11

баба мара

преди 5 години

от султаната ще идват само злини сега мьлчат и се ослушват ес да си правиизводите с кого си има работа

10

Именно!

преди 5 години

"Разпространението на вируса става за секунди. Да използваме хорското недоволство, за да извличаме политически дивиденти, е цинично. Ветеринарните лекари трябва да си свършат работата. Когато те са възпрени от екзалтирани тълпи това не е от полза за никого", добави председателят на областния съвет по животновъдство в Ямбол Стоян Чуканов.''Именно! Абсолютно е прав г-н Чуканов. По-добре 4000 животни, отколкото после да се налага да умъртвяват милиони и да спрат износа на животински продукти.

9

сега

преди 5 години

Тази ужасяваща трагедия е резултат от не работещата държава стотици чиновници получаващи големи заплати не работят,подобни катастрофи и зарази не се случват за първи път но наказани и уволнени няма и ето пак.

8

Анонимен

преди 5 години

До 2 - Пич, на никой не му трябва, да се държи като ситски лорд, че д апрочисти Странджата. Една дебела Крисия и 95% е си разменят земята за финикийски знаци.

7

Анонимен

преди 5 години

Верно ли сте толкова наивни да смятате, че някой искал да ви изгони, че да ви купи пустоща в която живеете?!Ако не сте забелязали, пълно е с пустеещи села, ама никой не ще да иде там. Даже и объркалит се чужденци продават (ако могат) и бягат.Явно лафа - "българите сме малък, но за сметка на това изключително *** народ" е точен.

6

Анонимен

преди 5 години

Интересно как идва от Турция като там няма зараза?.По същия начин както може да лепнеш тpипep от здравата комшийка :)

5

Анонимен

преди 5 години

Целта е българите да бъдат накарани да напуснат красивата си земя и тя да бъде изкупена от богати евреи и европейски пенсионери, които да се заселят тук.

4

Анонимен

преди 5 години

Няма асоциации, няма кооперации, дойдат се на ръка ... А и цяло село 400 човека, така ли е събраха 2000 лева за легално защитници ?Изтърваната работа....

3

Анонимен

преди 5 години

Интересно как идва от Турция като там няма зараза?

2

7-мо качество хора

преди 5 години

Странджа трябва да се прочисти за да могат да се настанят там мигрантите.Това са договорили Борисов и господарите му Меркел и Юнкер.Самолетите в Безмер кацат през 2 часа. Всеки от тях вози по 140 мигранти, върнати от Германия.България ще се превърне в буферна зона, санитарна за Европа.И то не само за овцете и козите.

1

Анонимен

преди 5 години

Ситуацията щеше да си остане под контрол. Ако една (неизвестна до сега за мен) медия не беше ескалирала нещата. Е вяно са успяли г-дата и дамите "журналисти"