-вече заплата.

19

Работодател

преди 5 години

Ето от такива работници имам нужда, от хора които да дават всичко от себе си за фирмата, да стават ако трябва в полунощ да работят за фирмата да реализира печалби. А не с претенции да недоволстват, че заплатите им били ниски. Ами като са им ниски - чупката, никой не ги задържа насила, да напускат и да си търсят работа на по-високи заплати.

18

PR

преди 5 години

А журналистите и камерата на статива на заден фон случайно са се озовали на връчването на ключовете. ;)

17

Анонимен

преди 5 години

Евалачка.

16

Анонимен

преди 5 години

Сори, но този е завършен г.луп.ак. Това е човек, който не уважава себе си. Май още мисли, че е във времената на робството. Това е човек без акъл. Ако имаше такъв щеше да потърси друг начин да стигне на работа. Все едно дали щеше да вземе някакъв обществен транспорт, да помоли приятел или роднина, или каквото и да е. Но в 21 век да ходи 22 км пеш не е никак умно. А може и да е медийна бомба. Американските зрители не се интересуват, ако някъде умират хора, но такива историики гледат в захлас.

15

Анонимен

преди 5 години

1. Отначало робите са оковавени, бити и насилвани. Робовладелство2. След това им е разрешено да прибират част от произведеното за себе си- Феодализъм.3. След това им дадоха машини и заплата - Индустриален капитализъм. 4. После дойде намалената заплата и превръщането на остатъка от нея в "дълг", "заем", към този, за който работиш- Банков капитализъм. Тук нещата загрубяха и робите станаха клошари5. За да се стигне до "Доброволно робство", при който клошара от 4 лази заради къшей хлябАмин!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15И работника и работодателя и полицията си вършат работата.В България, ако този човек пътуваше пеш до друг град хората щяха да го подминат и до там.

13

Анонимен

преди 5 години

В Америка хората си помагат.

12

Анонимен

преди 5 години

Досега максимата беше: "Най-добрият роб е "свободният" роб!", стъпваща на "свободата" да живееш на заем. Това вече НЕ работи.И виждаме реклама на новата максима: "Най-добрият роб е този, който сам иска да е роб!"Какво "израстване" на роба има само...)Амин !

11

Анонимен

преди 5 години

"След 4 часа момчето е спряно от полицията и е откаран да закуси преди работа,"Задната седалка на патрулката е обичайният превоз на черните там. :D

10

Анонимен

преди 5 години

До МЕЧТИНе си много прав, просто там още живеят хора. В Българоя тая история няма как да се случи щото всичко живо е оскотяло и подивяло от стрес и безпаричие. Инъче.... там съм изкаралнай трудните и най лесните пари в живота си, зависи от гледната точка