61

До 64

преди 5 години

"То ще се разбере, но след като убият и последното животно и хората останат без поминък." Стига с този поминък. *** и яж от чум.авите животни. Аз пък не искам. На всичкото отгоре след червения рев на двуличниците - лъжци е ясно, че стопаните ще бъдат компенсирани. Ще трябва обаче да изчакат един карантинен период от половин година и пълна дезинфекция на стопанствата след прочистването от заразените животни.

60

Анонимен

преди 5 години

При епидемия се вземат радикални мерки, чу.мата при хората е убила милиони по света навремето. При животните е същото, но тук не ги лекуват, а ги избиват, с хиляди, да не измрат милиони. Баба ви Нам'коя си от Шарково реве за козичките Пенка, Златка и пр. 80-тина други кози, ама щото е дърта мома, бивша счетоводителка без дете и коте и ги смята за хора. Като и измрат от чум.ата, какво ще каже?Да им дадат по 200 кинта на хайванче и стига са ни занимавали!

59

Анонимен

преди 5 години

В другите държави чумата си е чума, само у нас се оказа африкано-герберска. И е много по-специална. Не се лекува като навсякъде по света, а с избиване на животните. Браво!Тази велика мисъл само в герберска кра.туна може да се роди.

58

Щирлиц

преди 5 години

До До саботьоритеПропусна да споменеш овреме посинелите другари-СеДеСрали,които започнаха разграбването на селското стопанство,атаките срещу БПЦ.

57

Анонимен

преди 5 години

Някои пишещи преди мен,май са хапнали от чумавите животинки!

56

Щирлиц

преди 5 години

За и против антибългарския европейски съюз. За "против" да се счита знак минус.Гласувайте.

55

Анонимен

преди 5 години

Като няма как да защитят смотаняците от ГЕРБ ЗАПОЧВАТ ДА ПЛЮЯТ ПО БСП. Ама, че в техните редици са всички от-репки на бившото БКП - няма значение. Важното е да се хвърля кал по другите, въпреки че точно те изтребиха хиляди здрави животни. Защо, бе?Каква му е делаверата сега на Борисов??То ще се разбере, но след като убият и последното животно и хората останат без поминък.

54

До саботьорите

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели.Комунистите научиха народа да не работи и да краде. При нас е най-дългото комунистическо робство, начело с червените, саботиращи България

53

До многознайко 52

преди 5 години

БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка "Славяни" - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; "ТС Банк" - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка "Елит" - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн

52

1111

преди 5 години

гроб - това винаги е било основният бизнес и цел на партията!!

51

До 27

преди 5 години

"Болните животни можеха де се излекуват, стига държавата да беше помогнала..."Тук всички са неинформирани и пишат глупост след глупост. No treatment of affected animal. Няма лечение на засегнатото животно. Не разбирате ли, че животните са обречени и сами ще загинат, разнасяйки междувременно заразата. Евтаназията е задължителна!

50

Гост

преди 5 години

Грехота е да се изтребят животинките, но се налага. Това е много заразно. Не желая да ми се сервират такива рискове. Айде нема нужда.

49

Анонимен

преди 5 години

До Гост Е как така ? Имло ч ума ,пък болни животни нема ?

48

Анонимен

преди 5 години

Потници, нема нужда да се абите! Вашто мнение не интересува никой! Затихвайте и натискайте ракията!

47

Siap

преди 5 години

Баба Корни е кукувичка

46

Гост

преди 5 години

Стига популизми какво цило по комунизма. Какво е сега - проблем - ч у м а в и животни. Това е важното. Да се ограничи заразата. Да се изкорени злото. Да не пострадат и други райони.

45

Анонимен

преди 5 години

Къде е Слънцето Борисов? Когато няма нужда от него веднага цъвфа и започва да позира.Сега прехвърли всичко на Караянчева. Като истински мъж си има един отбор жени, да се крие зад гърбовете им.Всеки път като стане напечено изчезва.Няма го Юнкер да се поцелуват здравата или да го тупат по гърба.

44

Важно!

преди 5 години

За да натрупа точки пред електората си, вече и баба Корни е приносител на заразата, ако не е минала през пълна дезинфекция - дрехи и обувки. Същото се отнася и за журналистите. Всички трябва да се изолират и да минат под карантина. Чу.мата е силно заразна. Трябвало е веднага всички да бъдат дезинфекцирани преди да напуснат тези зони. А дали това е направено? Загадка...

43

МАЛКО ПОДРОБНОСТИ:

преди 5 години

КАРАНТИНАТА Е ВИНАГИ ---САМО ЗА ЗАРАЗЕНИЯ РАЙОН!В ОСТАНАЛИТЕ ЖИВОТНОВЪДНИ РАЙОНИ , ЖИВОТНИТЕСА ЗДРАВИ И МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕДМЕТ НА ИЗНОС!КЪДЕ ОСТАВАТ ТОГАВА УДОСТОВЕРЕНИЯТА ЗА ПРОИЗХОД НА МЕСАТА ИЛИ СУРОВИНИТЕ , ИЗИСКВАНИ ОТ ЕС И ПРИЛАГАНИ ОТ БАБХ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!НАЛИ ЗА ТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА !!!!?????

42

МАЛКО ПОДРОБНОСТИ:

преди 5 години

Др. Д.ИЛИЕВ Е БИВШ ДОНОСНИК ВЪВ ВВМИ СОФИЯ И ЗЕТ НА ПРОФЕСОР ГАБРИШАНСКИ , А ЦВЕТАН ДИМИТРОВ Е СИН НА ВАСИЛ ДИМИТРОВ ОТ КДНК КЪМ ЦК/БКП И СА БЕЗ ПРАКТИКА В ПРОМИШЛЕНОТО ЖИВОТНОВЪДСТВО!