71

Анонимен

преди 5 години

Да се смея ли, да плача ли....Еднокнижника реве за по-добро здравеопазване и то при положение, че и некадърните почнаха да се изнасят от територията...Кого ще обучиш бе, тиквуний? Роднините-калинки, на които им трябва само вярност, но акълът повече пречи, или милиционерите, които подскачат всеки път, щом решат, че мангизите за цигари не стигат?

70

Анонимен

преди 5 години

Тиквените ала-бализми!Има ли още бавноразвиващи да му се връзват на глупостите!Нещата,които дрънка ги знаят и 8годишните.....Глуповато прас.е.....!Сега ако каже че и водата е мокра,или че герберастите са евтини Ко....врииииии.....

69

бако желез

преди 5 години

Ако има по добро образование кой ше гласува за тебе ,да те *** у жендъра ,да те *** ????

68

Анонимен

преди 5 години

Махнете руската пропаганда от учебниците ,защото тя насява омраза към различните,и кара децата да мразят съседните на БГ държави

67

iceblast88

преди 5 години

Много е просто бе тиквонии, правиш законова промяна, че за да имаш гражданство трябва да си със средно образование. А без гражданство ти не съществуваш за държавата, което означава, че няма да има помощи за ракийка и маанета. Колко по просто искаш да ти го кажем? Трябва да се върне връзката между задължения и права. Когато им спреш помощите, здравеопазването и тн. защото не са граждани, братята сами ще водят децата си на училище и ще ги бият да стоят там и да се учат.

66

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е партията на пpocтите и некадърните. Абсурдно е тиквата да говори за образование.

65

П.Петров

преди 5 години

Голям смях !Едва да вкараш някого в училище, не е показател за "качествено образование"!Премахнете ДДС-то върху книгите и учебниците на български език!Ориентирайте образователната система към креативност, творческо мислене, екипна работа, а не зубрене на факти!Завишете критериите за качеството на учебниците и учебните помагала в образователната система!Диференцирайте ясно заплащането според образованието и квалификацията във всичко, което е на бюджетна издръжка!ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЕ ЩЕМ !

64

аааааааааааааааааааа

преди 5 години

Защо ако имаш примерно 100 000 лева в банка в Българиа лихвата за месец е 7 лева ако теглиш 100 000 даваш 210 лева Кой краде в държавата Така ли ще се ОПРАВИМ

63

Анонимен

преди 5 години

"Борисов иска качествено образование!"---Действително, той има нужда от образование. Прав е да иска. Е, може и да не бъде съвсем качествено, но човекът чувства, че има нужда да се образова.А, после, ако поиска, ще го пратиm и в Oxford University, "да 'земе и више".

62

Анонимен

преди 5 години

та кой високообразован ще остане тук-никой

61

Анонимен

преди 5 години

Суджука или е много *** или нас ни прави на ***.

60

Анонимен

преди 5 години

По нагъл лъжец и комунист от Б.Б не е имало в историята ни.

59

Анонимен

преди 5 години

В пъти е по добре от червената нагла мафия, БСП

58

Активист на БКП

преди 5 години

Пътнико свиден,пътнико ГЕРБ !

57

СУДЖУК БАНКЯРСКИ

преди 5 години

и от образование ли взе да разбираш? Ама щом от икономика и дипломация разбираш, колко ти е и от образование? Ей, простото си е просто и не се поглежда в огледалото на образованието!

56

ЕДНОКНИЖНИЯТ

преди 5 години

хем одъртя, хем оглупя. 10 години сасипва образованието, сега се прави на загрижен. Неук нахалник. До кога ще го търпим? Оставка, мафиотино предател!

55

МАХАЙ СЕ!

преди 5 години

Не подлежиш на образование, а да дрънкаш ти за образованието, е поредната ти наглост! ОСТАВКА, ***!

54

Анонимен

преди 5 години

От бивш пожарникар и мутра акъл не искам.

53

Започни с твоите

преди 5 години

*** и тъпанарки: Цвета Пекинска да научи минимум география, за маниер - невъзможно е, Цецка Цачева да научи минимум какво е право в България, Захариева да научи англйски, Цветанов нама нужда да учи - не става за никакво учене, а ти, Богоподобни, се гръмни с неукостта си, не ставаш за учене. И що се сети за ученето? Нема какво друго да дрънкаш след Председателството, нов шлагер, така ли? *** изедници!

52

ПроСоТо

преди 5 години

нема ли санитари за тоя де_бил?!?!..ама неговата...тъпотия,или как да го нарека?..-"*** НАГЛОСТ",вече прелива от всякъде.Не знам какво още ви трябва?!