98

Анонимен

преди 5 години

Да живее БКП.Слава на БКП.

97

Анонимен

преди 5 години

Шкембе Воеводо, много агнета изяде откакто стана министър на отбраната.Личи си по шкембето което си пуснал и как заглади косъма.Нали щеше да връщаш родната казарма.Ще я върнеш на куков ден.

96

КОК

преди 5 години

тия мигранти не ядат прасета а агнета не ги трепете а ги конфискувайте и ги правете на дюнер

95

Анонимен

преди 5 години

Разбира се,че новините са "фалшиви" - тези които трябва си вършат всичко това явно,добре планирано и координирано!Нима никой не е чул потупването по рамото на бащицата от фюрерМеркел и звъна на трите милиарда евро от това потупване?!!!Стадо,стадо-о!Какава кланица ти готвят а ти не просто спиш,ами и посмъртно похъркваш!Кой каквото прави,за себе си го прави!Особено,когато нищо не прави!!А не прави,защото не мисли!

94

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ЯВНО ОТ ***-20 , СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ТЕХНИТЕ ПАРТЕНКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ , СЕ ВЪЗПРИЕМАТА ЗА "ЧИСТА МОНЕТА"!!!!СЕЛСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

Да БЕ, ДАА

преди 5 години

И КЪДЕ В КОШАРИТЕ ЛИ ЩЕ ГИ СЛАГАМЕ ИЛИ В КОЛИБИТЕ НА ХОРАТА?!? ТО ПРИ ТАКИВА УСЛОВИЯ И "УДОБСТВА" АРАБЕЛИТЕ ПЪРВИ ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ. ДОРИ И ОТ ТАМ, ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ. СМЕШНО Е НЯКОЙ ДА ПРЕБРОДИ ЕВРОПА И ДА ВИДИ СОЦИАЛА НА ЗАПАД, А Е ЛИ ДА ГО ВЪРНАТ В ДИВОТИЯ, КОЯТО Е НЕПОДХОДЯЩА ЗА ЖИВОТНИ, КАМО ЛИ ЗА ЧОВЕЦИ. ТО АКО СТАВАШЕ И ИМАШЕ КЕЛЕПИР ПЪРВО НАШ БАЙ *** ЩЕ Е ПЛЪЗНАЛ ДА БЕРЕ Я ЖЕЛЯЗО, Я ДРУГИ БЛАГИНКИ ДЕТО НЯКОЙ Е ОТГЛЕДАЛ С ПОР И ТРУД, НО НЕ БИ.

92

Некъф

преди 5 години

На края да не стане, че всичко е било истина!

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6 А къде е "***"-ът? Нещо не се вижда преди теб, що ли?

90

ЧЕРВЕНАТА ЧУМА

преди 5 години

НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ....ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ДРУГАРИТЕ, ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ИЗТИЧАТ ОТ ТЯХНАТА ЦЕНТРАЛА.

89

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ония, 26-те, дето преди няколко дни ги хванаха едва на границата ни със Сърбия, те да не са прелетели до там в безвъздушното пространство, а? Ти така ли, с лъжи си заработваш доларите? Той, Тръмп е малко стиснат, но по инерция все още ти бутат нещо за чистата ти информативна дейност.

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24И със заплахи за разследвания и наказания, за "кампания"-та, с която "...се всява смут и се създава напрежение в обществото, а това не може да остане ненаказано", посочи Каракачанов." Бабите правят кампания, помагат козичките, ох...На страха очите са големи, казва народната мъдрост, а песничката, че "... комунизмът си отива ..." изобщо не е вярна. Същите "тайни", същите лъжи, същите заплахи ...Даааа, комунизмът не е идеология, той е характер, манталитет, вродено качество.

87

корнелий

преди 5 години

Нас червеното знаме роди.Ние сме на всеки километър.

86

Активист на БКП

преди 5 години

Добре дошли на нашите азиатски и африкански братя-бежанците ! Да бъдем човечни и да ги приемемщом идват със самолети ! Щом не е с танкове...

85

Откъде идва истерият

преди 5 години

От неуморния отдел"Подривна политика "към БСП:сценарии, идеи, варианти.Последното е днешния истеричен митинг и злобата корнелска.Няма изказване на Президента: той трябва да озапти тези жени. Не е "воля на народа', а ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО, което противоречи на логиката, да не говорим за "милеенето' за напредъка на РБЪЛГАРИЯ.Напротив; искат да няма мерки, да пламне България.И сега злобеят ЗАЩО се вземат мерки. Човек се пита: КОЙ има полза да пламне България?ОНЗИ,който УМИШЛЕНО е пуснал заразата.КОЙ?

84

мнение

преди 5 години

Логично е да повярвам на тези новини, като знам ГЕРБ колко пъти е лъгала народа си. Като знам, че ГЕРБ е антинародна партия и е в услуга на чужди интереси. Спирането на Южен поток в наш интерес ли беше, а спирането на АЕЦ Белене, а безбройните концесии дадени от ГЕРБ. А хрантутенето на ***, а гей-парадите - всичко е във вреда на нашите традиции и ценности. ГЕРБ се очертаха по-лъжлива партия от БСП и от всички други. А костинбродската печатница не беше ли за да излъжат народа с изборните рез

83

Анонимен

преди 5 години

Обаче сме станали големи плачковци..."Къде са 9000 бежанеца??? Къде са???!!!"Дядо ти е превземал Одрин, дето са го бранели хиляди, че и въоръжени, ти си се сгърчил от шубе.

82

Анонимен

преди 5 години

КГБ и БСП ги разпространяват фалшивите новини. Който има полза от тях разбира се.

81

Медиина техника

преди 5 години

Това са тн контра дезинформационни новости целящи прикриване на нагли престъпници на власт в София..и отвличане на вниманието на прокуратура и спец служби от опасни терористи ..

80

История даге

преди 5 години

Абе къде остана Слави нови хитове ли прави ,че не използва енерцията на темата коза-бежанец-Босия.....

79

Социолог

преди 5 години

Ако Каракачанов ,Волен и Симеонов не бяха в управлението щаха всеки ден да се снимат с кози,ярета,овце,кочове,агнета,шилета и баби .....