233

Анонимен

преди 5 години

До 241 СпокойноМини на качествени наркотици, стига с това екстази!

232

Протестират без акъл

преди 5 години

От 1 млн. и 300 хиляди животни са евтаназирани едва 4000? Ако не се направи това, то цяла България пламва. Искате заради 1 копче да изгори цялото палто ли? Иначе става страшно! Ама червените искат да спрат процеса, защото си правят само PR и мразят българите. Вчера баба Корни гушна една чу.мава коза за да си прави PR по TV. Веднага под карантина!Всички, които са били в заразените територии, разнасят заразата!!!Наистина тук е пълно само с промити мозъци, без възможност да мислят.

231

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

Е, сега не е армията, а жандармерията.Разликата е от небето да земята.

230

Анонимен

преди 5 години

Едно Шервино си има къща в Барцелона , а тук блейките на ГЕРБ блеят ли, блеят.

229

Я гледай....

преди 5 години

До БОГ ВИДИ ще ни спаси 2 Възможността Бог да ни спаси е по голяма от тази Карделия да ни спаси.Че тя не може да сипе водица на малешката на Бойко. Титан и бълха.

228

Анонимен

преди 5 години

"Премиерът припомни, че по време на комунизма армията е влизала в населените места, за да избива животните." - Аха. Значи даваш примери с миналите времена? Ех, по времето на koмyнизма ТИ ЩЕШЕ ДА ЧУКАШ КАМЪНИ НА БEЛEHE!

227

Спокойно!

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите (те, всички са там, в тази социална партия). Не става дума за пари, а за много, много пари, които ние не сме и сънували).А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, на екзотични острови.Алтернативата - управление с ДПС

226

Питам

преди 5 години

До Анонимен 226 Всичко се срина до нивото на Виденов или на Орешарски ?

225

До 24

преди 5 години

"Боко и сие ме докараха дотам да преяждам с хляб,пък за вас не знам." Ха-ха-ха! Ами яж жаби. Те са деликатес

224

Анонимен

преди 5 години

Ще ви вземат и тия 100 лв къде са ви дали за овците как е тръгнало

223

Анонимен

преди 5 години

Не пишете Каракачанов отвърза ку???? от ДАНС. Ще спрат свободното слово .

222

хаха

преди 5 години

До Анонимен226Абе левът не се е сринал до 3000 за долар както беше при вас, бесепарско ....

221

чукча

преди 5 години

Ела да ми го кажеш в Ямбол

220

изнервен

преди 5 години

До чукча. А бе кога и иддиоти като теб взеха да разбират от ветеринарно дело? Айде млък и марш в Сибир.

219

БСП са гад.ини

преди 5 години

До 228. Глуппости, имаше не повече от 1000 души. От които 2/3 докарани от бесепарите пенсионери и техни протежета.

218

чукча

преди 5 години

Освен двете животни от герб откриха ли друго заразено животно? Защо избиха 4000 не заразени животни? Защо спасените овце и кози не се разболяват? Герберски убийци-отговаряйте!

217

Анонимен

преди 5 години

сАМО ЕДНО НЕЩО ЗНАЯ - КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ПОЛИТИЦИ, ХВАЛЕНИ ОТ д н е с а, НОВА, КАНАЛ ЕДНО, бОСФОР ТВ, ТОЙ ГЛАСУВА ЗА ОЛИГАРХИЯТА. СЛАВИ Е НА ЩАТ 30 ГОДИНИ НА ОЛИГАРХИЯТА И Е ПОРЕДНАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБАВИТЕ ОСОБЕНО ЯВНА С РЕФЕРЕНДУМА СИ - ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ С ИЗБОРИ - ЦЕНКО ЧОКЕВ ПОЛИЦАЙ. ВСЯКА МУТРА ПОЛИЦАЙ ТОВА ИСКА СЛАВИ

216

Анонимен

преди 5 години

Всички останали партии, начело с ДПС, които са истинските свалячи на Орешарски и те предложеха Пеевски за да станат протести, са коалиция със сУДЖУЦИТЕ. пРОСТО трябва леви и десни да гласуваме до един които имаме съвест и обичаме България за БСП за да се освободи милото ни Отечество. Без изгледи за власт хунтата ще се разпадне а после си гласувайте след 3-4 години на другите избори за който ви е кеф. ДА СИ ВЪРНЕМ ДЕМОКРАЦИЯТА.

215

БОГ ВИДИ ще ни спаси

преди 5 години

Българи, иде краят на пропадналото управление. Трябва да направите само едно нещо - гласувайте за сто пъти по-малкото зло - Корнелия, дето два пъти я удряха с коли на една и съща такси фирма. Важното е тази гнусна ламя да падне от власт веднъж за 3-4 години. После БСП ако не са си взели урока помитаме и тях. Не се лъжете да гласувате за патериците на ГЕРБ - всички останали партии и олигрхо Слави. ТОВА НИ Е СПАСЕНИЕТО. ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ОТ ОЯЛАТА СЕ ИЗМ ЕТ.

214

Анонимен

преди 5 години

ако медиите лъжеха че на протестите срещу Орешарски имало 10 хиляди, виждал съм им цирка, тука имаше сто хиляди протестиращи. От президентството до Суджукарника всичко беше пълно с народ. А Суджуци, вас ще ви съдят както наредихте Иванчева. Купувайте си раираните екипи за мач в панделата. Ще ви викат дюшекчиите като извадите пачките за Марковски.