160

Анонимен

преди 5 години

Излиза, че да му е добре на Запада е възможно само, ако на Русия и е зле и е "парий". Е има ли държава, която да се примири с подобна формула? И как Западът да не признае очевидното - че Русия си е велика сила и че с нея не може да не се съобразяваш? Мисля,че Тръмп е в пъти по-умен и по-прагматичен от всички западни политически *** взети заедно.

159

баба мара

преди 5 години

западняците са си виновни от векове се напьват да налагат своите разбиранияи ценности е да ама не става ще се уважават хората такива каквито са нямакакво да изпадат уж в паника кои бил пудел и други простотии трьмп си гони печалбитена впк на сащ а гн путин иска мир достатьчно жертви дадоха през 2 своина за даискат още всички трябва да разберат че сме в 21 век сега реалността е друга

158

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянСамият факт, че това месо го продават на щанда за месо за хора е булшит. Не спомена, бил ли си там или само си фантазираш за ситуацията.

157

Анонимен

преди 5 години

До До 171Не случайно ЦРУ вече не следи БВП, а само БВП ППС (справка world factbook). А ЦРУ знае! За айфона - да не мислиш, че американци го проектират? После превеждане на документацията на китайски, синхронизиране на материалите, превръщане на мерните единици и една година минала. И новият айфон на нивото на ланшния самсунг. Относно финансовите потоци - Всяка фирма на територията на Китай е с най-малко 51% китайска собственост. Парите на САЩ са от това, че $ е световна валута.

156

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименсамият факт че си купил месо, с което хранят животни, ме навежда на мисълта че говорите тотален булшит. Аз! си! купих! месо! в сащ! нито купуването на месо, нито пребиваването в чужда страна бих отчел за лукс. не пропускайте да отбележите че продават автомати и в хлебарницата и че полицията трепе *** , ако мислите да изредите още някоя фатмашка партенка. а, и аптеките са и манипулационни, да може гангстерите да се превръзват след престрелка. айде, холан

155

Русия е изостанала

преди 5 години

На класацията за БВП 2017 се вижда, че икономическата "мощ" на Русия е по-малка от тази на Италия...И смешно и тъжно...

154

Класация БВП 2017

преди 5 години

Брутен вътрешен продукт в USD :1 United States 17 419 000 000 0002 China 10 354 831 729 3403 Japan 4 601 461 206 8854 Germany 3868291231 8245 United Kingdom 2 988 893 283 5656 France 2 829 192 039 1727 Brazil 2 416 635 506 0768 Italy 2 141 161 325 3679 India 2 048 517 438 87410 Russian Federation 1 860 597 922763Коментарите са излишни !

153

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоМного интересно кое му е шизофреничното на Тръмп? Това че разни либерастки хипи-гей медии непрестанно списват откровенни лъжи по негов адрес, измислят цели истории и т.н., но прави Тръмп "бизнесмен със шизофренично разстройство". Реално погледнато Тръмп си изпълнява предизборните обезщания - твърда американска външна политика, поставяне интересите на САЩ на първо място, без повече отстъпки пред гейчета, хипита, любители на мигранти и други ***, рестарт на икономиката и т.н.

152

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянИндиректно признаваш, че САЩ не правят смартфони. Те не правят и телевизори, хладилници, персонални компютри и др. Ако това е проста работа и не представлява интерес за тях, те не правят и ракети, купуват от Русия. Северна Корея прави. Като пишеш са шкембе на гарата - ходил ли си в САЩ? Купувал ли си там месо? Аз съм! Не може да се яде, ако не го киснеш поне едно денонощие в оцет. А единственото нещо с печат "Made in the US", което видях, беше кленов сироп.

151

Анонимен

преди 5 години

Четох официалните изявлене на Тръмп и Путин, след срещата им и в тях няма и намек за отстъпки, обратно акцентира се върху общите интереси като борбата с тероризма, разрешаване на кризата в Сирия, ядреното разоръжаване на КНДР и икономическо сътрудничество, Путин даже предлага културен обмен. Точно обратно на простотиите списани в тази миризлива статия, Тръмп остава твърд по въпроса с иранската ядрена програма, Путин прави отстъпка по въпроса с газовата тръба през Украйна и т.н.

150

Калеко Алеко

преди 5 години

Колкото и путин да е хитро и ловко КаГеБейско ченге, а Тръмп да е един бизнесмен със шизофренично разстройство, все пак зад Доналд стои страната с най мощната икономика и една от-най развитите демокрации, докато зад Бащицата-Вова, стои сибирското бензиново мучурище с крепостното си селячество ... Що се отнася до визията на Тръмп, самият факт че нашенските *** бяха във възторг от избора му за преЦедент, е достатъчно показателен за качествата му ... !!!

149

До 171

преди 5 години

С такива като теб няма да споря излишно е. В БВП влизат само официално декларирания стопански оборот, в него няма как да се включи нелегалния бизнес или сивия сектор, защо никой не знае техния размер. Това което има САЩ е ноу-хау и капитал, това е белега за развита икономика - това кои сглобява телефони няма значение, важното е кой притежава марката, кой я управлява, кой взима статегическите решения, къде отиват финансовите потоци, кой притежава технологията, кой развива технологията!

148

Коре Комски

преди 5 години

тъкмо да питам днеска нема ли да биете *** и вече ревеме за индианците. евалла!

147

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимендругарю, употребихте ли предписаните ви медикаменти? за съжаление не съм видял по руски форуми изрусени кифли да предлагат оправяне на тръби срещу йотафон. не съм видял и американки да считат айфона за нещо значимо и за постижение в живота. добре е да си напишете домашното, щото не върви да правиш анализ на кухнята на рамзи, докато пукаш шкембе на гарата.

146

Анонимен

преди 5 години

До До 168САЩ добавят към своя БВП и нелегалните пари от проституция и търговия с наркотици, които не оказват влияние на бюджета. Нещо повече, гледаш си сам децата - преценяват, че вършиш работата на детегледачка, добавят по едно 2500$ на месец към БВП, за тази работа. И кадето мнозина казват - кога ще видим руски смартфон - такива има, Йотафон, но американски откакто Блякбъри фалира няма. Айфоните са китайски. Апропо САЩ изнася за Китай гориво и селскостопанска продукция, внася машини.

145

До 168

преди 5 години

В сравнение със САЩ, Русия е икономическо джудже и тенденцията пропаста да расте, защото руската икономика е нереформирана, работещи по съветски модел, енергоемка, неконкурентна, нискотехнологична, в нея няма живец, ако не е са полезните изкопаеми Русия потъва - това е реалност. Измерен по паритет на покупателната способност или реален БВП, този на САЩ е близо 10 пъти по-голям в сравнение с Русия - това сочи суха статистика.

144

Анонимен

преди 5 години

До Много хитроОтдавна БВП не е значим фактор. Значение има БВП ППС. Там съотношението е много по-различно. Но това, че единият бил надхитрил другия са абсолютни глупости. Срещнаха се, запознаха се, уговориха се, да се срещнат и друг път. Никакви други ангажименти не са поемали един спрямо друг, та някой от двамата да е изигран.

143

Анонимен

преди 5 години

Либерастките опити за пореден път да омаловажат Тръмп и неговата работа, стават все по жалки и отчаяни. Хем не знаят какво са обсъждали и какво са договорили Тръмп и Путин, хем Тръмп бил слаб и отстъпил!? Типичната долнопробна лицемерна хипи-гей атака, срещу онези на които им писна от техните деградантски простотии. Били изолира Русия? Как? Какво направи великите евро розови лидери? Цупене, реване, молби и любовни разговори - ето така те си мислят, че са притиснали Путин, смешна история.

142

Коре Комски

преди 5 години

международната политика в момента е : "Аз съм най якия бабаит в квартала, а ти си зубър и ще ти набия чантата на главата е са" - "е това не променя по никакъв начин факта, че сестрати ми духа за да и дам да разглежда некермани" - отстрани, ЕС -"да ви дадеме по 2 лева, да може да гледаме кво ше стане? "

141

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ако тръмп сколаса да изкара втори мандат, рейгън и берлинската стена, ще им се видят на евразийци като вестник "крокодил"