30

чукча

преди 5 години

Не може да направиш аутопсия на десетки животни и да не откриеш характерните кръвоизливи в дебелите черва присъщи при чумата.Може да е шап или шарка-лекуват се- но със сигурност не и чума.

29

EC

преди 5 години

V Bulgaristana nishto nqma da se proizvejda samo shte se konsumira. A pari!?A pari ot mladite beli robi det sluguvat na zapada

28

Анонимен

преди 5 години

Аз викам бабата да си гледа старините, а Порочанов и разни добре вчесани и фризирани зам. министерки, шефки на отдели, агенции, институти и подобни герберастии, да ги пратим в Шарково да покажат как се гледат козички, а не да дават акъл как се евтаназира културно!

27

чукча

преди 5 години

Убиват абсолютно здрави животни.

26

Анонимен

преди 5 години

До 26 Ти не си разбрал.ИМА ПРАВИЛА РЕГИСТРИРАШ ЖИВОТНИ ОТ 3БР. МОЖЕШ И НАГОРЕ.ПОЛУЧАВАШ СУБСИДИЯ. ПОЛУЧАВАШ И ЗА ПРОДУКЦИЯТА / МЛЕКО/ ОТДЕЛНО.КОНТРОЛИРАШ ЗДРАВЕТО ИМ.ПАРИТЕ СА ПО ПРОГРАМА НА ЕС.НЕ регистрирани не може или на тъмно. Влизаш в нарушение в корупцията . Както тази бабичка.

25

джСФ

преди 5 години

Хахахахахахахаха, тея смотани *** просто нямат мозък да пускат такива тъпизми за опорни точки!! Проливен дъжд да изрови 3 метра?!?!?! Ужас-много сте зле всички руски ***!!

24

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете ги на баба ви Дора козичките, нека си пламне епидемията да измре всичко, за да са доволни *** *** - нали в крайна сметка това е най-важното, пък каква е реалността, кое в правилното решение не е важно.

23

anonimen

преди 5 години

ne razbraxte li zapoved ot gore da ne se gledat jivotni po selata vzi4ko vnos za kakvo ni vzexa v Evrosaiuza

22

Анонимен

преди 5 години

До нема такава държаваВикаш много по-добре е да газиш в трупове на животни, а след това да гледаш същата картина и в съседните села? Да така се действа в доброто старо средновековие, имаме си и готови гуру-шамани, абе въобще всичко е точно.

21

Анонимен

преди 5 години

Направо се разплаках!Как може да убивате козичката на баба Дора? Плача вече!

20

Анонимен

преди 5 години

Баба Дора - заслужил герой-мъченик на въораженото крило на веганската секта.

19

нема такава държава

преди 5 години

Ще унищожат и малкото останали хора ,които искат да Работят , още повече в бедната провинция ! щото да гледаш кози и да газиш фека от 5ч сутринта ,не е като да седиш на бюро в София и да точиш фондове,ддс, и тн

18

Анонимен

преди 5 години

Тази бабичка да покаже документа за регистрираните животни и ваксините кога е направила.

17

Анонимен

преди 5 години

Почнали са да им изплащат животните. Минимум по 190лв на глава и вече според теглото. Сега нищо чудно и доброволно да почнат да ги евтаназират. А бабичката със същата физиономия ще крещи и нейните да опаткат, тя ново стадо ще си развъди.

16

Румен

преди 5 години

Регистрираните животни се гледат трудно.Собственика на фермата носи отговорност и постояно следи здравето им.В Шарково всичко е извън закона . Не се регистрират няма контрол нито за броя нито за ваксините нито се прави отглеждането професионално Нинова с протестите насърчава корупцията Тази бабичка вместо да носи отговорност за заразата в района я изкарват жертва.ИНСТИТУЦИИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА. ВСИЧКИ ВИНОВНИ НА СЪД.

15

X

преди 5 години

Нещо много гадно подготвя това правителство срещу народа ни! Пак чий интереси ще обслужи? Май им загубихме дирята!

14

Кога ще настаняват?

преди 5 години

Нещо не мога да схвана логиката. Хора които искат да живеят в Германия да се настаняват в изостанали райони. Какво ще работят там, какво ще ядат. Ми те в родните им краища е по добре. Някаква безумна пропаганда тече, че Германия щяла да връща бежанците у нас! Дрън дрън. Нали бяха у нас. Те не искат.

13

Анонимен

преди 5 години

Целта е обезлюдяване на района и познайте кого ще върнат от Германия и ще настанят там

12

иво

преди 5 години

Стига сте използвали мъката на селяните за политическата кариера на Нинова и Радев , ако плъзне заразата на север какво става , ще гракнат червените защо не са унищожени навреме животните , такова лицемерие като червеното няма !

11

Анонимен

преди 5 години

DNES UBIVASH GIVOTNITE,A UTRE HORATA.